Tarih: 20 Ağustos Perşembe
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
Saat: 21.00
Hakem Michael Dean
Tarih: 20 Ağustos Perşembe
Yer: Sivas 4 Eylül Stadı
Saat: 21.00
Hakem Michael Dean
ßuğra en azından Srna'yı görmek için maça gidersin sen.Başarılar Sivasspor
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Srna Sakatmış Ozzyİnşallah İyi Bir Skor Elde Ederiz
![]()
Son oynadığı futbolu da görünce Sivasspor için malesef umudum kalmadı.Eğer bu şekilde oynarsa Sivassporr malesef elenir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivas iç sahada yine on kişi kapanıp "Çanakkale geçilmez"i oynayacak ve muhtemelen bir beraberlik çıkaracaktır..Ama tur şansı sıfıra yakın..
Sivas ilk maçı deplasmanda oynaması gerekirken Süper Kupa sebebiyle bu avantajını yitirdi. Süper Kupa'nın günü değişmiyorsa, rövanşın gününü değiştirselerdi, Sivas'ın hakkını yemeselerdi.
Maça gelirsek, Shakhtar ŞL'den elendi, burayı bırakmayacaklardır. Sivas'ın işi zor ama futbol bu, herşey olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Sivasspor'un işi çook zor.Umarım galip gelirler ama pek ümidim yok.Başarılar diliyorum temsilcimize.
Önemli Sorunlarımız Eksiklerimiz Var
Takım Savunmamızda Büyük Sorunlar Var Sedat-Murat Sedat-Yasin Yasin-Sedat Hangi İkiliyi Denersek Deneyelim Hata Yapıyorlar Geçen Sene Sedatın İyi Oynamasının Sebebi Yanındaki Bilicaydı Stepajen Tomas İle Bir Sırp Stoperle Anlaşıldı Diyorlar Ama Onlarında Birbirine Alışması Uzun Sürecek
Savunmamızdaki Eksikler Dışında Ortasahada Eksiklerler Var
Onur Gayretli Oynasada Takımın Kalitesinin Altında Bir Oyuncu Sezerin Sakatlığının Olması Gerçekten Ortasahada Bizi Çok Zorluyor Cihana Çok Büyük İş Düşüyor
Forvet Bölgemizde Mehmet Yıldız ın Olmaması Hücüm Gücümüzü Düşüyor Mehmet Gibi Topu Alıp Ayağında Tutan Savunma Arkasına Kamanan-Musa Gibi Arkadaşlarını Kaçıramıyor Ersen
Kanatlarda Oynayan Erman-Musa Gibi Oyuncular Aslında Çok İyi Oyuncular Olmasına Rağmen Kopuk Kopuk Oynuyorlar Geriye Desteğe Gelmiyorlar Buda Büyük Sorun Oluyor Bizim İçin
Ben Sivasspordan Ümitliyim
Shakhtar Geçen Seneki Gücünde Değil Ve Timisora Gibi Bir Takıma Elendi
Biz Geçen Seneki Sivasspor Gibi Oynarsak Neden Elemeyelimki
Allah Yiğidolarımızın Yardımcısı Olsun
Shaktar burda zorlanabilir ama uefa finaline yakın bi oyun oynarlarsa Sivas'ın şansı pek olmaz..Umarım iyi bi sonuç alır Sivas..
Shaktar alır gibi geliyor iki maçıda. Sivas bu futbolla ligdede iş yapamaz. her iki maçta Shaktar ın. Belki içerde bir beraberlik olabilir.
Oncelikle Sivasspor`a basarilar.Insallah gruplara kalirlar ama cok zor.Bu oyunla Shaktar Sivas`i cok rahat eler bana gore.Umarim Sivasspor ilk macta avantajli bir skor elde eder...
Sivasspor bu maçta yenilmez bence Ama gol yerler ve avantajı kaybederler ...
Bugün Biletler Çıkmış İnşallah Tribündeki Yerimi Alıcam![]()
VIP B
A-BLOK J-20den Aldık Biletimizi
Bilet Fiyatları Ne Kadar Uygun Ya VIP Tribün 20 Lira
Allahın İzniyle İnşallah Kazanırız![]()
Sivasspor'un işi zor..Shakhtar iki maçı alır..
Shaktar maçı iki farklı kazanacak diye düşünüyorum, Sivasspor geçen sezonki gibi oynasa bile bu maçı alamaz bence.
Bence Sivas'ın bu sene işi zor. Orta sıralarda yer alır. Seneye bu sene yaptıklarını yapmaz ise tekrar geriye döner üst sıralara. Yoksa mazimizde Göztepe,Gençlerbirili,Gaziantep,Kayseri takımları ve bunun örnekleri gibi yer alır bir zamanlar şampiyonluğa oynamıştı diye bir daha da kendine gelemezler.
Maç için söyleyeceğim Shaktar'ın elenmesi kötü takım olduğu anlamına gelmez ,hazırlanamadıkları anlamına gelir.Aynı hatayı 2 kez tekrarlamazlar. Sivas varını yoğunu ortaya koyarsa avantajsız bir galibiyet ya da bir beraberlik alabilir.
Sivasspor için zor bir maç ama; Shaktar eski Shaktar değil. Çok kolay bir ekibe elenerek buraya geldiler. Sivasspor gol yemeden kazanırsa turu geçebilir.
UEFA maçı ve 20 TL he hey koçum benim yahu bursada kasımpaşayla maç ediyor 25 TL kale arkası. elemanlar UEFA maçına birde Son UEFA Şampiyonu takıma karşı 20 TL bilet..
Bülent Uygun, kafasında tasarladığı takımı bir türlü tutturamadı tuttursaydı zaten çok iyi işler olacak ŞL'de ama olmadı umarım bu sefer iyi bir skorla gideriz Deplasmana..
Maç İzlemek İsteyenler Show TVden İzleyebilecek
Maça Gelemeyen Bir Sürü Sivaslı İçin Ve Maçı İzlemek İsteyenler İçin Çok İyi Oldu Bu
Maç Saati Yaklaşınca Heyecanım Artmaya Başladı Sanki Ben Sahaya Çıkacam Ya![]()
Sivasspor geçen sene hazırlık maçında Shaktar'ı 4-2 ile geçmişti..son derece ciddi bir maç olmuştu hatta maç sonu tartışma vs. çıkmıştı..
geçen seneyle arada uçurum olmasa..neden olmasın diyor insan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: uçurum olsa da
Last edited by erdemzorer10 : 20.Ağustos.2009 at 21:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bülent Uygun yine değişik bir kadro ile sahada...
Yeni transfer Bouzza ve İ.Şahin 11'de...
Eğer Bouzza uyum sorunu yaşamazsa bugünde dahil olmak üzere çok iş yapar...
--------------Petkovic------------
Apo------Sedat---Yasin----Hayrettin
-------------Dağaşan---------------
----------Cihan---Kadir-------------
Musa-------------------------Bouzza
-------------İ.Şahin-----------------
İbrahim Şahin, Sivasa kurtarıcı olarak mı gelmiş ilk maçta sahada. İşleri zor Sivas'ın umarım turu geçerler. . .
Maalesef Sivas 7. dakikada 1-0 geri düştü...
Maalesef erken bir gol yedi Sivasspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 oldu. Shaktar garantiledi çıkmayı...