Fenerbahçe
Sivasspor
Beraberlik
Bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç.Sivasspor mental olarak bir düşüş yaşıyor.Kazanıp,liderliğimizi sürdürmek dileğiyle... Bu maç ile ilgili en büyük hayalkırıklığı kale arkası biletlerin 55 TL fiyatla satılmasıdır.
Bu maçı Fenerbahçe alır.. Hoş ben Sivas'ın da almasını istemiyorum. Sivas bu sene yaptığı transferlerle çok çok geride kaldı,Fenerbahçe bu maçın mutlak favorisidir..
Bu maç artık maç değildir, bilet fiyatlarını gördükten sonra yönetim duy sesimizi, indir şu bilet fiyatlarını. Antu bile artık isyan etti, sadece zengin insanlar maça gidebilecek duruma geldi.
Kendi taraftarımızın önünde yakalanan bu havayı bozmamak için kazanmak zorundayız..Sivas bu maçta çıkış yakalamak için kapasitesini zorlayacak..Gerçekten zor bir maç olacak ama inanıyorum ki,kazanacağız..
kazanırız bence hemde çok zorlanmayız ama cok pahalı biletler
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İki Kardeş Ekibin Mücadelesinde Sonuç Ne Olursa Olsun Dostluğumuz Kazansın
Maçlar Yine Kazanılır Ama Dostluk Kolay Kazanılmaz
Maç İçin Diyeceğim İse Fenerbahçe Hem Fiziksel Hemde Zihinsel Olarak Bizden Üst Seviyede Ama Ben Oyuncularımızdan Bu Maçta Çıkış Bekliyorum Ve Bana Göre 1 Beraberlik Alırız Gibime Geliyor
İstanbuldaki Hemşerilerimizin Takımımızı Desteklemesini İstiyorum
Umarım Dostça Centilmence Hakedenin Kazandığı Hakem Hatalarının Konuşulmadığı Güzel Gollerin Olduğu Bir Maç İzleriz
Her İki Takımada Yürekten Başarılar![]()
Last edited by scar face : 12.Ağustos.2009 at 20:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saha ve seyirci avantajimizla Sivasspor`u zor da olsa geceriz diye dusunuyorum.Guiza ve Santos`tan goller bekliyorum..
Biz 2.Ligdeyken Fenerbahçenin Bize Destekleri Olmuştu Keza Süper Ligdede Bu İki Kulüb Kardeştir Bunu Bir Çok Kere Gördük
Örneğin Geçen sene Maçında Biz Elenirken Fenerbahçeli Taraftarlar Bu Sene Şampiyon Yiğidolar Demişlerdi
Elbette Bir BursAnkara Gibi Uzun Yıllara Dayanan Bişey Değil Ama
Fenerbahçe Bizim Büyük Kulübümüz Kardeş Kulübümüzdür![]()
Last edited by Sheriff : 14.Ağustos.2009 at 02:58 Reason: düzenlendi
Vallahi Siz Ne Düşünürseniz Düşünün Biz Fenerbahçeyi Severiz Eminim Onlarda Diğer İstanbullar Gibi Kıl Değiller Bize Onlarda Bizi Sever Fenerbahçe İle İyi Bir İlişkimiz Var Gerek Finansal Gerek Oyuncu Alım Konusunda İnşallah Dahada Gelişir
Sivas başkanı Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kongre üyesiydi.
Bülent Uygun Fenerbahçe'nin eski futbolcusu
Sivasspor 2.ligde oynarken Fenerbahçe onlara oyuncu ve para yardımı yapmıştı.
2. Ligde oynarken giydikleri formalar Fenerium markalıydı.
Hala daha Sivasspor'un kadrosunda Fenerbahçe PAF takımında yetişmiş birçok oyuncu bulunmaktadır.
Sivassporda Mehmet Yıldız Antrenmanlara Başlamış
Güzel Haber Bizim İçin
Ama Maçta Oynamayacak Sanırsam
Last edited by Sheriff : 14.Ağustos.2009 at 03:01
Ben Bu Maçtan Ümitliyim İyi Bir Futbol Oynarız Yenilsek Üzülmem Bu Maça Çünkü Puan Fenere Gidiyor
Last edited by Sheriff : 14.Ağustos.2009 at 03:10
3 Hafta sonra baslayacakmis antrenmanlara Bugra.1 ay sonra da sahalara donucekmis.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=84664
Tarık Ben Sivasın Taraftar Sitesinde Gördüm Ama Bir Daha Bakayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivasspor, ligde Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Ligin 2. haftasında 16 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla zorlu maçın hazırlıklarına devam etti.Isınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışmasında ter döktü. İstasyon çalışması sırasında kaleciler Petkoviç, Akın ve Alişan takımdan ayrı çalıştı. İdman taktik ağırlık çalışmayla sona erdi. Bu çalışma sırasında girdiği ikili mücadele sonucu sol ayak bileğine darbe alan Onur Tuncer, buz tedavisinin ardından çalışmaya devam etti.
Teknik direktör Bülent Uygun, taktik ağırlıklı çalışma sırasında oyunu sık sık durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Uygun, futbolcularına tek tek görevlerini anlattı.
-YILDIZ İSİMLERE ÖNLEM-
Alex ve Güiza başta olmak üzere Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularına önlemler almayı planlayan Uygun, maçta görev vermeyi planladığı futbolcularına Alex ve diğer yıldız oyuncuları nasıl kontrol altında tutacaklarını anlattı.
Futbolcularından rakibe pres uygulamalarını, alanı daraltmalarını isteyen Uygun, oyuncularına rakibin presinden de isabetli paslar yaparak kurtulabileceklerini aktardı. Futbolcularını orta alanda ve savunmada top kaybı yapmamaları konusunda uyaran Uygun, oyuncularından çok koşmalarını, dripling yapmalarını, garanti paslarla atağa çıkmalarını, isabetli ve sert şutlar çekerek kaleyi yoklamalarını istedi.
Futbolculardan Fenerbahçe karşısında yüreklerini ortaya koymalarını, özverili bir şekilde mücadele etmelerini, adeta savaşmalarını isteyen Uygun, istediklerinin harfiyen yerine getirilmesi halinde zorlu Fenerbahçe deplasmanından istedikleri sonucu alacaklarına inandığını futbolcularına söyledi.
-MEHMET VE SEZER İDMANDA-
Sakatlıkları nedeniyle uzun bir süredir tedavi gören ve bu nedenle takımdan ayrı kalan kaptan Mehmet Yıldız ve Sezer Badur da idmana çıktı. Takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışan Mehmet ve Sezer'in kısa süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi.
İdmanda, denenmek üzere getirilen bir Kamerunlu oyuncu da yer aldı. Sıcak havada gerçekleşen idmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Hacettepe'den transfer edilen Kadir Bekmezci ve İbrahim Şahin, sergiledikleri performansla dikkati çekti. Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak: Sivasspor.com
Last edited by bugra 1905 : 13.Ağustos.2009 at 23:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence fenerbahçe rahat alıcak.. tahminim: 3-1 santos,alex,guiza
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Şu konuyu kilitleyip mesaj inceleme işini birde ben yapıyım, geçen Umut'ta gördüm baya eğlenceliye benziyodu..
Bu seferde es geçtim, uyarı vs. vermedim. Bir dahaki sefere biraz daha dikkatli olalım![]()
Maçla ilgili yorumlara devam edebiliriz..
Benım mesajımda silinmiş ama ne Sivasspor'u nede bir üyeyi küçük düşürücü veya hakaret mesajı atmadım Sayın Sheriff..!![]()
Mesaj konuyla alakasızdı.. Konumuz Fenerbahçe-Sivasspor maçı. Konuyla alakasız tüm mesajlar silindi..
Ankette de bayagi ustunuz yahu![]()
Sivasspor'un fikstürü pek güzel olmamış. İlk hafta Trabzonspor ardından Fenerbahçe. Sivasspor'un ilk 3-5 maçı sıradan takımlarla olsaydı, lige güzel bir havayla başlayabilirlerdi. Evinde Trabzonspor'a yenildikten sonra deplasmanda Fenerbahçe'ye de yenilirse oyuncuların ileriki haftalarda havaya girmeleri zorlaşır. Bu açıdan üzüldüm.
Fenerbahçe geçen seneki gibi Kadıköy'de fazla puan kaybetmeyecektir. Kenarda uyuyan teknik direktör gitti, sahada dolaşan futbolculara uyarılar geldi, takviyeler yapıldı. Tribünler yeni sezona ayrı bir havayla girecek. Emre ve Alex takımla antremanlara başlamışlar. Muhtemelen bu iki isim de forma giyecek. Tüm bu etmenler Fenerbahçe'yi galibiyete yakın taraf olarak gösteriyor.
Hem Fenerbahçemize hem de Sivasspor'a başarılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ayrıca birde haftaya bir deplasman daha yapacaklar Denizli'de..ilk 3 haftada 2 deplasman çok kötü bir giriş yapabilirler..Bu da yeni takımı olumsuz etkileyecektir kuşkusuz..
Maça gelirsek Fenerbahçe'nin şanslı olan taraf oldugunu düşünüyorum..Sivasspor formdaykende Saraçoglu'nda hep zorlanmıştır..Bu sefer taraftarının da pek ümidi yok gibi..Fnerbahçe kazanacaktır..Sivas'ın çıkaracagı 1 puan sürpriz yaratabilir ama pek öngörmüyorum bunu
Ben Sivas ı merak ediyorum açıkcası. Eski manteLiteLeri Zayıf takımLarda iyi işLiyor, büyük takımLara geLince ters tepiyordu. Şimdi yeni uyguLadıkLarı manteLite küçük takımLarda işe yaramıyor acaba büyük takımLarda işe yararmı ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fb güle oynaya kazanır çok rahat galibiyet alır..