1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Romario geri dönüyor

Default Romario geri dönüyor

Brezilya'nın efsane futbolcularından Romario, babasını kırmayarak futbol hayatına geri dönüyor.

Brezilya'nın efsane isimlerinden biri olan ve 23 senelik futbol kariyerinden 1000'den fazla golü bulunan Romario, geçen sene bıraktığı futbola geri dönüyor.
    Babasının isteği üzerine futbola geri dönmeye karar veren 43 yaşındaki efsane, Amerika'da top koşturacak.

Romario, "Futbola dönmeye hazırlanıyorum ve sanırım haftaya oynamaya başlayacağım. Babamın isteğini yerine getirmek için bir ya da iki maçta forma giyeceğim" dedi.

PSV Eindhoven ve Barcelona'da başarılı bir kariyer çizmiş olan oyuncu, Brezilya Milli Takımı ile 1994 senesinde Dünya Kupası'nı kaldırmış ve aynı sene 'Dünyanın En iyi Oyuncusu' ödülünü kazanmıştı.

2007 senesinde Vasco da Gama ile son maçına çıkan Romario, Club America'yla sahalara kısa bir süreliğine geri dönecek.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Amerika Futbol Kulübü olarak, Romario'nun bize katılacağını bildirmekten mutluluk duyarız. Futbol kulübümüzde önemli görevler yapan Romario'nun, sahada da takımımıza yardımı dokunacak. Romario'nun birkaç gün içerisinde resmi olarak oyuncumuz olmasını bekliyoruz. Böyle bir oyuncunun futbola dönmek için bizim takımımızı seçmesinden dolayı gurur duyduk" ifadeleri yer aldı.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Adamdaki Azme Bak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

"Brezilya'nın efsane futbolcularından Romario, babasını kırmayarak futbol hayatına geri dönüyor. "

Babası niye böyle bir şey istemiş anlamadım Hakan Şükür de Romario gibi yapmasın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mayk Hakan Şükür zaten Romario'nun Türk modeli -Futbolu bırakma konusunda -
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Romario 50 yaşına kadar gider bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bırak futbolun paçasını be amcacım.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

ben de olsam bırakmam para,şöhret,hızlı hayat aktif futbolda var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Veteranlar konusunda milan daha bir ayrı kulüp oraya gitmeli. Hem milan daha önce bu kadarını almamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İşin cılkını çıkarmamak lazım yahu. Bu nedir bıraktım. Aaa seneye oynayacağım babamı kıramadım. Sonra yine bırakırsın halanı kıramazsın, teyzeni kıramazsın.... Bu Brezilyalıların sülaleleride geniş olur artık 100 yaşına kadar oynar Romario. Cenazesinde de biri çıkar;

"Ah gitti dağ gibi adam daha kimbilir kaç sene top oynayacaktı"

diye ağıt yakar. Herşeyi tadında bırakmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konu Romario Milan Juventus hangisi daha yaşlı yarışı değil.

Nesil
    2006

Ben doğmadan önce futbol oynuyordu, ben 20 yaşına geldim, hala oynuyor. Bırak be efsane golcü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Orada kendini geliştirse 3-5 sene sonra Milan'da izleriz kendisini.

Mesaj Yetkileri