Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

    10 76.92%
  • Beraberlik

    1 7.69%
  • Ankaragücü

    2 15.38%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Bursaspor - Ankaragücü [TSL 3. Hafta]

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default Bursaspor - Ankaragücü [TSL 3. Hafta]





  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Kardeşlerin karşılaşması olacak.. Bu maç için Bursa'ya gidecektim ama gelecek hafta Ankara'ya gitmem gerekiyo o yüzden maddiyat sarsmamak lazım Hafta İBB maçında tribünde olacam inşAllah.

    Beraberlik yüksek ihtimal bu maçta.

  3. #3

    Default

    Atmosferin çok güzel olacağı bir karşılaşma. Bursaspor tribünlerinin çalışmaları var. Ivan Ergiç'in ilk kez 11'de başlaması bekleniyor. Batalla son 30 dakika süre alacaktır.

    Ankaragücü ise Vasell'in üzerine takım kurdu. Savunma hattı Vasell'i durdurursa 3 puan bizim olur. Umarım zevkli bir karşılaşma olur. . .

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    30
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Bursaspor'un kazanacağını düşünüyorum.Ankaragücü'nde en etkili oyuncular olan Vassell ve özellikle Ceyhun'u durdurabilirse Bursaspor gol ya da goller bulup maçı kazanacaktır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  5. #5
    Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd
    Mesajlar
    0

    Default

    Gerçek ve tek kardeş Ankaragücü maçında dostluk rüzgarları esecek.6. VE 16. dakikada Bursa yıkılıcak.Şehit emaneti kardeşliğimiz sonsuza kadar devam edicek.Sonuç hiç önemli değil bu maçta....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    1,996

    Default

    Vallah iddaa'da Bursa'ya oynadım. Dostluk açısından bakarsak beraberlik yakın ihtimal gibi görünüyor fakat ben daha başka şekilde düşünüyorum.

    Sercan'ın satılma ihtimali yüzünden Bursa taraftarı diken üzerinde. Bir de bugün puan kaybı yaşarsa daha kötü olur diye düşünüyorum. Hele ki Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktör, ligin başıyken, takımlar henüz tam oturmamışken kardeş takım diye Ankaragücü'ne puan kaybetmez bence.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Vallah iddaa'da Bursa'ya oynadım. Dostluk açısından bakarsak beraberlik yakın ihtimal gibi görünüyor fakat ben daha başka şekilde düşünüyorum.

    Sercan'ın satılma ihtimali yüzünden Bursa taraftarı diken üzerinde. Bir de bugün puan kaybı yaşarsa daha kötü olur diye düşünüyorum. Hele ki Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik direktör, ligin başıyken, takımlar henüz tam oturmamışken kardeş takım diye Ankaragücü'ne puan kaybetmez bence.
    Bursaspor puan verecek olsa idi geçen sene Ankaragücü küme düşme potasında iken puan verirdi. . .

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Bursaspor hücum gücü yüksek bir kulüp ve diğer rakiplerine göre kadrosu çok daha kaliteli. Bu maçda tartışmasız ağır basıyor. Ankaragücü ise yeni yönetim ile yeni bir hareketlenmeye gitti. Hikmet Karaman, kendini yeni yönetime kanıtlamak için açık ve hücum gücü yüksek bir taktik ile çıkacaktır. Buda ister istemez. İki takımın bol pozisyona girmesine sebebiyet verecek. Bol gollü bir mücadele bekliyorum. Çok gol atan kazanır.

  9. #9
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,029

    Default

    İki kardeşin maçında kardeşçe bi beraberlikle biter diye düşünüyorum..

  10. #10

    Default

    ------------------------ Ivankov -----------------------------

    Ali T. -----------Ömer --------Zapo -----------Mustafa K.

    Volkan Şen------Ivan Ergiç -----Hüseyin----Ozan İpek

    ----------------------Sercan -----------Turgay--------------

    Maç öncesini BursasporTV'den izleyebilirsiniz. . .

  11. #11

    Default

    Dakika 24. Gol Ömer Erdoğan . . .

  12. #12

    Default

    Bursaspor Ömer Erdogan'in attigi golle 1-0 önde ...

  13. #13

    Default

    İlk yarı 1-0 Bursaspor üstünlüğü ile son erdi. . .


  14. #14

    Default

    İkinci yarı Bursaspor çok gol kaçırıyor. .

  15. #15

    Default

    Maç Ömer Erdoğan'ın 24. dakika da attığı gol ile tamamlandı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor 1 - 0 Ankaragücü
    Last edited by Crocodile1963 : 23.Ağustos.2009 at 02:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

  16. #16

    Default Bursa'da Kavga çıktı!..

    Turkcell Süper Lig'deki Bursaspor-Ankaragücü maçında tribünlerde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

    Karşılaşmanın 30. dakikasında kapalı kale arkası tribününde, Bursaporlu taraftarların bulunduğu bölümde kavga çıktı.

    İki taraftar grubu arasında çıkan kavgada, bazı taraftarlar birbirlerine stat koltuklarını attı.

    Atılan koltuklardan iki taraftar yaralandı. Yaralanan taraftarlara, stat içinde bekleyen ambulansta müdahale edildi.

    Yaralanan taraftarlar ilk müdahalenin ardından ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

    Kavgaya, stat dışında bekletilen çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

    Çevik kuvvet ekipleri, daha sonda kavga eden gruplar arasında barikat oluşturdu.

    Maraton

  17. #17

    Default

    O kadar güzel şey arasında bunu mu bulmuşlar tebrikler.

    Kavga olayı evimizdeki ilk maç olan Kasımpaşa maçından kalma bir şey. TSC misyonunu tamamladı sağa sola saldırıyor zaten istenmeyen adam ilan edildi o yüzden.

    Şehidimiz unutulmadı...


    11 Ağustos 1993'te teröristlerin hain pususunda şehit olan Abdülkerim Bayraktar, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki kardeşliğin doğmasına vesile olmuştu... Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki bu kardeşlik, bir kez daha tribünlere yansırken; şehit kardeşimiz Abdülkerim Bayraktar da unutulmadı... Her iki takım taraftarları da kendi tribünlerinde Abdülkerim için pankart açtı..


  18. #18
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,029

    Default

    Ömer Erdoğan bu haftada boş geçmedi Maraton'da sadece golünü gösterdiği için maçın sadece golunü görebildim..

  19. #19
    Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd
    Mesajlar
    0

    Default

    Kavgaya gelince TSC tribünün istenmeyen kısımı zaten sayılarıda iyice azaldı.Kavganın çıkş nedenini anlatayım ben.Kasımpaşa maçında texastan bie kardeşimiz kız arkadaşıyla maça geldi.Kızın tuvaleti gelince tuvalete götürmeye gitti.TSCnin önünden geçerken ordan kıza laf attılar.Bu kardeşimizde saldırdı.Çok kötü dayak yedi.Texasa gelince texas TSCye sldırdı.Daha sonra Eskişehir deplasmanında texasın büyük saygı gösterdiği Kolsuz Mehmetin arabasına saldırdı TSC.Bu maçtada devam ettiler.Ama sadece Texas değil maraton eski texas açık kale arkası hepsi karşı adamlar bağarmaya başladığınd bütün tribün ıslıklıyor.En sonunda zaten oturdular.Ama bu kavga daha devam eder ben söyliyim .
    Maça gelince Kardeş iki klup ve mükemmel bir manzara.Bütün stad birliktelik içinde 6. dakikad Ankaragücü diye bağarıyoruz 16. dakika onlar Bursaspor diye bağarıyor.Maç sonunda yenildiler ama Bursasporu tribüne çağarıyorlar.
    Oyuna gelicek olursak Ömer Erdoğan fena oynamadı ama eski Ömer değil.İvankov mükemmel oynadı.Zapo da güzeldi.Ama lütfen şu Hüseyin futbolu bırak n'olur ya sen nasıl futbolcusun.Doğru söyle bu antrenörlere ne yapıon da bu kadar oynatılar seni ne buluyorlar sendeVolkan bu sene kötü.Sercan bu maç pek etkili olamadı.Batalla çok yararlı olucak bize Ergiçte çok güzel oynadı.Kayserispordan aldığımız Turgay 3 haftadan beri çok güzel oynuyor.Ama gol atamadı nedense.Aldığı hava toplarıyla rakiplerin korkulu rüyası oluyor.
    Bu sene hedef UEFA...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Açılan pankartlar çok güzel. 1 hafta önce yaşananlardan sonra gerçek kardeş biziz mesajı verilmiştir herkese.

    Maçı kaybetmişiz veya kazanmışız pek birşey farketmez benim için. Ama acil transfer ihtiyacı olduğu kesin. Bir an önce gökçekler gelsede Ankaraspor'dan 2-3 oyuncu getirecek.Bide yıldız sözü verdi. Herşey için çok geç olmadan çözülse şu işte kafamız rahat olsa.

  21. #21

    Default

    TSC zaten tasfiye oldu. Kurulduğundaki tayfadan sadece bir grup kaldı onlarda sağa sola sataşıyorlar. Kurucuları-başları hepsi ayrıldı.

    Maça gelince bazı sebeplerden dolayı maçta değildim ancak dinlediğim ve özetlerden izlediğim kadarıyla Ergiç çok iyi maç çıkarmış. Pas alış verişi oyunu yönlendirirmesi güzel. Ozan yine klasik ortaları ile devam etmiş. 3 maçta 3 asist yapan Ali Tandoğan ve 2 gol ile takımı sırtlayan Ömer maçın önemli isimlerinden. Ömer sezon başı ameliyat geçirdi o yüzden biraz tutukluk var.

    Başın ilk 15-20 dakikası Ankaragücünün net 2 pozisyonu var ancak Ivankov çok iyi kurtarışlar yapmış. Ceyhun=Ankaragücü olmuş. Ceyhun çıktı Ankaragücünün bütün ofans hattı çöktü. . .

  22. #22
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Ertuğrul Sağlam'ın dostluk iyi ama bu dostlukta oynana maç bana keyif vermedi açıklaması var. Çok mu abartılıyor bu dostluk acaba diye sormak istedim bende burada. Ertuğrul Sağlam pek memnun olmamış çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

  23. #23
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Ertuğrul Sağlam geçen senede aynı açıklamaları yaptı. 2 kulup arasında dostluk olması garip geliyo sanırım ona. Dün o kadar şov olmasının nedenide 1 hafta önce yapılan gereksiz olay.

    Dün Bursa gerçekten kötüydü. Çok pozisyon verdi belki bu yüzdende demiş olabilir.

  24. #24

    Default

    Takım bu tür maçlara motive olmada sorunlar yaşadağı için bu tür açıklamalar yapmış olabilir. Geçen haftaki maçtan sonra bu maçın anlamı ve havası daha bir değişik oldu. . .

  25. #25
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    ''Lige iyi başlayıp ilk maçımızı kazandık. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. Bu hafta puan kaybına kesinlikle tahammül edemeyeceğimiz bir maça çıktık. Geçen sezonunun bir bölümünü de ele aldığımızda, sahamızda kaybetmeyen bir takım hüvviyetine büründük. Bu açıdan maç önemliydi. Ayrıca taraftarları dost iki takımın oynayacağı maç da çok farklı bir olay. Birbirlerine sarılan, birlikte tribüne giden oyuncular aynı bir güzellik oluşturuyor. Bu hava sahaya da yansıyor. Futbolun gerektirdiği sertliğin olmadığı bir maçtı. Açıkçası ben keyif almadım.''

    Takımın mücadelesinin bu maçlarda istediği seviyede olmamasından yakınıyor sanırım. Dostluk güzel ama sahada da kıran kırana maç olmalı. Galiba oyunculara sert oynayın, mücadeleniz üst düzey olsun dedi ama o şekilde oynamayınca takım, onlara mesaj vermek adına böyle bir açıklama yaptı. Ya da takım kötü oynadıysa buna kızdı ve bu kötü oyunu sert oynanmamasına bağladı.

    Yine de Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile bir istikrar yakaladı, bu sene ilk 5 içersinde kesinlikle yer alırlar diye düşünüyorum.

    Ankaragücü'nde ise işler karışık. Hikmet Karaman dün hiç memnun değildi durumdan. Sanırım bugün seçim de yapılamayacak, haftaya seçimden sonra 2 gün kalıyor, transferler nasıl çözülecek belli değil. Seçim olmadan da transfer yapılmayacakmış. 100. yılına pek iyi başlayamadı Ankaragücü.
    "YÜCE ATATÜRK"

  26. #26
    Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd
    Mesajlar
    0

    Default

    Ya bu maça da fuull konsantreyle oynamasınlar açıkcası Bursaspor Ankaragücüne 3 yada 4 attığını düşünemiyorum.Takım yuhalanır ya.Futbolcuların bu kadar oynaması bu maç için yeterli.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •