Giresunspor - Orduspor
----------------------------
23 Ağustos Pazar
Saat : 20:30
Hakem : Erbay Aldemir
Tayyip Erdoğan Stadı / İstanbul
Seyircisiz
Giresunspor - Orduspor
----------------------------
23 Ağustos Pazar
Saat : 20:30
Hakem : Erbay Aldemir
Tayyip Erdoğan Stadı / İstanbul
Seyircisiz
Last edited by LaigLeNoiR : 20.Ağustos.2009 at 19:56
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle Bir Maçın Seyircisiz Oynanması Giresunlular Açısından Kötü Olmuştur
Maç Berabere Biter Bence![]()
Giresunspor iyi transferlerle kadrosunu guclendirdi.Seyircisiz olmasina ragmen Giresunspor kazanir bana gore...
Taraftarın belki de tüm kentin 34 maç içinde beklediği tek maç bu ancak o da şans eseri ilk maç ve evimizde.Hem sahamız bakımda hem de 1 maç cezamız var.Buna en çok Ordu'lular sevindi zaten.1 seneyi Giresun deplasmanına gelmedne atlattılar.
Teknik heyet sürekli hedefin Süper Lig olduğunu başkan da bu sezon ilk 3 ün içine banko gireceğini söylüyor.İnşallah kazanırız demekten başka birşey de kalmıyor bizlere.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ceza olması çok kötü, yoksa tribün yine dolardı![]()
Maçın hakemi Erbay Aldemir.
Giresunspor iyi transferler yaptı bu yıl,Süper Lig yolunda iyi bir sene geçirecekler maçı da kazanacaklarını düşünüyorum.
Giresunspor kazanacaktır diye düşünüyorum.
Maçı Tv vericek mi
HAYIR.
TV çok daha önemli (!) Erciyes - Dardanel maçını verecek.
Sorma ya böyle şabanlık olur mu? Hem c.tesi gidiyolar Buca maçını veriyolar. Kocaeli a2 takımıyla çıkıyor. Bugün de iki vitaminsiz takımın maçını veriyorlar. Olacak iş değil. Bolu, karabük ve giresun gibi iddialı takımların maçı verilmeliydi. Kim seçiyorsa bu maçları.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Muro niye uyarmadın hiç maç seyircisiz diye.Ben direk gidip 1 bastım bu maça. Ama bence Giresunspor kazanır yine.
![]()
I'm back...
Giresun kazanamaz.Ordu'da iyi bir takım kurdu ve hazırlık dönemini çok iyi geçirdi...
02 banko...![]()
Musti ilk mesaja yazdımya seyircisiz diye.
Giresunspor'da Fabiano'nun lisansı yetişmediği için maçta görev alamayacak. Orduspor'da da Xhevahir Sukaj'ın bonservisi yetişmedi ve onun da lisansı çıkmadı.
Orduspor kazanacaktır bu maçı.
Giresunspor'un muhtemel 11'i.
--------------------------------Eser--------------------------
Emrah Eren-----İsmail Güldüren-----------Mehmet----------Fırat
-----------------Hasan Üçüncü-------Ali Sakal-----------------
Buğra Erdoğan (Evren)------------------Volkan Bekiroğlu (Şenol)
----------------Ricado Pedriel-----Aydın Çetin------------------
Last edited by LaigLeNoiR : 23.Ağustos.2009 at 18:33
BöyLesine bir maçın taraftarsız oLması kötü.Giresun'da Ordu'da bu sene çok iyi takım kurdu.Ama Giresun biraz daha ağır basıyor gibi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dakikalar 20 ve gol sesi yok 0-0.
Dakika 37'de Orduspor golü buldu.
İlk yarı sona ermek üzere 0-1.
60.dakikada Fatih Şen eski takımına golü attı
1-1
Çotanak gol gol gol.Giresun kazanır inşallah.
![]()
I'm back...
2.Yarıda Giresunspor tek kale top oynuyor neredeyse birsürü gol kaçırdık. Umarım 2.golü buluruz bir an önce![]()
Malesef 1-1 sonuçlandı maç.
Giresunspor'da üzüntü hakim
Bank Asya 1. Lig'de Orduspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Yüksel Yeşilova, rakipleri karşısından galibiyetle ayrılmayı çok istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
Sahasındaki bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanamaması nedeniyle Orduspor ile İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaşan karadeniz ekibinin teknik direktörü Yeşilova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Cezamız nedeniyle de Orduspor maçını seyircisiz oynadık. Seyircisiz karşılaşma oyuncuların da bizim de motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Bu karşılaşmada bunu yaşadık" dedi. Maçın ilk 20 dakikasına kadar Orduspor'un üstün bir oyun ortaya koyduğunu kaydeden Yeşilova, şunları söyledi:
"Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladık. Ancak 37. dakikada Orduspor, geliştirdiği bir atak ile golü buldu. İkinci yarıya çok istekli başladık. Rakip kalede sürekli gol aramaya çalıştık ve eşitliği sağladık. İkinci yarının tamamında oyuna hakim olan taraftık. Bizi galibiyete taşıyacak golü bulmak için çalıştık ama bunu başaramadık. Gerçekten seyircisiz oynanan karşılaşma çok zor. Galibiyete yakın taraf bizdik. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı çok istiyorduk, ancak başaramadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz."
24.08.2009Kaynak : AA
Takım umut verdi
İsmail Güldüren nasıl oynadı acaba yine eski İsmail gibi dengesiz mi yoksa 2.ligte oynayınca akıllandı mı?
İzleme şansım olmadı maç seyircisizdi ve tv yayını da yoktu. İzlediğim anda sizlere aktarıcam geniş geniş![]()