1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: 2.Hafta | Dardanelspor AŞ - Bucaspor |

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default 2.Hafta | Dardanelspor AŞ - Bucaspor |

Bank Asya Birinci Lig
    30 Ağustos 2009 20:30
    18 Mart Stadı
    Ç. Dardanelspor - BUCASPOR

Hakemler

ZAFER DEMİR(Hakem)
    YASİN DURAN(1. Yardımcı Hakem)
    ERDEM GÖKALP(2. Yardımcı Hakem)
    ADEM SARITAŞ(Dördüncü Hakem)

Çok zorlu bir karşılaşma olacak.. Bank Asyadaki ilk deplasmanımız.. Biz 1.sıradayız rakip ise 2. sırada.. Umarım kazanırız.. Bucaspor geçen hafta Kocaelispor'u Buca'da 4-0 mağlup etmenin moraliyle bu maça çıkıyor.. Dardanelspor ise geçen hafta 3 puanı Kayseri Erciyes deplasmanında 2-4'lük skorla almıştı. İki takımda da keyifler yerinde.. Ben bir Bucalı olarak bu maçtan en az bir beraberlik koparabileceğimizi düşünüyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada başlıkta yanlışlık olmuş,2. Hafta olacaktı..
    Last edited by Homer J.S : 27.Ağustos.2009 at 12:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bank Asya'nın iki yeni takımı ikiside lige iyi başlangıç yaptılar güzel ve bol gol görürüz bu maçta ama kim kazanır bilemem ayrıca Bucadan umutluyum iyi kadroları var bence bu yıl Süper Lig'in biletini alabilecek güçteler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

3-0 kazandı maçı Buca. Her maç fark atarak gidiyolar. Kadroları çok şatafatlı değil ama takım oyununu müthiş oynuyolar. Geçen sene Bursaspor'a verdikleri Ozan İpek kadroda olsa düşünemiyorum bu maçlar kaç olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçen hafta da dediğim gibi Buca'nın kadrosu çok güçlü değil ancak çok zayıfta değil. Oturmuş bir kadroları var fazla transfer yapmadılar. Bu takım küme düşmez ancak play-off ise sürpriz olur. 10-15 arasında biryerde bitirir ligi. Biraz da tecrübeleri olsa idi daha fazla şans tanınabilirdi.

Herşeye rağmen tebrikler Buca'ya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Liderliğe oevam isotsky.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buca bu ligten çıkar bence geçen hafta dediğim gibi iyi bir kadrosu var ve 2 de 2 yaparakta havasını buldu diyebilirim..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben bir Bucalı olarak hala çıkabileceğimiz düşüncesinde değilim.. Ama düşmeyiz de bundan da emin gibiyim..

Mesaj Yetkileri