Ramazan günlerinde canımız sıkılmasın diye bir ortak kariyer yapalım dedik.İnşallah güzel zevkli bir kariyer olacak.
Kuralları okuduk ezberledik ve kabul ettik.
Beşiktaş [sakaryaligocmen]
Fenerbahçe [Notts County 96]
Galatasaray [CaD0]
Ramazan günlerinde canımız sıkılmasın diye bir ortak kariyer yapalım dedik.İnşallah güzel zevkli bir kariyer olacak.
Kuralları okuduk ezberledik ve kabul ettik.
Başarılar dilerim..
Bir Dost
Hellbells
Başarılar Favorim Ruh İkizim Ozzy![]()
Basarılar. Favorim Fenerbahce ve Oguz![]()
TariboWest
basarılar dilerim iyi olan kazansın
Başarılar Dilerim Favorim Tabiki Galatasarayım![]()
Başarılar dilerim, umarım Beşiktaş alır.![]()
Ben karar veremedim.Her sene biriniz alın işte![]()
![]()
![]()
TS'de olacak diyordunuz ne oldu?
Trabzon olmadı işte yane yapalım bizde böyle devam edeceğiz
![]()
Başarılar. Favorim Galatasaray![]()
başarılar herkeze.hep destek tam destek fenerbahceye bütün kupaları bekliyorum Notts County 96 (2.lig kupaları haric)
Teknik Direktör Benitez Jr açıklama yaptı:
Bu seneye damgamızı vuracağız.. Ne Beşiktaş,ne Fenerbahçe ne de Trabzon bu sene biziz şampiyon.. Zaten bu sene için Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi saymıyorum bile.. Fakat Trabzonspor'un kadrosu kaliteli ama onlarda bizi zorlayacak kaliteye ulaşamadılar.. Önümüzdeki günlerde transfer bombaları gelecek,bizi takip etmeye devam edin..
Başarılar....
Favorim gs
başarılar dilerim... gönlüm galatasaray diyor ama menajerlerden sanki notts county bir adım önde gibi geldi bana![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Oguz hadi bombaları patlatBekliyorum
![]()
TariboWest
Hadi Ozzy goreyim seni takimin hakkini ver![]()
iyide oyu gönlümdeki takıma verdim cado![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Favorim Beşiktaş, Sözde Benitez Jr. ise sürünürOzzy'e de başarılar diliyorum
Başarılar dilerim Galatasaray favorim.
Favorim beşiktaş.
3'ünüzede başarılar Favorim GS yalız CaD0 arkadaşım Joga Bonito taktiğini mi kullanacaksın bi cevaplarsan sevinirim
hepinize başarılar arkadaşlar iyi olan kazansın ama.... Favorim Beşiktaş...
Göçmen Konuştu..!
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ali Göçmen konuştu.Göçmen Beşiktaş ile hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi.
Ligte iki kupayıda kazanmak istediklerini dile getiren Göçmen bu başarayı ellerinde kadro ile yapabileceklerini ancak Avrupa Kupaları için takviyeye ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
Galatasaray managerinin yaptığı yorumları sorulması üzerine Ali Göçmen bekleyip göreceğiz dedi.
Herkese başarılar dilerim güzel bir kariyer olacak![]()
Kariyer Hayırlı Olsun KardeşlerimOguz Sen Nasıl 2 Takım Çalıştırıyon Ya Bizim Federasyon Başkanından İzin Aldınmı
3.ünüze de Başarılar Demiyeceğim Çünkü Bu Ligi Her Zaman Yine Beşiktaş Silip Süpürecek
Ali ve Beşiktaş Nedense İçimden Favori Geldi Neden Acaba
Başarılar Aliciğim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
fenerbahçe favorim