1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim!

Aynı parayı verseydi Fener'e gelirdim!
    Colin Kazım'ın doğum gününde ilginç konuşmalar geçti.
    02/09/09 09:30

GAZETE HABERTÜRK / SENAD OK
    Fenerbahçeli Kazım, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Elano Blumer'e, "Bütün Brezilyalılar fener'de. Senin ne işin var Galatasaray'da?" diye takıldı. Yıldız oyuncu da, "Ben Inter ile temastaydım. Jose Mourinho ile sürekli görüşüyordum. Ama Galatasaray öyle bir teklif yaptı ki, geri çevirmem imkansızdı. Ayrıca takımın başına Frank Rijkaard'ın olması da beni etkiledi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye gelirdim" yanıtını verdi.

Bu arada futbolcular aralarında Süper Lig ve Avrupa'yı da değerlendirdi. Elano ve Fenerbahçe'nin Brezilyalıları Süper Lig için "Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçer" görüşünde birleştiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

tartışmak için güzel bir konu gazeteler işini biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olay çıkarmak için yazdıkları ne kadar da bariz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm bu olayların yaşanması içinde özellikle Senad Ok'u beklemişler. İşleri güçleri yok nelerle uğraşıyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Senad Ok'un haberlerinin özellikle verilmediği yerler biliyorum. Neden olduğunu şimdi anladım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano niye Colin Kazım'ın doğum gününe gitmiş acaba=)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşları orda da ondan.Doğaldır yani

Bana kolpa haber olsa dahi rahatsız edici gelmedi. Böyle takılmalar olur, verseydiniz aynı parayı size gelirdim vermediniz ne yapalım tarzı. Ya da verseydiniz de size gelseydim kardeşim tarzı

Elano doğuştan Galatasaraylı olmadığı için sorun etmeyecekti tabii Fenerbahçe'ye gelmeyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Elano doğuştan Galatasaraylı olmadığı için sorun etmeyecekti tabii Fenerbahçe'ye gelmeyi
    katılıyorum yani adam santos'a giderken biz daha çok verdik diye bize geliş kendisi söyledi ilk takımına para az diye dönmemiş gs yede gelmezdş fener çok verseydi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Doğum gününde haberi yapan arkadaş da vardıysa resim çekmiştir herhalde yok söylendi, ifade etmiş tarzı haberlerin üzerine pek konuşmaya gerek yok. Lig maçları yok, nasıl gündem yaparız derdinde herkes.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri