1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Celal Kolot Hedeflerini Açıkladı!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Celal Kolot Hedeflerini Açıkladı!

İlk işi teknik ekibi değiştirmek olacak!

Beşiktaş'ın etkili isimlerinden Celal Kolot, siyah-beyazlı kulübün Başkanı Yıldırım Demiören'den Futbol Şubesi'nin başına geçmesi için bir teklif aldığını doğruladı. Editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Kolot, yine iddialı açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz günlerde bir düğünde bir araya geldiğini söyleyen Kolot, Demirören'in bu sırada kendisine Futbol Şubesi'nin başına geçmesi için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Bu teklifi değerlendirmek için Başkan'dan bayram sonuna kadar süre istediğini belirten Kolot, görevi kabul etmesi için bazı şartlarının olduğunu da söyledi.

Daha geniş yetkiler ile Beşiktaş'ta görev almak istediğini dile getiren deneyimli yönetici sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş'ta görev almak beni her zaman heyecanlandırır ve büyük gurur verir. Ancak bu kez görevi kabul etmeden önce daha geniş yetkiler istiyorum. Ve Başkan ve yönetimin de arkamda daha sağlam durmasını bekliyorum. Bu şartlar oluşursa görevi kabul edeceğim, yoksa görev almayı düşünmüyorum. Eğer görevi kabul etmezsem daha önce olduğu gibi seçimlerde başkan adayı olma yönündeki çalışmalarım devam edecek. Benim derdim, Beşiktaş'ın tek bir ismi bağlı olması. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya tek başkanla sürekli seçimlere girmek yakışmıyor. Yalnızca bu gidişi kırmak için başkan adaylığımı açıklayacağım. Son günlerde konuşulduğu gibi Murat Aksu ya da bir başka isim başkan adaylığını açıklarsa o zaman aday olmayı düşünmem.

Beşiktaş'ın mevcut yönetiminin yüzde 99'u değişmeli. Yönetimin çalışmalarından bir çok Beşiktaşlı gibi hiç memnun değilim. 2010 Ocak ayında yapılacak seçimde çok daha sağlam bir yönetim oluşturulmalı. Ben de bu yönetimle birlikte göreve başlayarak, çok büyük başarılara ulaşıcağımıza inanıyorum."

"BEŞİKTAŞ'A DÜNYA ÇAPINDA BİR TEKNİK EKİP LAZIM"

-Daha önceki teknik direktörlerle yaşadığınız sorunlar sürekli gündeme getiriliyor. Mustafa Denizli ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
    "Ben Beşiktaş'ın çok büyük hedeflere ulaşması için, dünya çapında isimlerle çalışmasını istiyorum ve böyle bir ekip kurmayı düşünüyorum. Avrupa'da da bunu yapabilecek ilişkilerim var."

-Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosunda bir çok yıldız oyuncu bulunuyor. Beşiktaş'ın bu konuda geride kaldığını düşünüyor musunuz?
    Bu görüşlere maalesef katılıyorum. Görev geldiğim takdirde transferle ilgili çalışmalara da hemen başlayacağım. Bir çok kulübün yaptığı gibi mayısta değil, 7-8 ay önce bir sonraki sezonun transfer çalışmalarını tamamlayacağız. Avrupa'da önemli isimlerle bir araya geliyorum ve bu isimleri Beşiktaş'a gelmeye ikna edebilirim."

-Beşiktaş sezona iyi başlayamadı, sizce takım kısa sürede yeniden toparlanabilir mi?
    "Galatasaray ve Manchester United maçları çok önemli. Bu iki karşılaşmada iyi neticeler alınırsa bir efsane yeniden doğar. Ancak bunun tam tersi olursa seçim öncesinde Yıldırım Demirören büyük yara alır. Beşiktaş camiasının içinden biriyim ve beklentilerin ne olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ın nabzını tutuyorum, gerçek Beşiktaşlı taraftarlarla görüşmelerim devam ediyor. Gerek Çarşı'dan gerekse diğer taraftarlarımızla sürekli bir araya geliyorum ve onların isteklerini dinliyorum."

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah başarılı olup Bjk nin kadrosuna bir kaç yıldız ve iyi bir teknik ekip alabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

lafa geldi mi herkes konuşur
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post