Tarih: 13.09.2009 PAZAR
Saat: 16:00
Stad: Tevfik Sırrı Gür / Mersin
Tarih: 13.09.2009 PAZAR
Saat: 16:00
Stad: Tevfik Sırrı Gür / Mersin
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Samsunspor'u yenen Mersin İdmanyurdu nun çıkışa geçip Giresunspor'u da yeneceğini düşünüyorum.
Giresun bu kez kazanacaktır...
Mersin İdman Yurdu düşüşte olan Giresun'u sahasında yener bence..
Herşey Mersin lehine ancak hoca gönderildi Giresunspor'da hedefler çok büyüktü çünkü bunun üzerine yeni hoca her an açıklanabilir. Takım da hazırlıklara başlıyor bu akşam. Ben Giresunspor'un her an bir takıma patlayacağını düşünüyorum ve bu takım da Mersin olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresunspor Ne Kadar Kaliteli Takım Olsada Daha Takım Olmadılar Bence Mersin Alır Sahasında
Giresun fark atar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Mersin Tevfik Sırrı Gür'de genelde istediği sonuçları alan bir takım. Kırmızı Şeytanlar'ın desteğiyle bu maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum...
Ben Giresun'un şu durumdayken maç kazanabileceğini düşünmüyorum pek.. Mersin İdman Yurdu'ndan rahat bir galibiyet bekliyorum.
Mersin evinde Giresunspor`u yener gibime geliyor.
Giresunspor'da hedefler Süperlig'ti ama şimdiden hocalarını yolladılar ve sanırım şuan yeni bir hoca göreve gelmedi..İdman Yurdu sahasındaki ilk galibiyetini alır diye düşünüyorum..
Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu.
İlk yarı skoru: Mersin İdman Yurdu 2-0 Giresunspor
Maalesef Giresunspor buradan da puan alamayacak gibime geliyor,umarım 2.yarı bir çıkış yakalayıp en azından 1 puan alabilirler.
2-1 oldu dk 75.
4-1 Mersin kazandı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maalesef Giresun'da form düşüklüğü sürüyor,böyle devam ederlerse işleri zor.
Samsunspor deplasmanından aldığı galibiyetle moral bulan Mersin İdmanyurdu sahasında konuk ettiği bir diğer Karadeniz temsilcisi Giresunspor'u da farklı mağlup etti. Her iki yarıda da bulduğu 2 golle sonuca giden Kırmızı Şeytanlarda yeni transfer Murat Uluç attığı 2 golle maça damgasını vurdu.
KARADENİZİN BELALISI
MEHMET SELVİ/AKDENİZ GAZETESİ
Temsilcimiz Mersin İdmanyurdu sahasında konuk ettiği Giresunspor'u 4-1 mağlup ederek taraftarlarını sevince boğdu. Geçtiğimiz hafta Karadeniz ekiplerinden Samsunspor karşısında aldığı galibiyet sonrası 3 puanla tanışan kırmızı lacivertliler bir diğer Karadeniz Ekibi Giresunspor'u da mağlup ederek puanını 6'ya çıkardı. Maça tutuk başlayan temsilcimiz ilrk yarının bitimine 10 dakika kala kendine geldi. Üst üste pozisyonlar yakalayan Mersin İdmanyurdu Giresunspor'u kendi yarı sahasına hapsederek kanatlardan baskısını arttırdı. 35. dakikada Caner ve 38. dakikada Tuna'nın ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 galip kapattı. 2. yarıya skor avantajını kullanarak giren Mersin İdmanyurdu ayağa paslar yaparak oyunu rolantiye almak istedi. 60. dakikadan sonra oyundan kopan kırmızı lacivertli ekip Giresunspor'un bulduğu golden sonra biraz paniklese de oyunda dengeyi yakaladı. İkinci yarı oyuna giren yeni transfer Murat Uluç 79 ve 85. dakikalarda fileleri havalandırarak takımının galip gelmesinde önemli rol oynarken Tuna, Zafer Şahin, Zafer Demiray ve Caner oynadıkları futbolla taraftarlardan alkış aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
18. dakikada sol kanattan gelişen Giresunspor atağında Oliviera ile girdiği duvar pası ile ceza alanı içinde kaleci Kerem ile karşı karşıya kalan Halil Zeybek'in vuruşunda Kerem gole izin vermedi.
22. dakikada Aytekin'den aldığı pasla ceza alanı dışında topla buluşan Caner'in yerden sert şutu az farkla auta gitti.
34. dakikada Zafer Demiray'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Caner'in sert şutu Kaleci Eser'de kaldı.
35. dakikada Mersin İdmanyurdu'nun golü geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Zafer Demiray'ın pası ile ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Caner bu sefer düzgün bir vuruşla kaleci eser'i avladı. 1-0
36. dakikada Caner'in pası ile ceza alanı dışında topla buluşan Ramazan'ın sert şutunu kaleci Eser parmaklarının ucuyla dokunarak kornere çeldi.
38. dakikada Mersin farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Ramazan'ın ortasına ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Tuna yerden sert vurdu. Top filelerle buluştu. 2-0
İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya konuk ekip hızlı başladı.
47. dakikada Halil Zeybek'in pası ile ceza alanı dışında topla buluşan Hasan Üçüncü'nün sert şutu az farkla auta gitti.
64. dakikada Sağ kanattan Giresunspor'un kazandığı serbest vuruşta Şenol'un ortasına iyi yükselen Muzaffer düzgün bir kafa vuruşuyla farkı 1'e indirdi. 2-1
70. dakikada süratle ceza alanı içine giren Oliviera'nın sert şutunda kaleci Kerem topu ayaklarıyla kornere çeldi.
75. dakikada sağ kanattan gelişen Giresunspor atağında Oliviera'nın ortasına ceza alanı içinde bomboş pozisyonda Aydın'ın kafa vuruşu farklı bir şekilde auta gitti.
79. dakikada Mersin İdmanyurdu 3. golü buldu. Sol kanattan gelişen Mersin İdmanyurdu atağında Mehmet düz'ün yerden sert ortasını ceza alanı içinde Murat Uluç plase bir vuruşla filelere yolladı.
85. dakikada Aytekin'in ara pası ile ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Uluç kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti.
STAT: Tevfik Sırrı Gür
HAKEMLER: Kuddussi Müftüoğlu xx, Serdar Akçer xx, Volkan Akçit xx
MERSİN İDMANYURDU: Kerem xxx, Erdal xxx, Aytekin xxx, Sami x (Mehmet dk. 25 xx), Ramazan xxx (Sertaç dk. 90 ?), Zafer Demiray xxx (Murat Uluç dk. 61 xxx), Zafer Şahin xxx, Caner xxx, Tuna xxx, Serkan x, Ahmet xx
GİRESUNSPOR: Eser x, İsmail x, Emrah x, Volkan xx (Şenol dk. 60 xx), Hasan xx, Özgür xx, Ali x (Muzaffer dk. 42 xx), Halil x, Frat x, Aydn xx (Eren dk. 82 ?), Oliveira x
GOLLER: Caner (dk. 35), Tuna (dk. 38), Muzaffer (dk. 64), Murat Uluç (dk. 79)
SARI KART: Frat (Giresunspor), Eren (Giresunspor)