Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

16 41.03%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Fenerbahçe Kazanır

17 43.59%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Default Bursaspor - Fenerbahçe [TSL 5.Hafta ]

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Zor bir maç olacak.Bursa bu sene yaptığı transferlerle farklı bir çehreye büründü.Lige de iyi başladılar.

Emre'nin cezası bir nebze de olsa takımı etkileyecektir.Ben Özer Hurmacı'nın şans bulması halinde Emre'yi aratmayacağını düşünüyorum.Sağ açıkta da Mehmet Topuz ilk 11'de başlayabilir.Derbide Galatasaray veya Beşiktaş'tan birinin puan kaybedeceğini düşündüğümüzde bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Volkan Demirel

Gökhan Gönül-Önder-Lugano-R.Carlos

Mehmet Topuz-Özer-Cristian-A.Santos

Alex

Güiza

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor'un bu seneki hedefleri çok büyük..Geçen seneki 6.lıktan yüksek bir başarı bekleniyor.Bu yüzden içerdeki maçları alması şart.Cumartesi günü Eskişehirspor'la yapılan maçta Arjantinli Batalla 90 dakıka forma giydi ve 2 gole imza attı.Bu maçta forma şansı bulursa Fenerbahçe'ye sıkıntı yaşatabilir..Fenerbahçe güçlü bir ekip ki 4te 4 yaptılar ama Bursaspor daha çok isteyen taraf olacaktır ve 3 puanı alacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İki takımda formda...Bunlarla beraber Fenerbahçe'nin büyüklüğünün yanında Bursaspor'unda büyükleri yenme iştahı var.

Ben Bursaspor tarafının daha ağır basacağını ve en kötü beraberlikle biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zorda olsa Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. İyi form tuttular ve bu maçı kazanmaları şart zira rakipleri olabilecek takımlardan biri Bursa iken diğer ikiside birbirleriyle oynuyorlar. Bunu değerlendirecektir Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç beraberlik kokuyor ama kazanmak zorundayız..Son sezonlarda iki rakibimizin kendi aralarında oynadıkları haftaları lehimize çevirmeyi hiç başaramadık..Bu defa tersi olmalı ve rakiplerimiz birbirini boğazlarken bir adım öne geçmeyi başarmalıyız.. Mehmet Topuz'un şans bulacağını ve vereceği katkının sonucu belirlemede önemli olacağını düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursaspor sahasında oynamanın avantajına sahip. Puan alacaklardır diye düşünüyorum, galibiyete yakınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bence Fenerbahçenin Bursada kazanması süpriz olur. Sezon ilerledikçe bunu neden söylediğimi anlayacaksınız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bence Fenerbahçenin Bursada kazanması süpriz olur. Sezon ilerledikçe bunu neden söylediğimi anlayacaksınız.

Sezon'un ilerlemesine gerek yokmuş bu maçta anladık heralde.

4-5 olacak maçtı ki sağolsun Güiza yine kaçırdı.Deivid'in de kaçırdığı bir gol varki cabası.

Maç ile ilgili yorum yapacak olursak.Güzel oynadık.Mehmet Topuz çok iyiydi.Bir ara Bursaspor'un baskısı vardı fakat maçda üstün oynayan tarafık.Kazanmak için sahaya çıkan taraf bizdik.Ben bu kadar rahat olacağımızı tahmin etmiyordum.Bunu ilk attığım mesajdada söylemiştim.Skor olarak rahat olmasakda zor bir deplesmandan rahat bir oyunla 3 puanı alıyoruz.

Tebrikler Fenerbahçemiz.5 te 5 her maç üstüne 1 galibiyet ederek Allah'ın izniyle yolumuza devam edeceğiz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursaspor'u galibiyete yakın görmüyorum ama inşaAllah beni mahcup ederler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

--------------------Volkan-------------------

Gökhan-------Önder----Lugano--------Carlos

Kazım---------Cristian----M.Topuz-----------A.Santos
    (Özer)
    ----------------------Alex--------------------------------
    ---------------------Guiza--------------------------------

Böyle bir 11 ile çıkarız diye düşünüyorum.Zor maç olacaktır ne de olsa Bursa deplasmanı hep zor geçer ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak rahat kazanırız aksi takdirde çok zorlanırız.Emre'nin de olmadığını düşünürsek orta sahada top yapmada zorlanabiliriz.Mehmet
    Emre'nin yokluğunu çok fazla hissettirmeyecektir bence.Ben kalitemiz ve tecrübemizle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.2-1 ya da 3-2 gibi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursa deplasmanı her takım için zor olur fakat iki rakibimizden birinin hatta ikisinin de puan kaybedebileceğini düşünürsek bu maçı öyle ya da böyle almalıyız.

Emre Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu fakat bu sene kurulan geniş kadronun faydalarını yavaş yavaş görüyoruz. Geçen seneki kadroda Emre cezalı duruma düştüğünde yerine kim oynayacak diye başlıyorduk kara kara düşünmeye. Bu sene Mehmet Topuz ve Özer gibi 2 tane çok yönlü oyuncunun olması bu tip durumlarda takımı çok fazla etkilemeyecektir. Tabi ki bu 2 oyuncunun da hazır olması gerekir. Bence sağda Kazım yerine Mehmet'in, ortada Emre yerine Özer'in oynaması daha iyi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

"Alex: Zor bir maç. Bursaspor, oynaması en güzel takımlarından biri. Gerek stadı, gerek taraftarlarıyla mükemmel bir futbol ortamı yaratıyorlar. Elbette kazanmak istiyoruz"

Alex atmosferden etkilenmiş. Güzel bir maç olucaktır. İki tarafta formda. Lugano - Bilica ikilisinin arasına atılacak toplarda Sercan goller bulabilir. Sercan transferi için güzel pankartlar olacaktır. . .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Rahatça kazanarızı demek yanlış olur.Ama en azından kaybetmeyiz.Bana göre Bursa depLesmanı İstanbuL depLesmanLarından çok daha zor .
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa süpriz yapıp puan alabilir Fenerbahçe'den. O güçte bir takım çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bursa süpriz yapıp puan alabilir Fenerbahçe'den. O güçte bir takım çünkü.
    Bursaspor'un puan alması sürpriz mi olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'un en kötü 1 puan alacagını dusunuyorum .. Bu sene takımım adına en cok cekındıgım deplasmanlardan biri FB ve GS'den daha cok cekınıyorum valla ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok çok zor bir maç bizi bekliyor.Muhtemel bir puan kaybına yakın olduğumuz düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özeri seyretmek istiyorum bu maç ve bence mehmette olsa emreyi cok arıyacagımız bi maç emre garip bi oyuncu rakip daha ne oldugunu anlamadan yaptığı müthiş presle cok top kazandırıyo bize ve deliciği var formda tuttu bu yıl.Neyse zorlanacagımızı düşünmüyorum bende herkesin aksine zor maçlarda daha iyi performans sergiliyo oyuncularımız gol yeriz tabi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ligin en zor deplasmanı Bursa olur bu sene zor olsada kazanırız çünkü Bursa da kazanmak isteyecektir ateşli seyircisi önünde,bu bence avantaj olur Bursa da baskı altında olacaktır tempolu bir maç bekliyorum gerilim yüksek olur maçta

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    ligin en zor deplasmanı Bursa olur bu sene zor olsada kazanırız çünkü Bursa da kazanmak isteyecektir ateşli seyircisi önünde,bu bence avantaj olur Bursa da baskı altında olacaktır tempolu bir maç bekliyorum gerilim yüksek olur maçta
    Bursa taraftarı ilk kezmi takımını destekliyor? Bursa kenti herzaman kazanmak ister, Bursasporda herzaman kazanmaya oynar. Yıllardır taraftar buşekilde destekliyor baskı olacağını düşünmüyorum ve Bursaspor'un erken bir golle rakibini mat edebiliceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bursa taraftarı ilk kezmi takımını destekliyor? Bursa kenti herzaman kazanmak ister, Bursasporda herzaman kazanmaya oynar. Yıllardır taraftar buşekilde destekliyor baskı olacağını düşünmüyorum ve Bursaspor'un erken bir golle rakibini mat edebiliceğini düşünüyorum
    Bende aksini söylemedim zaten ama Bursa bu sene hedef büyüttü ve iyide bir hocası var o yüzden kazanmayı daha çok isteyecek artı Fener maçlarının gerilimi yüksek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Bende aksini söylemedim zaten ama Bursa bu sene hedef büyüttü ve iyide bir hocası var o yüzden kazanmayı daha çok isteyecek artı Fener maçlarının gerilimi yüksek olur.

Korku filmi izlemiyoruz heralde gerilimi yüksek falan olmayacak. Bursaspor böyle maçlara artık alıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Korku filmi izlemiyoruz heralde gerilimi yüksek falan olmayacak. Bursaspor böyle maçlara artık alıştı..

Dediğin gibi olsun Ama insanlar sadece korku filmlerinde gerilmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'un kadrosu itibariyle ligin 'sürpriz' yapabilecek takımları arasından fazlasıyla sıyrıldıgını dusunuyorum .. O yuzden puan alması sürpriz falan olmaz ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdiye kadarki en zor maçımıza çıkıyoruz. Bu maçta tam kadro olmak aslında Fenerbahçe'nin ne kadar iyi yada nasıl bir durumda olduğunu göstermek için daha iyi olurdu. Allaha şükür bu sene daha geniş bir kadromuz var ve Kazım ve Emre'nin eksikliğinde Mehmet ve Özer ile bunu gidereceğiz.

Başa baş giden bir maç olacaktır, Duran toplar maçın kaderini belirleyebilir. Oynaması halinde Bilica'dan gol bekliyorum. Neden bilmem ama içime öyle doğdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanılmıyorsam Bursaspor süper Lig'te evinde 313 gündür yenilmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene bir Bursa deplasmanı öncesinde de aynı şeyler konuşuluyordu, çok zorlu geçmesi bekleniyordu ama maçta gelen erken gollerle rahat bir maç çıkarmıştık.

Bu maçta da ergen gol atabilirsek sıkıntı yaşamayabiliriz. Ama golün gecikmesi ya da erken gelecek Bursa golüyle, taraftarın artan desteğiyle birlikte çok zor maç olacağı kesin.

Emre'nin boşluğu doldurulamaz ama 11'de oynayacak Topuz ve Özer, geçtiğimiz sene yaşadığımız sıkıntıları yaşatmayacaktır. Kazım yerine Semih de oynayabilir, Daum Güiza-Semih-Alex'i beraber oynatma planları yapıyor diye haberler çıkmıştı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Önder'de kırık var!

Turkcell Süper Lig'de 13 Eylül Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekip ısınmanın ardından çabukluk çalışmaları, sonra da taktik ağırlıklı maç yaptı.

-ÖNDER AMELİYAT EDİLECEK-

(A) Milli Futbol Takımı'ndan, sol el baş parmağındaki kırıkla dönen Önder'in, 14 Eylül Pazartesi günü ameliyat edileceği öğrenildi. Milli takımın bir antrenmanında elinin üzerine düştüğü için dün akşamki idmana parmağı sarılı çıkan ve kulüp doktorunun yaptığı kontrolden sonra hastanede filmi çekilen Önder, parmağında kırık tespit edilmesi nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Bu arada, Emre ve Deniz'in yanısıra, Brezilya Milli Takımı'ndan dönen Dos Santos, bugün takımdan ayrı koşu yaptılar. Taktik ağırlıklı maçta sakatlanan Semih ise çalışmayı son bölümde bıraktı. Semih'in sağ üst adalesini tutarak tesislere girdiği görüldü.

-DAUM 11 DENEDİ-

Teknik direktör Daum, bu akşamki antrenmanda Bursaspor maçı için 11 kişilik kadro denedi. Cezalı Emre'nin yerine orta alana Mehmet Topuz'u dahil eden Alman çalıştırıcı, takımdan ayrı çalışan Dos Santos'un yerine de sol kanatta Vederson'a şans verdi.

Daum'un denediği 11, kalede Volkan Demirel, savunmada Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, orta alanda Kazım, Cristian, Mehmet Topuz, Vederson, Alex ve forvette Güiza'dan oluştu.

-EMRE'YE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI-

(A) Milli Futbol Takımı'nın kampında, 7 Eylül'de 29. yaşını kutlayan Emre'ye, antrenman öncesi kutlama yapıldı. Takım arkadaşlarının alkışlarla tebrik ettiği sarı-lacivertli futbolcuya, teknik direktör yardımcısı Roland Koch, doğum günlerinin klasiği haline gelen sembolik kupa hediye etti.

Sarı-lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla tamamlayıp, Bursa'ya gidecek.

11.09.2009

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa'da Sercan oynayacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri