1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: para eden futbolcu

Hybrid View

Arrow para eden futbolcu

merhaba arkadaşlar...

İlk önce transfer çalışmalarımızı takımın iskeletine ve oyun sitilimize göre belirliyoruz ama ilerisini düşünmek gerekirse kulubun ileride satışa çıkarıp avrupa kuluplerini peşinden koşturan oyunculara ihtiyacı var bu sayede kulup parasal açıdan da özgürlüğüne kavuşup avrupada kupalarında fırtınalar estire bilir şimdi sizde ileride para eden ve çok değer kazanan oyuncu isimlerini bekliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim umarım herkeze yararlı bir konu olur...
    para eden oyuncularım

valeri bojinov
    gioda
    guarin
    messi
    aydın yılmaz(ilk 11 in devamlılığını sağlarsanız)
    deniz baykara(ilk 11 in devamlılığını sağlarsanız)
    caner erkin(ilk 11 in devamlılığını sağlarsanız)

Efrasiyap26........

kardeş madem emek verip yazdın cevap yazmamak ayıp olur demi:

Yasin karaça
    Fred
    Nuri şahin
    Cafercan aksu
    Özgürcan
    selametle

Ahmet Faruk Akarcay
    Furkan Bastan
    sercam ermis

1 sezon oynatın en az tekını 6-7 mn ye satıcaksınız..

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Kerlon
    Akman Peter Cavit
    Furkan Bastan
    Salomon Kalou(2 sezon sonra çok manyak para ediyo)

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

her takımda kimi oynatsan para ediyor iyi oynarsa

Quote Originally Posted by mlt44
    her takımda kimi oynatsan para ediyor iyi oynarsa
    katılmıyorum van persie fernando torres ugur yildirim felan ıyı oynasalarda degerlerı yuksek olsada alan cıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben ibrahim akını 27 yasında iken fenere 21 milyon euroya satmıstım ama ligde fırtına gibi esiyordu fenere gidince ii antreman yapamadıgı için fiziksel ozellikleri düştü ve gitgide kotulesti..
    onun dısında kerlonu 6 milyona alıp 4-5 sene sonra 50 milyon euro pesin paraya satmanız mümkün..
    bişey daha belirteyim: türkiyede ii oynayan oyuncuları isteyen ilk takımlardan biri inter oluyor hiç farkettiniz mi?

Kardeş bence bu senin antrenman programına bağlı bişi.Sen oyucuyu ne kadar iyi geliştirirsen o kadar iyi para eder

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

sergey kisLiy super para edıo 400 bın $ aLıom en az 8-10 mıL. $ oLuo 2-3 sezon sonrada 30-35 mıl. $ satabıLıon
    bence ii oynayan oyuncuLarı geneLde barca,liverpoll ıstıo

furkan 0$ al 2.5 mn dolara sat
    kisliy 700 k ya al gelir gelmez 6.6 mn dolar oluo değeri ardından 12.5 mn dolara kadar çıkıo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ya o takımlar da istiyo da benim genc oyuncularım degerlendiği zaman genelde ilk isteyen inter oluyor

mesela gecen gun 8.5 milyon euro degerinde bir "regen" oyuncuma inter tam 22 milyon euro önerdi. ben 27 istedim verdiler ve sattım 27 milyon euroya..
    diğer kulüplerden 27 istedim vermediler yani inter genelde daha istekli oluyor demek istedim

Quote Originally Posted by peluk
    ya o takımlar da istiyo da benim genc oyuncularım degerlendiği zaman genelde ilk isteyen inter oluyor

mesela gecen gun 8.5 milyon euro degerinde bir "regen" oyuncuma inter tam 22 milyon euro önerdi. ben 27 istedim verdiler ve sattım 27 milyon euroya..
    diğer kulüplerden 27 istedim vermediler yani inter genelde daha istekli oluyor demek istedim

dostum haklısın inter ve chelsea çok istekli oluyor

arkadaşlar katılım çok güzel tabi oyuncuların iyi ve ileride para edebilmesi için iyi bir antrenman programı lazım bunada katılıyorum ama bazı oyuncular var adı ilerde para ediyor alın valeri bojinovu 1 sezonda 5 maç oynatın gene talibi çıkabiliyor onun gibi alım ucuz satımı pahalı oyuncular güzel oluyor hemde transferi zevkli bir hale dönüştüre biliyor katılımlarınızı bekliyorum....

Efrasiyap26.....

Arkadaşlar zaten chelsea dünyanın en zengin kulubü alması normal
    Cesar Delgado arkadaşlar ilk sezonun devre arasında 4,000,000 a almıştım.Sezen sonunda Barça 20,000,000 euro önerdi satmadım.

para etme konusunda yaşta ciddi önem var. 30 undan sonra para eden futbolcular pek rastlanılmıyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara, Eskişehir

bence para eden futbolcuları ençok sampdoria alıyor

kesinlikle guardado,falcao bi de dinamo nun 3 oyuncusu
    eduardo,modric,corluka

Deniz Baykara Ve Sezer Ozturk

Nicolita 825k ya aldım 9milyona kadar çıktı stuttgart ama vermiyorum adam harika bide park-joo young iyi para ediyor

Persie 51 Milyon'a sattım

bence mesut özil ve ze eduardo ucuza alınıp ii bi paraya satılabilir ama bu senin antreman programına da bağlı

22. Default

portodan andersonu aldım 10 milyona 120 milyon dolar veriyo real madrit satmıyorum ömrümde böyle bi orta saha kanat oyuncusu görmedim adam hem gol hem asist kralı tek geçerim

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

İnter genelde 20 yaş altında pa sı yüksek oyunculara saldırıyor su anki oyunumda Harun arslan diye bir defans oyuncusu cıktı yası 17 özellikleri baya güzel inter kancayı taktı resmen 20 milyon euro ya kadar cıkartı ama satma nietinde deilim. Liverpool felan ise daha çok parlayan oyunculara geliyorlar. Ucuza alıp iyi paraya satmayı düşünüyorsanız Bratto ufak takımların ilacı 2.A dan 2.lig b den takım aldıgımda alırım 2 sene sonra felan profili güzelleşiyor 3 sezonun sonunda ise 20 milyon euro verebiliyorlar. Sadece 100k ya alına biliyor. Leandro Gioda var herkesin bildiği meshur defans Atletico mineiro da Bruno var Kaleci 2 3 sene sonra zaten almazsanızda kendisi milli takım kalecisi oluyor. Kerlon gene alındıgından çok yuksek paraya satılıyor. Sao paulo Roger forvet favori forvetim aldıktan 1 sene sonra 2 katına rahatlıkla satabiliyorum

carlos tevezi 9 milyona aldım bi sene sonra milan 25 milyon verdi satmadım çünkü her sene 30 dan aşağı atmıyodu.ertesi sene barcelona 32.5 verdi bende dayanamadım sattım o parayla torresi aldım.

fenerbahce de tuncay sanlıya juve tam 42mytl+fabricio miccoli verdi (miccoli yaklaşık 12mytl değerinde).teklif sundu.ben kabul ettim ama miccoli feneri istemedi.tuncay da cok para yapıyo ama ben satmadım satmam

essien var kerlon var fabregas var carlos vela var messi var ibrahimovic var(oyun baslerken 23 yasında!!!) c.ronaldo var var oglu var

alexandre pato

Az önce Fm2006 oynarken servet çetin'i 2008 de real madrid valencia ve roma talip oldu 13 trilyona real madride sattım arkadaşlar.O da ii para ediyomuş anladım halbuki hep gönderirdim ne büyük hata yapmışım!!!!

arkadaşlar bi bomba daha 2009 da kemal aslan ı valencia ya 23.5trilyon sattım...ayrıca ibrahim akın da ii para ediyo 10trilyona bayer leverkusene caktım ama beşiktaştan da 8 trilyona almıstım zaten

Mesaj Yetkileri