1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Maradona: "Yıkılmadık, ayaktayız"

Del Piero_10 Misafir

Default Maradona: "Yıkılmadık, ayaktayız"

Arjantin teknik direktörü, takımının gruptan çıkarak Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'na gideceği konusunda oldukça iddialı konuşuyor.

Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Diego Maradona, Paraguay'a 1-0 kaybettikleri Dünya Kupası Eleme maçından sonra basına yaptığı açıklamalarda, şanslarının devam ettiğinin altını çizdi.

Maradona, "Bu durumda olacağımızı düşünememiştim, daha iyi bir yerde olmayı umuyordum. Kötü bir durumda olmamıza rağmen, şansımız hala devam ediyor. Ben de kanımın son damlasına kadar mücadele edip, Arjantin'i Dünya Kupası'na sokacağım" diye konuştu.

Takımdaki kötü gidişatın nedenlerini araştıracağını belirten Arjantin'in efsanesi, "Takımı ve teknik heyeti toplayıp, takımdaki kötü gidişatın sebebini belirlemeye çalışacağım. Belki de bazı oyuncuları takımdan göndermek durumunda kalacağım. Açıkçası takımın başarısı için her türlü fedakarlığa razıyım" dedi.

Güney Afrika'da olmak için en kötü ihtimalle play-off lara katılmayı planladıklarını belirten Maradona, "94 senesinde, 24 saat yolculuk yaparak play-off maçına çıkmıştık. Kimse ölmemişti ve hatta bunun sonunda da Dünya Kupası'na katılmıştık. Bunu bir daha yapmaktan çekineceğimizi zannetmiyorum" diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence katılabilirler ama play-off ile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı zamanda Dertleri ile başbaşalar

Vay bee

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gidecekler listesi kabardı :d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbolcuların insiyatif alması lazım İş Maradona'ya kalırsa gidemezler ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bi batistuta daha gelse dünyaya aslında iyi olur batistuta tarzı forvet lazım arjantine
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maradona'ya görev verildiğini duyduğum ilk zaman buradaki konuya bu işi beceremeyeceğini belirtmiştim.Nitekim şimdiye kadar beni haksız çıkartacak performansıda sergilemedi.Yıldız isimleriyle bir şekil katılırlar Dünya Kupasına ama sonrası ne olur bilinmez.Arjantin'den bu takımı yönetecek adam yoksa yabancı bir hocaya yönelsinler.Çok iyi oyuncuları var Arjantin'in.Bu kadroyla burada olması futbol adına kötü bir durum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri