1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Fenerbahçe Bilet Fiyatlarını İndirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe Bilet Fiyatlarını İndirdi

Profesyonel futbol takımımız, tam 45 yıl aradan sonra, bir kez daha 7 maçta 7 galibiyetlik muhteşem bir seriyle sezona başlamıştır. Hedefimiz bu başarıyı bundan sonraki maçlarda da devam ettirmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır. Bu büyük coşkumuza ortak olmanıza katkı sağlamak için bilet fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmiştir. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ve derbi karşılaşmaları dışındaki maçlarda kalesi arkası Telekom ve Migros tribünleri bilet fiyatları 55 TL'den 44 TL'ye indirilmiştir.

Büyük Fenerbahçe taraftarının tüm dünya kulüplerine örnek olan desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda da arkamızda göreceğimize inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

güzel bir haber bu
    ah keske telsim-migros kombine olsa hep eskisi gibi coskulu tribünler olsa ne güzel olurdu yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yine de geçen yıldan pahalı. Geçen yıl TSL maçlarını 40 liraya izleyebiliyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hala pahalı bence

Tribünler bomboştu, özellikle kale arkaları, sarı koltukları görüyorduk. Umarım Gençlerbirliği maçı itibariyle dolu tribünler görürüz. Hem Galatasaray da puan kaybetmişken ve bilet fiyatları da indirilmişken, üstelik 7'de 7 yaparak rekor da kırılmışken haftaya kale arkasının dolacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

keske 35-40 arası yapılsaydı tribünler dolabilirdi bence...

Diğer sehirlerden gelmeye kalkan biri minimum 80 lira vermek zorunda kalıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu bilet fiyatlarını 30-35 liraya çeksinler.Full olur tribünler rahatlıkla

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu hafta çok önemli, rekorun kırılması durumu var ve eğer rekor kırılırsa, galibiyet serisinin devam etmesiyle de yakalanacak havayla içeride maç kaybatmeyen bir duruma gelebiliriz. Yönetim taraftarın da tepkisini dinleyerek indirime gitmiş, bu maçta alınacak galibiyet hem takımı rahatlatır hem de bir rekor kırıldığı için rakiplere psikolojik etki de yapar. Bu nedenle bu maçta satdın dolması için fiyatlar indirilmiş.

Umarım para verip stada gelenleri mutlu edecek bir atmosfer olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by scar face View Post
    güzel bir haber bu
    ah keske telsim-migros kombine olsa hep eskisi gibi coskulu tribünler olsa ne güzel olurdu yahu
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tribünler bomboştu, özellikle kale arkaları, sarı koltukları görüyorduk. Umarım Gençlerbirliği maçı itibariyle dolu tribünler görürüz. Hem Galatasaray da puan kaybetmişken ve bilet fiyatları da indirilmişken, üstelik 7'de 7 yaparak rekor da kırılmışken haftaya kale arkasının dolacağını düşünüyorum.
    Migros tribün değilde Telekom tribün her maç doluyor. Ayrıca tribünler son 5 senenin en iyisi. Gidip görün bir imkan bulup. Hele bir A B BLok olayı var Telekom tribünle paslaşınca tadından yenmiyor. İddaa ediyorum şu an Türkiyedeki en iyi tribün oluşumu bu ikili
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Migros Alt Kat o halde
    Fenerium Üst'e giderim ben heralde, şu anda evdeki bürokrasi ile uğraşıyorum. 2 hafta arayla iki defa İstanbula gitmek bütçeyide zorlayacak o yüzden evdekilerle anlaşmam lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha önce bir sitede şöyle bir öneri yazmıştım;

Bu kadar pahalı yapana kadar;

Kale arkalarıda localandırılsa ve uygun fiyattan localar satılsa, Kapasite 70-75 bin civarına çıkarılsa ve bilet fiyatları sezonda elde edilecek kazanç doğrultusunda makul bir fiyata çekilse taraftarlar stadın büyük bir kısmını dolduracaktır. En azından şuanki sayının çok üstünde olacaktır. Hemde ucuz bir fiyata. Ama kapasite fazla olduğu için bu düşük fiyat şuankinden daha fazla kazandıracak yada en azından şuanki gelirin daha üstünde en en kötü şuan ki gelir kadar geliri elde edebiliriz. Hem gelir hem taraftar kazancı olacaktır. Zaten localar yapılırsa gelir daha fazla olur. Burada önemli olan kapasiteyi yükseltip fiyatları düşürerek, gelir anlamında kayba uğramadan taraftar çekmek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten Kale Arkalarına Loca eklenme ve Stad üstü kapanma projesi var. Uefa Finalinden dolayı ertelenmişti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Zaten Kale Arkalarına Loca eklenme ve Stad üstü kapanma projesi var. Uefa Finalinden dolayı ertelenmişti.
    Telekom tribünde izle. Migrosta iş yok.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte o konuyu tartışmıktık bir sitede.. ueFA yapılacak değişikliklere izin vermedi. Ama bizim yönetiminde şuan bu proje hakkında pek bir niyetleri yok gibi. Bana göre son yapılan transferler ve Galatasaray ın stad inşaatinin durması önemli bir etken. Yapılacak ama ne zaman bilemiyorum. Kapasitede çok oynayacaklarını düşünmüyorum ama yinede bir 58-60 bin arası olabilir.

Bilet fiyatları gerçekten pahalıydı iyi olmuş düştüğü ama düşünce madem az gelir elde etme korkusu var ve pahalı oluncada taraftar tepkisi ve kaybı oluyor o zaman tek çare bu yol olduğuna göre ...............

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha insani bir fiyat olmuş ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence rekor kırma ihtimali olduğundan taraftarlar yalnız bırakmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mecbur indirecekler. Millette para mı var. Bir sene oynayacakları oyuna 45 lira vermelerine ikna edemiyoruz insanları. Bir maça 55 lira verecekler iş mi yani? Ben sırf bu yüzden yıllardır gitmiyorum. Derbileri anlarım, iyi avrupa maçlarını da. Ama bu kaliteden uzak ligimize 44 lira bile çok. Kale arkası ideali 30 liradır... Kimse kusura bakmasın...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006

Sivasspor maçında tribünlerin dolması yönetimi sevindirmişti. 55 TL ile bütün sezonu geçireceklerini düşündüler ama; başaramadılar. Fiyatları geçen yılkine çektiler ama; 44 TL hala pahalı. Maç sırasında stad gişesinden vergi indirimli 39 TL ile bilet satın alınabilecek. Bu fiyat biraz daha iyimser gözüküyor.

Telekom tribününde kombine sahibi olanlar bir maçı ortalama 28 TL gibi bir ücret ile izliyorlar. Bu yüzden çekebilecekleri en düşük fiyat 40 TL olabilir. Çünkü; diğer türlü kombine sahiplerinin herhangibi bir avantajı kalmıyor.

Bu arada geçen yıl 44 TL olan bilet fiyatlarında Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında stadı dolduramadılar. Bu yılda doldurmaları zor gözüküyor, bunun yanı sıra Avrupa'da Sheriff, Bükreş gibi takımlarla oynanacak maça bu fiyat hala pahalı. Zaten maçların haftaiçi oynandığını düşünürsek bilet fiyatlarını pahalı görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımızın; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, oynayacağı Turkcell Süper Ligi'nin 10. hafta maçının bilet satışına ait bilgiler belirtilmiştir.

Biletler; 28 Eylül - 18 Ekim 2009 tarihleri arası Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 19 Ekim 2009 tarihi itibariyle de genel satışa açılacaktır.

Kongre Üyeleri ve Platinium Taraftar kart sahipleri 3, Gold kart sahipleri 2, Classic kart sahipleri 1 bilet alabileceklerdir. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir.

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66,00 TL

FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132,00.- TL
    FENERIUM ÜST C-D-F-G BLOK: 154,00.- TL
    FENERIUM ALT G BLOK: 205,00.- TL
    FENERIUM ALT B-F BLOK 255,00.- TL
    FENERIUM ALT C-E BLOK: 305,00.- TL
    FENERIUM ALT D BLOK: 315,00.- TL
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Profesyonel Futbol Takımımızın; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, oynayacağı Turkcell Süper Ligi'nin 10. hafta maçının bilet satışına ait bilgiler belirtilmiştir.

Biletler; 28 Eylül - 18 Ekim 2009 tarihleri arası Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 19 Ekim 2009 tarihi itibariyle de genel satışa açılacaktır.

Kongre Üyeleri ve Platinium Taraftar kart sahipleri 3, Gold kart sahipleri 2, Classic kart sahipleri 1 bilet alabileceklerdir. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir.

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI:

TÜRK TELEKOM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66,00 TL

FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132,00.- TL
    FENERIUM ÜST C-D-F-G BLOK: 154,00.- TL
    FENERIUM ALT G BLOK: 205,00.- TL
    FENERIUM ALT B-F BLOK 255,00.- TL
    FENERIUM ALT C-E BLOK: 305,00.- TL
    FENERIUM ALT D BLOK: 315,00.- TL
    Sınav tarihleri bi açıklansında ona göre gidicem bu maça inşallah. D Blok fiyatı yüksek olmuş ya, normalde 265 liraydı. Derbi tarifesi çok olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hayret..Nasıl da geri adım attılar..Ama doğru bir karar..Zararın neresinden dönersen kârdır demişler..Siz kulüp olarak bu fiyatı biçerseniz,deplasman takımlarına kızmaya hakkınız olmaz ve bu hafta olduğu gibi "bu takımın değeri bu"mantığı ile göz göre göre yolunuruz..

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Şu bilet fiyatlarını 30-35 liraya çeksinler.Full olur tribünler rahatlıkla
    Aynen katılıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bakalım para bulursak gfb bursayla girmeyi planlıyorum...66 bilet 30 yol,ıvır zıvır 120 olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bakalım para bulursak gfb bursayla girmeyi planlıyorum...66 bilet 30 yol,ıvır zıvır 120 olur...
    Gel beraber D Bloktan izleyelim
    Para bulursam D Blok yoksa Fenerium Üstten izleyeceğim bende gidersem. Her gittiğimde kavga oluyor Migrosta bıktım...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Musti naptın yahu ordan izlersem 2 aylık bursum gider

gel migrosa bi sey olmaz

Mesaj Yetkileri