Karşılaşma Ali Sami Yen Stadında oynanacaktır.
Karşılaşma Ali Sami Yen Stadında oynanacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hocam giresunspor bu stadlarda bedava mı oynuyor yoksa para ödüyor mu ?
Bedava oynuyor
Başkanımız oynanılan stadların kulüp başkanlarıyla anlaşmada bulunuyor ve onlarda kırmıyorlar. Zaten bu çile bu hafta son. Bundan sonra iç sahamız devreye giriyor ve allahın izniyle 9.haftada evimizde oynayacağız
Hafta içi kupada yenmiştik Hacettepeyi yedek kadromuzla. Onlarda da yedekler vardı ama olsun hafta sonu yine kazanıp çıkışımıza devam etmek istiyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İstanbulda oynaması bazı maçları güzel oldu benim giresunlu arkadaşlarım maçları izlemeye gitti![]()
Zaten istanbulda oynanmasının tek amacı bu.İstanbulda hatrı sayılır sayıda Giresunlu var ve takımlarına hasret oluyorlar. Onlar için maçlar İstanbulda oynanıyor. Bu sene gerçi baya bir doydular takıma![]()
Kupada yendiğimiz rakibimizi bir başka yabancımız Bolivya Milli takımının da oyuncusu olan Ricardo Pedriel Suarez'in attığı golle 1-0 mağlup ettik ve üst üste 3.galibiyetimizi aldık.