1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Linderoth: Galatasaray evim gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Linderoth: Galatasaray evim gibi

Sakatlığı nedeniyle 2 senede 3 ameliyat geçiren Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth, "Burayı evim gibi hissediyorum. Herkesi çok seviyorum. Ailem gibi görüyorum burayı. Hiçbir sıkıntım yok" diye konuştu.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 21:49 TSİ 10 Ekim. 2009 Cumartesi

İSTANBUL - Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth, Galatasaray'daki herkesi çok sevdiğini belirterek, ''Burayı evim gibi, ailem gibi görüyorum'' dedi.

GS TV'de bir programa katılan Linderoth, uzun süren sakatlıklar nedeniyle takımla birlikte fazla antrenman yapamadığını belirterek, ''Takımda yalnızlık çekmiyorum. Ciddi sakatlıklar geçirdim. Bazen kendim bireysel antrenmanlar yapıyorum, bazen de takımla çalışıyorum. Takımla çalıştığım zamanlar yorgunluktan kaynaklanabilir sessiz duruşum, ama artık ben burayı evim gibi hissediyorum. Herkesi çok seviyorum. Ailem gibi görüyorum burayı. Hiçbir sıkıntım yok. Şu anda tek düşüncem bir an önce maç oynayabilmek'' diye konuştu.

Takımla antrenmanlara 2 haftadır başladığını anlatan Linderoht, kendisini daha iyi hissettiğini, ancak biraz daha antrenman yapmaya ihtiyacının olduğunu söyledi.

Linderoth, bir futbolcu için yaşanabilecek en kötü şeyin sakatlık olduğunu vurgulayarak, ''Ne yazık ki ben bunu 2 senedir fazlasıyla yaşadım. Toplam 2 senede, 3 ameliyat geçirdim. Tam toparlanır gibi oluyorum sonra talihsiz bir şekilde yine aynı şey geliyor başıma. Son sakatlığımda da biliyorsunuz bir saat oyunda kaldım ve sakatlandım ardından ameliyat geçirdim'' ifadesini kullandı.
    ''Rijkaard ile bir görüşme yaptın mı?'' sorusuna İsveçli oyuncu, ''Böyle bir görüşme yapmak için kendimi yüzde yüz hazırlamam lazım. Dediğiniz gibi çok kaliteli oyuncular var. O yüzden kendimi hazırladıktan sonra böyle bir konuşma yapabilirim'' şeklinde yanıt verdi.

'YENİDEN İLK SIRAYA YERLEŞECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM'
    Linderoth, lige çok iyi başlayarak, altı maçta altı galibiyet aldıklarını hatırlatarak, ''Ondan sonraki beraberliğimiz ve mağlubiyetimiz belki de yorgunluklardan kaynaklanmış olabilir. Biliyorsunuz yoğun bir maç periyodu geçiriyoruz. Bu mağlubiyetin yorgunluktan alınan bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Antrenmanlarda çalışıyoruz ve tekrardan lige başladığımız gibi bir oyun oynayacağımızı ve ligin birinci sırasına yerleşeceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

'SİSTEMDEN HERKES MUTLU'
    Linderoth, teknik direktör Frank Rijkaard'ın oynattığı oyun sisteminden, takımdaki futbolcuların memnun olduğunu dile getirdi.
    Aldıkları galibiyetlerin takımdaki güveni kendine getirdiğini kaydeden Linderoth, ''Onun haricinde yeni bir sistemle oynuyoruz ve bu sisteme de adapte olduğumuzu düşünüyorum. Herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum bu sistemden. Çünkü herkes birbirine yardım ediyor. Takım halinde oynamaya çalışıyoruz. Bu tip faktörler bir araya gelince başarı da geliyor'' dedi.

'FORMAMI GERİ ALMAK İSTİYORUM'
    Tecrübeli oyuncu, bir senelik periyota bakıldığında hiç 90 dakika oynamadığını kaydederek, ''Bir maçı çıkartamadım. Bu zor bir durum futbolcu için ama o formayı aldığım zaman tekrardan yeni bir transfermiş gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve yapacağımdan da kimsenin şüphesi olmasın. Bir an önce o formayı tekrardan geri almak istiyorum'' ifadesini kullandı.

sen de bir sıkıntı yok ama biz de var, seni neden tutuyorlar anlamıyorum?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 senedir yattığın yerden paranı alıyorsun, tabi evin

Ben bu adamı unutmuştum

O kadar sakatlıktan sonra takımda tutmak gereksiz ve mantıksız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam hala bizim takımda mı yahu bu 3.senesi ve hala takımda valla helal ne diyeyim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antreman sahasının yolunu biliyor mudur acaba Linderoth

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

[quote=ThersoN;1571659]Sakatlığı nedeniyle 2 senede 3 ameliyat geçiren Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth, "Burayı evim gibi hissediyorum. Herkesi çok seviyorum. Ailem gibi görüyorum burayı. Hiçbir sıkıntım yok" diye konuştu.

Süpermiş hakketten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vallaha bende paramı alsam oynamadan bende heryeri evim hissederim.Yan gelyat para cepte

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz bir sakatlık geçirsek babamız bizi evden atar mı? Atmaz.Adam haklı.Galatasaray harbiden evi gibi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende " Tabi evin gibi olacak yıllardır yatıyorsun" diyecekim ama herkes aynı şeyi söylemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri