[YOUTUBE]xnOX9SpTRp8[/YOUTUBE]
Sağlam parça, tavsiye ederim=)
[YOUTUBE]xnOX9SpTRp8[/YOUTUBE]
Sağlam parça, tavsiye ederim=)
Evet güzel parça gerçekten![]()
Son derece beğendiğim bir parçadır![]()
Çok anlamlı bir şarkı =)
(: Valla şimdi burda kimse kimseyi kandırmasın niye konulduğu belli.. Ama o Mor Formayı Fenerbahçe giyseydi ve maçı Galatasaray kazansaydı aynı şeyi Galatasaraylılarda yapardı bence eğlenmelerinde hiç bir sakınca yok, bana da soracak değiller zaten.
Ayrıca parçayı bende severim. (:
Galatasaray macından önce acılsa art niyet aramak mantıksız olur ama bu maçtan sonra bu şarkının neden acılmıs olacagını herkes hemen hemen kestiriyor zaten...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Paylaşan kardeşime söylüyorum.Çağdaşın dediklerine katılıyorum.Bu tür takılmalar olur daha ötesine gidip iş abartılmadığı sürece.Bunlar işin tuzu biberidir.O yüzden niye kendini art niyetli değildim diye savunmaya kalkıyorsun anlamıyorum. Evet espri olsun diye koydum dersin geçer gidersin.
Onlarında kendilerine göre inanmama nedenleri olmuş.Videonun altına yazdığın mesaj ve sonuna koyduğun gülüvcükten dolayı haklılarda. Çünkü normalde sırf şarkı koymak için konu açan biri videonun altına öyle yorumda bulunmaz.
Koydum latife olsun diye de ne olacak,seviyeli şekilde takılın eğlenin işte.Birbirinizide kırmayın.
Valla devlet meselesi hâline geleceğini bilsem hiç koymazdım.Neyse söyleriz bir yöneticiye konuyu siler geçer gider yalnız bazı arkadaşlar da geçen günkü mağlubiyetin acısı dersin kalmış (gördüğüm kadarıyla), mor menekşe adlı şarkıdan da Fenerbahçe-Galatasaray atışması çıkartıyorlarsa ben daha ne diyeyim yahu pes..
OO facebookta bu şarkı,msnde bu şarkı,turksportalda bu şarkı.Niye açıldığı belli zaten arkadaşım daha neyi açıklamaya çalışıyosun ?
Fazla uzatmaya gerek yok. Bencede güzel şarkı fakat bilsem hiç koymazdım diye asla söyleme. Çünkü sende maçı izlemişsindir ve Maçtan beri GS taraftarları ile bu şarkı söylenerek dalga geçildiğini sende biliyorsun. Bu yüzden bilsem hiç koymazdım asla söyleme . 2. bir meseleye gelince acısı derin kalmak ne demek ? Lütfen bu forumda böyle laf sokmaya yönelim iğneleyici laflar söylemeyin amaç kavga çıkarmak olmasın. Bu şarkı yani '' mor menekşe '' EVET kavga çıkartır çünkü maçtan sonra GS taraftarlarını kızdırmak ve onlara nisbet yapmak için Saraçoğlunda çalındı. Şimdi bu yazdıklarımı ve tüm olanları gözden geçirip tekrar düşünmeni tavsiye ederim.
Football is simple,but Football Manager is not
ArkadaşLar gerçekten gereksiz tartışmaLar oLuyor.Yani şu üLkede bir forumda bir üye bir üyeye "naber F5Li?" diye sorana "iyiyim 6sLi veya 8jkLi" diye cevap veriLmeLi.Durdurk yere Laj sokmaya çaLışma çabası ise az önceki kavgayı getiriyor.Biri haddini biLecekse o da Trabzon haLkıdır.Hattini biL
![]()
Fiorentina için yazılmıştır bu şarkı boşuna tartışmayın (:
Bu şarkıyı hatırlıyorum, annem araba sürerken en sevdiği kasatti Nilüfer'in bu kaseti. Çok dinlemiştim. Şimdi başka anlamı var artık.![]()
gençler ceza vermek istemiyorum artık hepiniz bu forumun bir parçası oldunuz huyumuzu suyumuzu biliyorsunuz ama halen ceza almak istiyorum modunda takılıyorsunuz. Hareketlerinize dikkat edin.
Parça burada koyduğumuz kurallar uymuyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht