Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 69.57%
  • Beraberlik

2 8.70%
  • Ankaragücü

5 21.74%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaragücü [11.Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default Beşiktaş - Ankaragücü [11.Hafta]

Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kazanacağımız maç. A.Gücü bize İnönü'de rakip olamıyor yıllardır. Bu sene de öyle olacaktır. Başarılar KARTAL.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok rahat alıp , Wosvos'lar için moral depolarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Çok rahat kazanamayacağımız bir maç bence.Neden biLmiyorum ama içimde kötü bir his var...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Aklım BJK Kalbim Ankaragücü Diyor
    Ankaragücü İyi Bir Takım Ve İnönüden Puanlar Çıkarabilir Ama BJK 1 Adım Önde Gibi
    UmarıM Allahın İzniyle Ankaragücü Kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ankaragücü'nden her bakımdan üstünüz.
    Umarım Allah'ın izniyle Beşiktaş kazanır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

WoLfsburg maçı öncesi iyice moraL oLabiLecek bir maç. Tabi maçı Cumartesi oynayıp, SaLı ŞL maçı oynayacak oLmamız nedeni iLe yine farkLı bir kadro göreceğimiz kesin.

Favori Beşiktaş. Umarım iyi futboL iLe kazanan biz oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kendi evimizde favori biziz.Umarım bu maçı kazasız bir şekilde atlatıp hem serimize devam ederiz,hemde çok kritik Wolfsburg maçı öncesi moral depolarız.Çok rahat kazanacağımız fikri bendede hakim değil.Umarım yanılırım ve rahat bir şekilde kazanırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu maçı Cuma günü oynamak için yaptığımız başvuruyu reddeden TFF'ye selamlar olsun öncelikle...

Toparlanma sürecine girdik diyebiliriz.Bu maçı alarak çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum...

Taraftar önünde güzel futbol ve net galibiyet Wolfsburg maçı için büyük moral olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Artık farklı, rahat bir galibiyet istiyorum.

Saldır Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Allah Allah Beşiktaş değilmi 3 haftadır ecel terleri dökerek kazanan. Herkes rahat galibiyet peşinde. Benmi yanlış maçları izledim yoksa.

Meye'nin gelmesi takıma pozitif etki yaptı. Hafta içinde 2 gol attı antrenmanlardada şov yaptığını söylüyo herkes. Vassell - Meye Beşiktaş defansını çok zorlayacaktır. Defansta saçma seçimler yapmadığı sürece bu maçı kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tamam işte biz de ecel terleri dökmek istemiyoruz , rahat galibiyet istiyoruz demişiz.Farklı bişey söylememişiz ki

Çifte takım tutanların şurada Anadolu takımı fanatizmi yapmasına da bayılıyorum ayrıca.Şimdi savunma da şu olur biri memleketimin takımı işte birini seviyorum hede höde vs.

Bir kalpte 2 aşk olmaz

He unutmadan Vassell sakat diye biliyorum.Yanlış mı biliyiorum acaba?Meye falan da bizim defansı zorlamayaz sanırım.Ferrari-Sivok 2lisini zorlayabilecek çok az forvet var şu ligde.Forvetlerimiz gününde olurusa yıllardır içerde dışarda yendiğimiz Ankaragücü'nü rahat yeneriz.Gününde olmazlarsa,en kötü ihtimal 1-0 da olsa kazanırız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Merak etme benim ne kadar Ankaragücü taraftarı olduğumu bilenler biliyo. Rahat ol

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Allah Allah Beşiktaş değilmi 3 haftadır ecel terleri dökerek kazanan. Herkes rahat galibiyet peşinde. Benmi yanlış maçları izledim yoksa.

Meye'nin gelmesi takıma pozitif etki yaptı. Hafta içinde 2 gol attı antrenmanlardada şov yaptığını söylüyo herkes. Vassell - Meye Beşiktaş defansını çok zorlayacaktır. Defansta saçma seçimler yapmadığı sürece bu maçı kazanırız

Ankaragücü değil mi geçen hafta Kayseri'ye 3-0 yenilerek rahat bir galibiyet aldıran...

Beşiktaş'ın ligde 5 sezon 10 maçtır yendiği,7 sezon 14 maçtır yenilmediği bir takımın İnönü'de Beşiktaş'ı yenme olasılığı Beşiktaş'ın bu maçtan rahat galibiyet alma olasılığından fazla olmasa gerek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Anıl bunları yazarken kafan yerindemiydi senin. Gaziantepspor'da Fenerbahçe'yi yendi ama önce Sivas'tan 3 sonrada Denizli 'den ( ligin dibinde ve en az gol atan takım ) 4 yedi. 1 maç kötü diye ondan sonraki maçta takımlar kötümü olacak ?

Galatasaray'da yıllardır Ankaragücü'nü yeniyo ama bak skora Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray. Futbol bu. Her an herşey olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anıl bunları yazarken kafan yerindemiydi senin. Gaziantepspor'da Fenerbahçe'yi yendi ama önce Sivas'tan 3 sonrada Denizli 'den ( ligin dibinde ve en az gol atan takım ) 4 yedi. 1 maç kötü diye ondan sonraki maçta takımlar kötümü olacak ?

Galatasaray'da yıllardır Ankaragücü'nü yeniyo ama bak skora Ankaragücü 3 - 0 Galatasaray. Futbol bu. Her an herşey olabilir.
    İşte bizde bu olabilecek herşeyden "rahat galibiyet" olanını temenni ediyoruz...

Futbolda herşeyin olabileceğine karşı çıkan sensin...

Süper Lig'de bu sene kolay maç yok. Ankaragücü iki haftadır bu maç için hazırlanıyor. Puan almaları çok anormal bir durum olmaz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arasından 1 cümle alıp çekmek Neyse ondan öncekilere cevap veremiyosan son cümleyi al çek (:

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ayrıca Türkiyede bence Baroş - Güiza - Makukula dışında Ferrari-Sivok duvarını aşabilecek forvette yok...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arasından 1 cümle alıp çekmek Neyse ondan öncekilere cevap veremiyosan son cümleyi al çek (:
    Sen yazdığın yorumun ana fikrini bilmiyorsan benim yapabileceğim birşey yok zaten...

Sen yazmak istediğini kırmızı ile belirttiğim ile yazmışsın zaten.Ondan öncekiler o tezi kanıtlamak için yaptığın örneklendirmeler.Ben o cümleyi alarak bütün mesaja cevap vermiş oluyorum...

Futbolda herşeyin olabileceğine karşı çıktığımız falan yok.Sen burada kimse rahat galibiyet alırız dememesine rağmen-temennide bulunulmuş sadece- Beşiktaş üç haftadır ecel terleri döküyor ne rahat galibiyeti bu maçı alırız diyorsun.Kendi tezini çürütmeye çalışan sen oluyorsun...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ankaragücü İnönü'de bize rakip olamıyor ne zamandır.Bu maçı da alırız gibime geliyor.Bu arada kart durumları nedir yani cezalar ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ayrıca Türkiyede bence Baroş - Güiza - Makukula dışında Ferrari-Sivok duvarını aşabilecek forvette yok...
    Guiza asiyorsa o duvari bizim forvetlerin asmasi garanti

Maci Bjk alir kolaylikla 2-3 farlkli bi galibiyet bekliom

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ceyhun yine konuşturmuş klasını. Zamanında Ortega'ya yaptığı şeyleri şimdide Vassell'e yapmaya çalışıyomuş. Böyle önemli maç öncesi bazı şeyler ortaya çıkması kötü oldu takım açısından. Taraftarlarda Vassell için moral yemeği düzenlemişler Vassell'le beraber.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu maçı Cuma günü oynamak için yaptığımız başvuruyu reddeden TFF'ye selamlar olsun öncelikle...

Toparlanma sürecine girdik diyebiliriz.Bu maçı alarak çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum...

Taraftar önünde güzel futbol ve net galibiyet Wolfsburg maçı için büyük moral olur...

Beşiktaş gerekirse 2 günde bir maç yapacak. BöyLe şeyLere ağLamak bana çok Lüzumsuz geLiyor. Sen koskoca Beşiktaş sın, böyLe şeyLere sığınmak bana çok mantıksız geLiyor. KaLdı ki Ankaragücü de hafta içinde başka bir maç oynadı, o zaman onLarada haksızLık yapıLmış oLacak. Hadi Ankaragücü nün hafta içi maçı oLmasa ve erteLeme taLebi redediLse yine bir ihtimaL ama böyLe birşey yok.

BöyLe şeyLere takıLmayaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 i hükmen olmak üzere ligde son 4 maçta 12 puan topladık ve Bursa'dan sonra bu konuda ikinciyiz zannedersem onlar son 5 maçlarını kazandılar .. Kazanamamak için herhangi bir sebep göremiyorum, takım yavaş yavaş kendine geliyor, taraftar eski havasına dönüyor, kara bulutlar dağılıyor e daha ne olsun .. 2 Nihat 1 Bobo atsın 3-0 bizim olsun =)

Nesil
    2006

Ben yine rahat bir galibiyet beklemeyin derim, ecel terleriyle 1-0 2-1 aliriz.

Rahat galibiyet almamiz sadece erken dakikalarda atacagimiz gole bagli. Ha tabi eger Bobo,Nihat,Nobre gol kacirma rekoru kirmazlar ise farkli galibiyet gelebilir.

Zaten en fazla 1 gol yeriz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Digiturk şu an şifresiz yayın yapıyor, çok ilginç maçı şifresiz veriyorlar her iki uydudan da.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Evet bende şuan evimdeki uydudan lig tv seyrediyorum.Buda korsana girmiyor değil mi ? .

İlk yarı bitmek üzereyken Nobre'ydi sanırım dokunsa durumu 2-0 yapabilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Harbi süper oldu korsan LİGTV Uydudan şifresiz izledik halada açık maraton var

digitürk'te sorun var. tüm kanallar hatta paketler şifresiz. 11'den sonra uyumayanlara süpriz varmış bazı kanallarda

bu arada tebrikler beşiktaş..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri