21 Eylül 2007 Saat:20.30
21 Eylül 2007 Saat:20.30
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Trabzon kazanır ......
Berabere olabilir.
3 ihtimalli bir maç
Herşey olabilir...
Berabere..
Dogru bir kadro secimi yaparsa ziya dogan pek sanmiyorum ama kazaniriz ... 3-4 on Liberoya hayir !!
Manisa'da önemli bir eksiklik yoksa kazanır Manisa
Manisa'da Trabzon'da formsuz ve kötüler..Beraberlik diyorum
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Trabzon formsuz bir grafik gösteriyor.Herşey olabilir.Berabere biter kanımca.
BeraberLik
Avrupa kupalarından dolayı bu başlıgın neden kapatıldıgını anlamadım dogrusu...Maça gelirsek zorlu bi maç olacağı kesin gibi..umarım kazanan taraf biz oluruz..
İnanç,moral,güven 0'landığı için yorum yapamam.Manisa'da evinde iyi oynayan bi takım.Şans bizden olursa ve Ceyhun gününde olursa kazanırız ancak..
Serkan Balcı bizden sağ bekte oynadığı için ayrıldı dm oynamak istiyordu bunun için TSye gitti ama yine sağ bek oynuyor![]()
Ceyhun ilk 11 de degil benim dusuncem beraberlik
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Bence de 3 ihtimalli bir maç.Beraberlik ön planda.Sonra herşey olabilir...
Trabzon alır..
cok zevkli bir mac oluyor holoskonun golunden sonra ortalik karisti holosko atildi asiri sevincten.Baska bir pozisyonda kavga cikti baska 3 sari kart biri umutaydi 3-4 dakika sonra umut kendini yere atti 2. saridan atildi.. dakika 64 mac 1-0 devam ediyor
Off güzel maç oluyor gibi..
bu arada holosko cikis tuneline giderken hareket cekmis buyuk ihtimalle 3-4 mac ceza alicak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mac 1-1 oldu dakika 72 gokdeniz
1-1 bitti.....
Beklediğim gibi bitti.1-1 berabere.Tahmin oyununda gelsin puanlar![]()
iyi bir oyun oynadıgımızı düşünüyorum..Aralık'a kadar idare etmemeiz lazım ondan sonra büyük bi değişim olacak zaten..
Evet ve Orta parmagini da cikartti aLin diye !
Ya yeter artik !! Yedigimiz goL ofsayt !!! attigimiz goL veriLmiyor Umut kirmizi kart goruyor uMut kendini yere atmadi hadi diyeLim atti diye dusundun Pozisyonun UmutLa alakasi yokki NasiL goLu vermezsin ya madem aLdattini dusunuyosun goLu ver kirmiziyi sora gosterirsin ki ztn Adam yere atmadi kendini !! Ya artik sabir fLn kaLmadi ne daha yorum yazarim ne de mac fLn izlerim yiLLardan beri bu boyLe geLmisss boyLe dvm edecek !!
3-0 hukmen yenik sayiLdik yetmedi 5 mac ceza verdiLer yetmedi 2 ay 3 ay baskan yoneticiler ceza aLdi yetmedi ! Birde macta hakkimiz yeniLiyo ya bari dusurun 2.Lige de siz de rahatLayin bizde !!
ManisaLi oyuncuLardaki cirkefLige bakin ya acaba sivastanmi etkiLendiler yine sahada oLay cikarmaya caLisiyoLar digeri Parmagini gosterir aLin diye ne ceza veriLcek peki off kapa gitsin noLacak ..
Birakin artik emegimizi caLmayi 1-0 yendigimiz mac biLe 3-0 sayiLdi o oyuncuLarin emekleri aLin terleri Kime gectyse hepsine haram oLsun ! Zaten ziya dogan faktoru war bide hakemler ekLenince Bu takim mac kazanamicakmi !
Maçtan sonra Serkan herşeyi açıkladı zaten dinlemenizi tavsiye ederim açıklamlarını..ha bide bariz bi golümüz verilmedi..bizde başvuralım maçın tekrarı için..fakirin ekmeği umut... nolur nolmaz...
neyi acikLadi
futbolcular olarak federasyonun verdiği kararın tarihi hakkında konuştu..neden perşembe verildi ?önümüzdeki pazartesi verebilirlerdi dedi..2 aydır verememişler kararı buna sitem etti...gerçeği söylemek gerekirse bu bizim üzerimizde son haftalarda büyük baskı oluşturdu dedi..futbolcular olarak bunu haketmiyoruz falan filan..kısacası biraz sitem içeriyodu bazı yerlere.. bide bu konuşmayı tüm arkadaşları adına yapmış..
biz basvursak nolacak tahkim reddedeck tabiki her zamanki gbi ya hevesim kaLmadi artk futboLdan
tavsiyemdir aralık'a kadar futbolla ilişkiyi keshatta haziran'a kadar..en azından ben kendimi alıştırıyorum..