ne diyebilirimki böyle birşeyi cm de bile görmedim
Ben de ilk defa görüyorum böyle saçma birşey
süpermiş![]()
Oyuna sonradan eklemiş olduğun yamalardan kaynaklanıyordur. Çünkü oyunda normalde 3. Lig yok. Sonradan eklediğin yamanın olduğu yerde bu sorunu belirtirsen, açıklaması daha net yapılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
belkide o takımın! yeri gerçekten orasıdır oyun doğru yolu bulmuştur :P. arkadaşlar şaka bi yana bendede aynı sorun oldu yama yüklüydü bende offical olmayan yama silince düzeldi. sende dene olmadı oyunu tekrar kur bu sorun kalkar ortadan.
Dediğim gibi arkadaşlar bunu yamayı indirdiğiniz yerde belirtirseniz, yamayı yapan kişi sorunu görüp ona göre çözüm bulacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
hayır save li oyun aynı kalıyo yeniden başlamak zorundasın. kurduğun yamanın açıklamasına bi bak nereye krduğu yazar oradan silersin.
tmm saolasın, boşuna oynadım o kadar yeri bi yama yüzünden yaŞimdi sildim o dosyayı, yeni oyun açtım tatile yolladım fikstürün bozulduğu yere kadar, görcez bakalım olmazsa silip bi da yüklicem
Aynı sıkıntı bende de oldu. Yamayı sil gitsin. Yeniden oyuna başla. Ben öyle yaptım. Yoksa yeni sezon fikstürü çekilmiyor.
Tamam, yamayı silince düzeldi, tabi yeni oyun açmak lazım.
fikstürde aynı olmayı versin boşverin ya. "cm de bile böle bişey görmedim ne diyebilirimki" diyip son verıyorum mesajıma moda oldu çünkü![]()