1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Fikstür Kafayı Yedi

Default Fikstür Kafayı Yedi

Oyunda henüz ilk sezonumdayken, devre arasına girer girmez fikstürüm kafayı yedi 3. lig takımlarıyla maç yapmaya başladım. Yardım eder misiniz acaba sorun ne olabilir?

ne diyebilirimki böyle birşeyi cm de bile görmedim

Ben de ilk defa görüyorum böyle saçma birşey

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Normalde 3.Lig oyunda yok. Yüklediğin 3.Lig yaması ile oyunda bazı hatalar olmuş olabilir. Şöyle bir not var yamalarla beraber;

"DİKKAT: Birbiri ile çakışabilecek dosyalar olacağı için beraber kullanımı tavsiye edilmeyen yamalar bulunmaktadır."
    <')))))>-<

süpermiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuna sonradan eklemiş olduğun yamalardan kaynaklanıyordur. Çünkü oyunda normalde 3. Lig yok. Sonradan eklediğin yamanın olduğu yerde bu sorunu belirtirsen, açıklaması daha net yapılabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belkide o takımın! yeri gerçekten orasıdır oyun doğru yolu bulmuştur :P. arkadaşlar şaka bi yana bendede aynı sorun oldu yama yüklüydü bende offical olmayan yama silince düzeldi. sende dene olmadı oyunu tekrar kur bu sorun kalkar ortadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dediğim gibi arkadaşlar bunu yamayı indirdiğiniz yerde belirtirseniz, yamayı yapan kişi sorunu görüp ona göre çözüm bulacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    belkide o takımın! yeri gerçekten orasıdır oyun doğru yolu bulmuştur :P. arkadaşlar şaka bi yana bendede aynı sorun oldu yama yüklüydü bende offical olmayan yama silince düzeldi. sende dene olmadı oyunu tekrar kur bu sorun kalkar ortadan.
    Nerden sildin peki, ayrıca silince saveli oyundan devam edebiliyo musun düzgün bi şekilde?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayır save li oyun aynı kalıyo yeniden başlamak zorundasın. kurduğun yamanın açıklamasına bi bak nereye krduğu yazar oradan silersin.

tmm saolasın, boşuna oynadım o kadar yeri bi yama yüzünden ya Şimdi sildim o dosyayı, yeni oyun açtım tatile yolladım fikstürün bozulduğu yere kadar, görcez bakalım olmazsa silip bi da yüklicem

Aynı sıkıntı bende de oldu. Yamayı sil gitsin. Yeniden oyuna başla. Ben öyle yaptım. Yoksa yeni sezon fikstürü çekilmiyor.

Tamam, yamayı silince düzeldi, tabi yeni oyun açmak lazım.

fikstürde aynı olmayı versin boşverin ya. "cm de bile böle bişey görmedim ne diyebilirimki" diyip son verıyorum mesajıma moda oldu çünkü

Mesaj Yetkileri