1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Maç Tarihleri Hatalı

Default Maç Tarihleri Hatalı

hatalar devam ediyor. şampiyonlar ligi ve uefa kupası gup maçlarının tümü çarşamba günü oynanıyor. normalde salı çarş şampiyonlar ligi perşembe uefa olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2009'da ayarlardan bunu yapabiliyordun, online oynayan oyuncular için kolaylık sağlaması açısından. Henüz 2010'u kurmadım ama muhtemelen 2010'da da aynı ayar vardır. Şu anda tam hatırlayamıyorum o ayarı, mutlaka bilen vardır, yardımcı olacaktır. Ama o ayarı kapattığınızda ya yeniden oyuna başlamanız gerekiyor ya da yeni sezona geçmeniz gerekiyor fikstürün düzelmesi için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Bende de aynı sorun 2009'da vardı. Ayarlar bölümden değiştirilmesi gerekiyor, değiştirildikten sonra kayıtlı oyunlarda da düzeliyor. Oyun bende olmadığı için kısa bir süre sonra yardımcı olacağım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şuanki ayarlar menüsünü biraz kurcaladım bişey değişmedi siz hatırlıyosanız hangi ayarı yapıcağımı söylermisiniz. tabi doğru resmi koyduysam
    Last edited by balgat80 : 02.Kasım.2009 at 00:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2010 Türkçe mi yahu?

TV'den Maçları İzle, ama dediğim gibi oyun kurmadan önce seçmeniz gerekiyor ya da fisktür çekilmeden önce. Fikstür çekildiğinde değişiklik olmuyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

hımm teşekkürler bende o ayarı maça ilk başladığımızda tam ekran göstermeyi kapama açma sanıyordum bi deneyim bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lig maçları da aynı gün oynanıyor olması lazımdı, ona dikkat ettin mi? O özelliği açıp hemen küçük bir oyun kurup lig maçlarının fikstürüne bakabilirsiniz. Sadece pazar günü değilse düzelmiş olur, kayıtlı oyununuzda da yeni sezon itibariyle düzelir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Lig maçları da aynı gün oynanıyor olması lazımdı, ona dikkat ettin mi? O özelliği açıp hemen küçük bir oyun kurup lig maçlarının fikstürüne bakabilirsiniz. Sadece pazar günü değilse düzelmiş olur, kayıtlı oyununuzda da yeni sezon itibariyle düzelir.
    evet lig maçlarıda dikkatimi çekmişti bütün maçlar aynı gün eminim yeni sezonda düzelicektir

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    evet lig maçlarıda dikkatimi çekmişti bütün maçlar aynı gün eminim yeni sezonda düzelicektir
    Benim hatırladığım kadarı ile yaptığın anda düzelmesi gerekiyordu ama; yeni sezona bekleyip hayal kırıkığı yaşayabilirsin. İstersen yeni oyuna başla.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    hımm teşekkürler bende o ayarı maça ilk başladığımızda tam ekran göstermeyi kapama açma sanıyordum bi deneyim bakalım
    Iste bu yuzden duzgun bir cevirinin olmasi onemli.

Move matches for TV (TV yayini icin mac tarihlerini degistir) nasil TV'den maclari izle oluyor anlayamiyorum.

Neyse, kusura bakmayin konu disi ama yazmaktan kendimi alikoyamadim.

Mesaj Yetkileri