1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: fm 2010 oyun incelemesi lütfen!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default fm 2010 oyun incelemesi lütfen!!

arkadaşlar lütfen birisi bir oyun incelemesi yayınlayabilirmi.ben daha almadım oyunu cm türkçe çıktığı için bu sene uzun bi süreden sora cm aldım türkçe çıktı diye sırf.Fm yi henüz almadım arkadaşımdan duyduğum kadarıyla menajer evleniyomuş,villa alıyomuş,en çok şaşırdığım ise oyuncu seçip oyuna müdahale fifa gibi bir oyuncuyla oynayabiliyomuşsun bunu duyunca şok oldum ve hala inanamıyorum böle bişi olcağına. hayal kırıklığına uğradım çünkü bu bi menajerlik oyunu hala da inanmıyorum böle bişi olduuna ama biri oyun incelemesi yayınlarsa sevinirim.teşekkürler..

iyi dalga geçmiş arkadaşların onlar sadece fifada olur... ama iyi güldüm evleniyor villa alıyor falan... fm 09 dan farkları artık taraftarlar görünüyor taktik yaratma sihirbazı daha karışık bir menü güncel kadrolar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

içim rahatladı inanmamıştım ama ... oğlanı yemin falan etti saol bu kadarı yeterli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşının dediği FIFA Manager'dir büyük ihtimalle onuda FM diye kısaltıyolar bazıları
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006

Hayır böyle durumlar mevcut değil.

Bizde gerçek olmayan bir durumun üstüne konuşmamak için konuyu GMA'ya gönderiyorum.

Mesaj Yetkileri