Takımım galatasaray ama 6 yabancı oldugu için yeni oyuncu alamıyorum adamı kovsam bile yönetim tazminat fazla oludugu için yollamıyor takımlara öneriyorum alan yok bi akıl verseniz teşekürler...
Takımım galatasaray ama 6 yabancı oldugu için yeni oyuncu alamıyorum adamı kovsam bile yönetim tazminat fazla oludugu için yollamıyor takımlara öneriyorum alan yok bi akıl verseniz teşekürler...
İstenilen ücreti 0€yap oyuncu satılık listesine kkoy kulup bu oyuncuya ıhtıyacı yok de tüm teklifleride kabul et yap hemen ilgilenıolar ben ilice ole yaptım 1 gün sonra 10-15 takım ilgilenio deportivoya gitmişti.
Evet adamı kesin yollamak istiyorsan değerini Sıfır yap o zaman kesin yollarsın abi.
saolun beyler işe yaradı
iyi de o zaman zarar edersiniz
degeri neyse o fiyattan koyun listeye BENCE
evet mantıklı olan o oyuncuyu isteyen olursa değerini mutlaka veriyor
ama oyuncuyu isteyen yok bende zorda kaldım genc yetenegi kacırmak da istemedigim için 0 dan sattım
0 yapmana gerek yok listeye koy az fiyat düşür kuluplere öner en fazla2 gün
ok denerim daha yabancı cok
ben sizin dediğiniz gibi yaptım değerini düşürmedim ama iliçte haizde elimde kaldı
hile yap ozman![]()
şöyle diyim bi oyuncuyu 0 dan alan normal fiyatını da verir ama fiyat belirtmen mutlaka lazım mesela 1.250.000 lik bi adamı bi klübe 0 a satabiliyorsan 1.250.000 e de satabilirsin bu arada gs de satmayı başaramadığın yabancı kim onu da anlamadımOriginally Posted by tolgan07
heinz ı yollamak istiyorum yerine baska adam bulurum mesela lennon gibi daha genc
heinz ın talibi çok olur aslında ama neyse olan olmuş artık yeni oyuncun hayırlı olsunOriginally Posted by tolgan07
saolda sansıma bide 1 sezon bekledim kimse istemedi zaten kayıtta gitti fm save cleanerda yanlıs seyler yapmısım![]()
transfer listesine koy üstüne bir de ceza ver. olmadı mutual termination yap
save gitti zaten saol yinede
haksız yere ceza vermeni hiç tavsiye etmem çünkü o zaman diğer oyuncular sana tavır alıyor ve mutsuz oluyorlar ve 2 3 defa tekrarlarsan kovuluyorsunOriginally Posted by erenakman
abi sonuçta bi adamı göndermeyi çok istiyorsan biraz risk almalısın. en azından ben olsam alırımOriginally Posted by Hububat_Fiyatları