1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Yabancı Oyuncu

Default Yabancı Oyuncu

Takımım galatasaray ama 6 yabancı oldugu için yeni oyuncu alamıyorum adamı kovsam bile yönetim tazminat fazla oludugu için yollamıyor takımlara öneriyorum alan yok bi akıl verseniz teşekürler...

İstenilen ücreti 0€yap oyuncu satılık listesine kkoy kulup bu oyuncuya ıhtıyacı yok de tüm teklifleride kabul et yap hemen ilgilenıolar ben ilice ole yaptım 1 gün sonra 10-15 takım ilgilenio deportivoya gitmişti.

Evet adamı kesin yollamak istiyorsan değerini Sıfır yap o zaman kesin yollarsın abi.

saolun beyler işe yaradı

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

iyi de o zaman zarar edersiniz
    degeri neyse o fiyattan koyun listeye BENCE

evet mantıklı olan o oyuncuyu isteyen olursa değerini mutlaka veriyor

ama oyuncuyu isteyen yok bende zorda kaldım genc yetenegi kacırmak da istemedigim için 0 dan sattım

0 yapmana gerek yok listeye koy az fiyat düşür kuluplere öner en fazla2 gün

ok denerim daha yabancı cok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben sizin dediğiniz gibi yaptım değerini düşürmedim ama iliçte haizde elimde kaldı

hile yap ozman

Quote Originally Posted by tolgan07
    ama oyuncuyu isteyen yok bende zorda kaldım genc yetenegi kacırmak da istemedigim için 0 dan sattım
    şöyle diyim bi oyuncuyu 0 dan alan normal fiyatını da verir ama fiyat belirtmen mutlaka lazım mesela 1.250.000 lik bi adamı bi klübe 0 a satabiliyorsan 1.250.000 e de satabilirsin bu arada gs de satmayı başaramadığın yabancı kim onu da anlamadım

heinz ı yollamak istiyorum yerine baska adam bulurum mesela lennon gibi daha genc

Quote Originally Posted by tolgan07
    heinz ı yollamak istiyorum yerine baska adam bulurum mesela lennon gibi daha genc
    heinz ın talibi çok olur aslında ama neyse olan olmuş artık yeni oyuncun hayırlı olsun

saolda sansıma bide 1 sezon bekledim kimse istemedi zaten kayıtta gitti fm save cleanerda yanlıs seyler yapmısım

transfer listesine koy üstüne bir de ceza ver. olmadı mutual termination yap

save gitti zaten saol yinede

Quote Originally Posted by erenakman
    transfer listesine koy üstüne bir de ceza ver
    haksız yere ceza vermeni hiç tavsiye etmem çünkü o zaman diğer oyuncular sana tavır alıyor ve mutsuz oluyorlar ve 2 3 defa tekrarlarsan kovuluyorsun

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    haksız yere ceza vermeni hiç tavsiye etmem çünkü o zaman diğer oyuncular sana tavır alıyor ve mutsuz oluyorlar ve 2 3 defa tekrarlarsan kovuluyorsun
    abi sonuçta bi adamı göndermeyi çok istiyorsan biraz risk almalısın. en azından ben olsam alırım

Mesaj Yetkileri