Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır.

12 80.00%
  • Galatasaray Kazanır.

1 6.67%
  • Berabere Biter.

2 13.33%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [14.Hafta]

sakary Ali Misafir

Default Bursaspor - Galatasaray [14.Hafta]

Konu açılmamış ben açayım dedim.Bayram yöneticilerimizin işleri vardır.

G.Saray Rijkaard'sız!

Frank Rijkaard, hamile eşinin rahatsızlığı nedeniyle sabaha karşı ülkesine gitti. Hollandalı, Bursaspor maçında takımın başında olamayacak.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
    "Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, hamile olan eşinin geçirdiği ciddi bir rahatsızlık sonucu sabaha karşı kamptan ayrılarak Hollanda'ya gitmek durumunda kalmıştır. Bu ani gelişen olay karşısında yapılan durum değerlendirmesi sonucu teknik direktörümüzün ülkesine dönmesi sağlanmıştır.Bu nedenle Bursaspor maçında Frank Rijkaard'ın aramızda olamayacağını bildirir, eşine acil şifalar dileriz."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspor'un kazanmak zorunda olduğunu düşünüyorum. En kötü berabere sonuçlanır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

berabere bitecek gibi geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

1-1 biter gibi geliyor bana da...
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursaspor son 10 dakikadır müthiş bir baskı yapıyor... 12. dakikada Ergic in şutu direkten döndü..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İki takımda süper mücadele veriyor.
    Maçın hakkı şu an için beraberlik.
    Şanstan birşey olurda bi takım skoru 1-0 yaparsa, maçı kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baros'suz ancak bu kadar oluyor, forvet yok takımda...
    1-0 gerideyiz ve maalesef çevirmemiz mümkün görünmüyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu bayram günü maç olmamalı bence. En azından ilk 2 günü. Ben oyuncu olsam şahsen hiç canım istemez şu günde maç yapmayı..

Bursa iyi takım kurmuş gerçekten. 1-0 öne geçtiler..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Şu bayram günü maç olmamalı bence. En azından ilk 2 günü. Ben oyuncu olsam şahsen hiç canım istemez şu günde maç yapmayı..

Bursa iyi takım kurmuş gerçekten. 1-0 öne geçtiler..
    Bursalıların istiyor Bana göre yapılmalı tatil günü, insanlar akşamları maça gitmek için güzel bir fırsat. Stadlar normalinden daha fazla doluyor. Bu arada Bursaspor bu maçı buradan vermez.

İlk yarı 2 şutumuz direkten döndü. Volkan'ın golüyle öne geçtik ancak çok gol kaçırıyoruz. . .

Nesil
    2006

Bursaspor ikinci golü şimdi kaçırdı. Servette topu kurtarmak için sakatlık yaşadı. Nonda oyuna giriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi oldu bu gol, maç böyle biterse bizim için daha iyi olacak..

Elano hakemin üzerine yürüdü hakem oyundan atamadı kendisini. Bu arada Galatasaray'da orta saha kalmadı . Topal - Barış dışarıda bir tek Sarp var. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Son 2 dakka artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kavga çıktı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Neeskens'i çok agrsif gördüm.. Ozan ipek kırmızı kart gördü..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Neeskens'den şahsen baya tırstım.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bursa kazandı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun ben berabere biter dedim ama Bursa dişli çıktı. Akın akın geliyorlar. UEFA ya katılma şansları çok yüksek. Tebrikler Ertuğrul Sağlam..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yazıklar olsun . çok kötü oynadık . hakan balta , sabri rezalettiler . olumlu şey yapanlar sadece leo franco , biraz barış biraz da mustafa sarptı . arda'nın tek forvet oynaması tam bir taktiksel rezaletti . hakem kartları zamanında çıkaramadı abuk subuk kartlar çıkardı maçı taşıyamadı . sonunda da işler çığırından çıktı . kazara bir gol atsaydık bursaya yazık olacaktı . tebrikler bursa .

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

bursa güzel oynadi. insallah sivasspor gibi tek senelik performans sergilemezler. böyle giderse 3büyüklere kafa tutacak bir takim haline gelirler. tebrikler

Helal olsun hepsine, maçı sonuna kadar hakettik. Sıralamada Galatasaray'ın önüne geçtik. Bayram yeni başlıyor. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böyle kadere lanet olsun!

Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.

Çok kötü oynadık.Dağınık,sorumsuz ve forvetsizdik.Bu sene de bizim için kötü geçecek gibime geliyor şu saatten sonra.

Anadolu klüplerinin de maşallah'ı var.Hepsi bize gelince aslan kesiliyor.Nedir bu Şampiyonlar Ligi sevdası anlamadım gitti.Daha 3 büyük takımımız Avrupanın en üst klasman 32 takımı ile boy ölçüşemezken Anadolu klüplerinin bu isteği garip ama değil mi?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci yarı kaleye şut bile atamazsan yenilirsin tabi.Nereden nerelere geldik yahu.Büyük ihtimal yarın 4.olucağız.Umarım en kısa sürede toparlanırız.Takımın gidişatı bana Beşiktaş'ın ilk haftalardaki halini hatırlattı.Umarım bizde Beşiktaş gibi biran önce toparlanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Sabri iyi oynadı. Bu yenilgi teknik yönetimin suçu değil di oyuncular kazanmaya inanmamışlardı yani belliydi bu, bir boşvermişlik falan vardı. Ayrıca Mehmet Topal bu takımda oynamamalı yavaşlatıyor takımı ayrıca Bursa'da çok güzel oynadı tebrikler Bir sonraki maça artık
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nonda hiç oynayamacak durumdamıydı bilmiyorum ama neden Fenerbahçe'ye özeniliyor anlamadım. Nonda varken hücum oyuncusu olmadan maça çıkarsan kaybedersin.

Galatasaray ekibi kendi taktiğini bulmaktan aciz bir ekipmidir ki Barcelona'ya özeniliyor onuda anlamadım. Senin oyuncu yapın herşeyin zıt. Olmayacak bir konu üzerine neden bu kadar uğraş veriliyor. Takımın hücumcuları iyi iken bu takımı durduramazsınız. Ama değilken bu taktikle olmuyor.

Hücum yapamayan bir sol bek ve orta açmayı bilmeyen aslında hiçbirşey bilmeyen ama sadece hızı olduğu için oynatılan bir sağ bek. Galatasaray takımı o bölgelere oyuncu bulamıyor bunuda anlayamıyorum.

Sürekli kendi kendini çalımlayan br Arda. 10 numara, kaptanlık...Herşeyin ayarını yapmayı beceremiyoruz.

Halısahada hepimizin yapabileceği kurtarışları yapabilen ve atılan şutlara uçacak kadar refleksi olmayan bir kaleci...

Galatasaray hücumcuları eski günlerine dönmezse bizi şampiyon yapacak başka hiçbir etmen yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yediğim golde Leo Franco hiç bir şey yapamazdı. Gökhan açısını kapatıyordu ve topta direğe çarptı girerken zaten ve de çok hızlıydı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.[/B]
    Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sistem Burak sistem, eleştirilmez, Rijkaard sistemi oturtmaya çalışıyor. Gerçi oturtmak istediği sistem 3'lü orta sahaya dönülünce değişmişti ama olsun, bakalım neteye kadar böyle ısrarcı olunacak?

Bir şekilde düzelir ama, tekrar 4 hücumcu ile oynamaya başlarsın, defans aksasa da yediğinden fazlasını atıp kazanırsın. Benim kafama takılan kaleci. Geçmişte de söylemiştim, artı özelliği yok, baskı yapıldığında mutlaka top kaybı yapıyor, çok özel kurtarışları yok, aynısı Türk kaleciler de yapardı, en azından oynamış olurlardı.

7 defansif oyuncu ve önlerinde Arda, Keita ve Kewell'i görünce zaten Galatasaray bu maçta gol atamaz demiştim. Bursaspor iyi oynadı ve hakederek kazandı, tebrikler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bursa seviyorum seni hakediyor kesinllikle taraftarıyla camiasıyla teknik kadrosuyla sampiyonluk yaşamayı biz olamassak hep Bursa olsun

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri