1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Arda için devler kapışıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Arda için devler kapışıyor

Galatasaray Kaptanı Arda Turan için Arsenal ve Liverpool gibi dev kulüplerin Galatasaray'a teklif sunacakları iddia edildi.

NTV Spor
    Güncelleme: 17:11 TSİ 26 Kasım. 2009 Perşembe

Galatasaray Kaptanı Arda Turan hakkındaki transfer haberlerinin arkası kesilmiyor... İngiliz spor sitelerinin iddiasına göre Arsenal Arda için 13 milyon pound ödemeye hazır. Liverpool ise oyuncu+para teklifiyle Galatasaray'ın kapısını çalabilir.
    İngiliz kaynaklı spor siteleri Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un açıklamalarına dayandırdıkları haberlerde genç futbolcunun Arsenal ve Liverpool'un gündeminde olduğunu iddia etti.
    Ahmet Bulut'un "Galatasaray yaz döneminde Arsenal'ın teklifini geri çevirmişti. Ancak önümüzdeki temmuz ayında transfer gerçekleşebilir" sözlerine yer veren siteler Arsene Wenger'in Arda konusundaki ısrarından vazgeçmediği görüşünde... Londra ekibinin aynı mevkide benzer oyunculara sahip olması ise Arda'nın İngiltere yolundaki en büyük engel olarak gösteriliyor.
    Haberlerde Fransız menajerin bu uğurda 13 milyon pound'u gözden çıkaracağı öne sürülürken Arda için Liverpool'un da devreye girebileceği belirtiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlısı olsun ama Arsenal'e giderse iş yapabileceğini düşünüyorum. Arsenal'in kadrosunda genç oyuncuların oynaması daha mümkün. Gerçi Liverdede gösterebilir kendini fakat Wenger ile daha iyi gelişebilir diye düşünüyorum. Gitsede EPL de Ardayı zevkle izlesek göğsümüz kabarsa..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu haberin pek doğruluk payının olduğunu düşünmüyorum özellikle Arda'nın bu form grafiği ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bu haberin pek doğruluk payının olduğunu düşünmüyorum özellikle Arda'nın bu form grafiği ile.
    Katılmamak elde değil...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Babel + Para olur bence. Yani Liverpool. Ama inşallah Arsenal olur tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı kaynaklara göre Arda'ya tek resmi teklif Espanyol yapmış. Diğer takımların ilgilendiği hakkında birşey yok.

Bence Arda için en ideal Lig Almanya yada İspanya olur. İngiltere, İtalya gibi liglerde banko 11 oynayacağını düşünmüyorum. Türk futboluna pek uygun bir lig değil. Bu liglerde daha çok Tuncay, Sabri gibi oyuncular için daha ideal lig İtalya ve İngiltere.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Liverpool Dossena + Voronin + Para teklif edeceği haberleri vardı. Babel vermez Benitez.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arda nın EPL de 11de oynamasının zor olacağını düşünüyorum.11de oynasa bile o fizikle çok ezilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İzlemek gurur verici olur ama Arda pek EPL'ye uygun bir oyuncu değil bence daha teknik bir futbolun oynandığı LaLiga Arda için en iyisidir ayrıca Adnan Polat, Arda'yı TTArena'da oynamadan göndermez
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Arda nın EPL de 11de oynamasının zor olacağını düşünüyorum.11de oynasa bile o fizikle çok ezilir.
    Arda'nın o kadar kötü bir fizigi oldugunu düşünmüyorum , tabi bazı dakikalardan kopmalar yasanıyor ama iserse 90 dk diri bir arda izleriz örnegin önemli maclarda cok izlemistik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ardayı tabiki 90 dakika diri izleyebiliriz sonucta cok genç bi oyuncu ama atıyorum ayda bir türkiyede önemli, kritik maç oluyo ingilterede her hafta maçlar önemli.bi gün böyle devam ederse yani dünyanın en önemli takımlarında oynayacak arda ama ispanyadan başlasa bu işe yada ne biliyim almanyada bayernde oynasa falan daha çok gibi sevinirim ben ingiltere fiziksel olarak en zorlayan lig sonuçta.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alican EPL de herkes oynayamaz.Arda için İspanya biçilmiş kaftan ya da Almanya.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oynar yahu Epl'de Arda'dan daha kötü fizige sahip adamlarda var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oynar yahu Epl'de Arda'dan daha kötü fizige sahip adamlarda var.
    Alican EPL'deki kanat adamları ya çok güçlü, ya çok hızlı. Arda'da ikisinden de biraz var o yüzden görüntüde oynayamaz gibi geliyor. Tabi futbol bu bilemezsin belki başka özelliği ile sıyrılacaktır.

Hep diyorum Türkler en iyi La Liga'ya uyum sağlar diye. Villarreal-Atletico ayarında bir takımda banko oynayıp kendini çok rahat gösterebilir bence Arda. yada bir Bayern Münih olabilir, şıvaynşıtaygerden fazlası var eksiği yok.

sakary Ali Misafir

Arda şöyle 2-3 maçta kendinden söz ettirse bunlar gerçek olur ama şu anki formu hiçte iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arshavin örneği var mesela önümüzde. İlk EPL maçına çıktıktan sonra ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hisseettim demişti. EPL çok hızlı lig. Arda tam Almanya - İspanya ligi topçusu.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Arshavin örneği var mesela önümüzde. İlk EPL maçına çıktıktan sonra ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hisseettim demişti. EPL çok hızlı lig. Arda tam Almanya - İspanya ligi topçusu.
    Ama alıştı..Bence Arda her ligte oynar öyle yok çok yoruldum yok dayanamıyorum falan olmaz öyle şey mi olur ya.

Bence Arda her ligte oynayack kapasitedede bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Tamam ama Arshavin de sonradan tempoya alıştığını söylemişti.. Arda da gerekli çalışmayı yaptıktan sonra fizik olarak hazır hale getirilebilir. Bence oynar EPL'de. Robinho,Elano oynuyor Arda da oynar.

Keşke haber doğru olsa.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Oynar oynamasınada fizik yönünden yetersiz kalıcağından yeteneklerini sergileyemez.Bencede Almanya yada İspanya Arda'ya göre.Çünkü Arda Çoğu zaman hantal kalan bir oyuncu ve her işi tekniğiyle yapıyor.Benim görüşüm bu yönde.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elano oynuyorsa, Arda hayli hayli oynar. Ancak mesele oynama, oynamamadan öte, form grafiği. Bu formla devam ederse en fazla ikinci Hasan Şaş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oynamasına oynarda mesela örneklerini gördük Bosna maçı zamanında çok yoruldu oyuncular. Bence fizik açıdan kaybeder. İspanya ya gidebilirse çok iyi olabilir. Ama Arsenal liverpoolda gelirse gitmemekte olmaz tabi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arda İngiltere'ye gittiğinde ilk maçlarında çok zorluk yaşar, ama yavaş yavaş tempoya alışır.
    Harika bir oyuncu olur.

Nesil
    2006

Tuncay gibi 2 cigerli oldugunu dusundugum adami izledigimde olup bittigini gormustum yorgunluktan , o yuzden bana gorede epl biraz zor arda icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dün kü Bursa maçını izledilerse santrfor olarak Arda'yı bırakın devler 2. lig takımları dahi transfer etmezler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben bu haberlere artik inanmiyorum 4 senedir istiyorlar daha bir kulüp gelip resmi teklifte bulunmadi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bilmiyorum bence Arda'ya yazık ediliyor.Arda tipik bir kanat oyuncusu, Bursa maçında ne hale geldi. Kolay ve sert olmayan takımlara karşı oynayınca herkesin gözü boyandı iyi bir oyun kurucu olabilir diye ama öyle oynamak Arda'yı bitiriyor.

Hatta oyunda bile Arda'nın doğal pozisyonu hiç alakası olmamasına rağmen o doğrultuya kaydı. Kanatlara dönerse yeniden kendini bulur. Şu anda saha içinde nerde oynayacağını şaşırmış durumda ve Bursa maçınada yansıdı. Bazı şeyleri anlatmaya çalıştık ama inatla iddia edildi.Arda kanat oynasın karşısında onu durduracak bek çok az vardır.

Gitmesi gerekiyorsa ve teklif geldiyse hiç düşünmeden gitmeli bence. Gitmeli ki arkadan gelenlerin önü açılsın ve artık çok kişi göndermeye başlayalım yurtdışına sonra transfer serbestliğide açılsın.Şu anda yurtdışına giden oyuncu sayımız durma noktasına gelmiş durumda ve malesef oyuncularımızın çoğuna kendini ispatlama değil de para ve rahatlık tatlı geliyor.

Arda burda kalırsa Galatasaraylı Arda olarak futbol yaşantısını tamamlar ama karar verir ve giderse, daha gelişme yaşında da zaten, herkesin beğeniyle izleyeceği çok büyük takımların kovaladığı bir oyuncu olabilir, gün gelir yılın futbolcusu ödülünde davetli olarak bile izleyebiliriz en azından.

Kolpa haber bunlar bu formdaki bir oyuncuyu ne liverpool nede arsenal ister yeterince balon yaptınız ardayı zaten ardanın elinden gelen budur gidersede avrupanın en üst düzey klüplerinde bence top oynayamaz ardayı ben görmedim eviripte çeviripte bir maçı kopardığını eğer bence bu kadar çok abartılmaması lazım kusura bakmayın ama artık tipik kanat oyuncusu arda ama günündeyse şans faktörleride yanındaysa güzel oynar yeteneklidir iyidir ama bir yıldız değildir öyle olsaydı bursa maçında kilidi açtırırdı ama değil ne yazık ki türkiyede sadece arda yok sen ardayı iyi motive edersen oynar ama edemezsen oynamaz bence arda yaşantısına galatasarayda devam edecektir...

Mesaj Yetkileri