Eskişehirspor
Berabere
Fenerbahçe
Bir Dost
Hellbells
Fenerbahce Twente galibiyetiyle büyük moral depoladı ama bu onların yorgun olacagı gercegını degıstırmeyecek ve ben bu maçta liderliği bizi devretmelerini istiyor ve bekliyorum ..
Zorda olsa Fenerbahce almasi lazim artik![]()
Es-es puan ya da puanlar alır diye düşünüyorum...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eskişehirspor maçı bırakmaz diye düşünüyorum.En azından Es-Es 1 puan kopartır.Belki de gönlüm öyle istediğindendir![]()
İnşallah kazanacağız çünkü kazanmak zorundayız..Kredi tükendi..Son iki sezonda yaşananlardan sonra puan olarak geriye düşüp,arkadan gelen konumuna düşmek bizi psikolojik olarak çok yıpratır..Bu yükü ne taraftar,ne de futbolcular kaldırabilir..
KA-ZAN-MAK ZO-RUN-DA-YIZ..
Hasta olmama rağmen tribünde yerimi alacam
atraksyonlu bir deplasman bizleri bekliyor.Maçı alacağımızı düşünüyorum...
Zor maç olacak çekişmeli gidecek karşılaşmada iki taraftan bir tanesi 1 farkla kazanır. Berabere bitmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Carlos maç kadrosuna alınmamış.
En az 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Biliyorum Es-Es deplasmanları zor olur fakat şu an ki psikolojim böyle hissettiriyor, umarım yanılmam.Ki yanılmazsam iyi olur çünkü puan kaybının olmaması lazım şu ilk devrenin sonlarında, bu maçtan en kötü ihtimalle 1 puan çıkartamazsak bence ilk devreyi lider kapatamayız.
Bende es-esin puanlar alacağı görüşündeyim.
Kazanmak zorundayız kazanırız.
Fenerbahçe kazanması için rakibinden bir birim daha fazla mücadele etmesi gerek. Ettiği taktirde fark bile atar.
Ben kazanacağımız düşünüyorum.Maç elbette çok zor olacaktır ama futbolcuların moralleri yerinde ve bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlar + Emre ve Bilica gibi iki önemli as oyuncularımızın takıma dönmeside çok önemli takım için.
İnşallah 3 puanı alıp döneriz Eskişehir'den..
İşimiz zor çünkü Eskişehir en zor deplasmanlardan biri.
Ama en az 1 puan alırız, en az.
Ayriyeten Emre Eskişehir'e götürülebilirmiş.
Bence yapmasınlar çünkü sakatlığı nüksedebilir falan, riskli iş..
emre oynarsa kazanırız emre oynamazsa da yerine selçuk oynarsa her şey olabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ligde ilk yarıyı lider bitirmek için kalan 3 maçımızı kazanmamız lazım.Bu durumda zor bir 3 hafta Fenerbahçe yi bekliyor.
Ligin zor deplasmanlarından biri,kazanmamız gerek.Öteki ihtimalleri düşünmüyorum.Kazanıp liderliğimizi sürdürürüz.
ben yeneriz diyorum yeniliyoruz o nedenle yeniliriz diyorum belki yeneriz..
Eskişehir ligin zor deplasmanlarından ama şampiyonluk yarışı veren takımlar bu tip deplasmanlardan gereken sonuçla ayrılmalı ki avantaj sağlasın. Geçen hafta puan farkını açma fırsatını yakalamışken geri teptik. Bu hafta da en azından şimdilik Beşiktaş'la puan farkını açma fırsatı yakaladık, değerlendirmeliyiz. Kart sınırında olan oyuncularımız dikkatli olmalı. Haftaya seyircisiz maçta Ankaragücü'ne karşı fazla eksiğimiz olmamalı. 1-0 olsun bizim olsun.
Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe, Fenerbahçe'nin de Emre Belözoğlu tercihinin ne kadar doğru olduğu özellikle bu sene iyice ortaya çıktı. Inter'den ayrılacağı dönemde de bizimle ismi geçmişti fakat Newcastle'ı tercih etmişti, üzülmüştüm. Kısmette Newcastle'da da oynayıp çubuklu giymek varmış. Geldiği günden beri kendisine çok güveniyordum ve özellikle geçen sene 2. devreden itibaren çok iyi oynuyor. Avrupa'da oynadığı dönemde genelde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Emre, şimdilerde devreyi kapattı denilmesine rağmen hızla düzelip Eses maçı kadrosuna giriyor. - genel sakatlık-
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe:Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Andre Santos, Alex, Semih
Daum Güiza'nın soyunma odasına giderek verdiği tepkiye onu oynatmayarak cevap vermiş. Gerçi bence Semih her zaman ilk tercih olmalı ama Daum'un gözünde normal şartlarda Güiza'nın ilk tercih olduğunu biliyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Takımda kaybolan disiplinin tekrar sağlanması gerekiyor ve bu nedenle Güiza'nın kulübeye geçmesi doğru. Semih'in çok etkili olacağını sanmıyorum ama yine de girdiği pozisyonları Güiza gibi kaçırmayıp gol yaparsa kazanırız.
"YÜCE ATATÜRK"
Semih'ten bu saatten sonra birşeyler beklemek hata olur. Çünkü oynamıya oynamıya futbolu unuttu. Birde arada bir şans buluyor, bu şansı değerlendirmek isterken stres yapıyor ve iyi bir performans gösteremiyor. Büyük bir yeteneği kaybettiğimizi düşünüyorum. Kaldı ki Eskişehir gibi bir deplasmanda iyi bir performans göstermesi çok zor. Ama eğer ben buradayım diyecekse onun en önemli maçı. Bu deplasmanda gol atmak her futbolcuya nasip olmaz.
Çok sıkıcı bir ilk yarı izledik. İki takımda bu skora razı bir görünüm sergilediler. Fenerbahçe gol atabilmesi için sahada bulunan bir oyuncunun bireysel yeteneklerini sergileyip takımı pozisyona sokması gerek. Bu isimde Alex gibi gözüküyor. Kral eline sazı almadan Fenerbahçe'nin gol atması çok zor.
cok daginik oynuyoruz bu oyunla 3 puan zor.. selcuk ile santos top kaybetmekten baska birsey yapmadilar 2. yarida selcugun yerine emre oyuna girmeli en azindan oyuna biraz hareket gelir
Selçuk iyidi. Selçuk'un bu takımda yapması gereken tek olay defansdır. Youla'nın topunu topuğu ile iyi kesti. Selçuk ve Baroni yan yana oynarken Fenerbahçe'nin atak bulması çok zor. Çünkü iki aynı karakterde futbolcu oynuyor. Baroni, Emre'nin yaptıklarını yapmaya çalıştı ama; bu yeteneği ile yapması mümkün değil. İkisinden birisi yedeğe alınıp yerine hücumu düşünen bir ortasaha alınmadan bu maçı kazanmamız zor. Özellike Emre ve Özer bu ikilinden birisinin yerine girmesi gerek.
Eskişehir 1-0 öne geçti
sIkIdim artik köln maclarinin kopyasini izlemekten.