Denizlispor Kazanır.
Trabzonspor Kazanır.
Berabere Biter.
artık seri yakalamalıyız ve çıkışımızı sürdermeliyiz.2-0 alırız bence.
Eksik yok takımda ilk defa.Adam gibi 11 ile çıkarsak süpriz yapabiliriz .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Su son iki maci alalim bari devreyi umutlu kapatalim
Trabzon için güzel maç olacak, bende 2 farklı kazanır diyorum.
Gabric ve 1-0![]()
Umut o pozisyonu ben bile atarim :@
Trabzon rahat galip gelecektir.Şenol Güneş in de büyük katkısıyla üst sıralara tırmanır trabzon
karambole bir gol oldu.bu sene lig daha zevkli.trabzon,kayseri,bursa,beşiktaş,fener,Galata sarayımız.
Umut o pozisyonu harcamasa bu maci paketleyip Trabzona donmustuk bile ama ikinci yari daha zorlu olcak.
Umut ayağının içiyle dışa faso verdi. :} Denizlispor Bank Asya'ya emin adımlarla yürüyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bencede Denizlispor bu sene zor kalır Süper ligte.
Tebrikler Trabzonspor..Denizli de yavaş yavaş Bank Asya'ya gidiyor..
İlk defa adam gibi bir baskı kurduk,mükemmel teknik adamımız geçen sene rakibi perişan eden banguara'yı koymayı hala akıl edemiyor bende stadda çıldırma derecesine geliyorum.Antalya bölgesinden hakem atayan TFFye selam olsun
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tebrikler. Şenol Hoca özgüven vermiş gibi. denizli zaten her sezon aynıydı bu sezon 3. sıçramada gidecek gibi ama ben belediye takımlarının düşmesinden yanayım. Zaten şehir takımları sayesinde 2 maça bakıyoruz ligde..
Trabzonspor'u tebrik ediyorum öncelikle.Haftaya Fenerbahçe'yi yenip devre arasındada Fatih Tekke'yi alabilirlerse ikinci yarı yarışta iddialı olacaklardır.
So what?
Saike
Takımı tebrik ediyorum Umut2u yine kınıyorum arkadaş onlarda kaçmaz ki yahu.
Belediye takımları düşsün düşsün ama İBB'nin de oynadığı oyunun hakkını yememek lazım.Doğru düzgün taraftarı yok,seyircisi yok,çok mükemmel bir takım değil ama puan durumunda yerleri rahat iyi mücadele ediyorlar.Denizlispor'dan çok daha iyi bir takım gibi görünüyorlarki bence öylede.