Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: El Kol Hareketi Yapan Bir Bayan...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default El Kol Hareketi Yapan Bir Bayan...

Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Yiğit Şardan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda meydana gelen istenmeyen olaylardan duyduğu üzüntüyü belirtti.

Yiğit Şardan, "Seyirci fevakaldeydi. Ölçülü destekliyordu. Fenerbahçe Ülker bench arkasına oturan hanım, seyircimize el kol hareketi yaptı. Sonrasında ise istenmeyen olaylar yaşandı. F.Bahçe Ülker - Efes Pilsen maçındaki olayların yanında bu daha süratli kontrol altına alındı. Ölçüsüz bir durum yok ama can sıkıcı bir olay. F.Bahçe Ülker'li bir basketbolcu taraftara yumruk attı. İlk kez böyle olaylara şahit oluyorum. Basketbola yakışmayan görüntüler" dedi.

Kaynak : Sporx.com

------------------

İstenmeyen olaylar ama bu olayların bench'in arkasında taraftarara el kol hareketi yaparak körükleyen bir bayan olması cok üzücü ..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hemde bayan he.İlginç.Erkek yapsa tamamda bayan holigan

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bayanın kafasına birşey attı GSliler o sinirle yaptı bayan o hareketleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oradaydın herhalde Ahmet , bayanın yanındamıydın yoksa antudan mı aldın haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yiğit Şardan, "Seyirci fevakaldeydi. Ölçülü destekliyordu.
    Tanjevic'in kafasına gelmeyen tek şey çöp kovasıydı onuda soyunma odasına giderken attılar zaten.

Yiğit Şardan, "Seyirci fevakaldeydi. Ölçülü destekliyordu. Fenerbahçe Ülker bench arkasına oturan hanım, seyircimize el kol hareketi yaptı. Sonrasında ise istenmeyen olaylar yaşandı.
    2 tane taraftara maç boyu demediğinizi bırakmayın. Maç bitsin küfür edin o dönüp ne var deyip elini sallayınca el kol hareketi yaptı tahrik olduk deyin. Hee tamam. Cezayı düşürmek için uğraşın bakalım.

Ölçüsüz bir durum yok ama can sıkıcı bir olay. F.Bahçe Ülker'li bir basketbolcu taraftara yumruk attı

Maç niye geç başladı. Olaylar çıktıktan sonra sahaya giren taraftar (?) önce benchte oturan oyunculara vurmaya çalıştı. Sonra yeşil tshirt olan insan (?) Kinsey vurdu. Biri size gelip vursa siz bakarmısınız ?

Hee bide şu var vurduktan sonra kaç tane güvenlik görevlisini attı Kinsey'in önüne Madem yoktu yüreğin vurup kaçmayacaktın

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir Fenerli basketçide taraftarımıza yumruk attı , valla bu olaylarım bazı şeyleri gördükten sonra normal karsılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ahmet gene galatasaray konusuna müdahale etmiş yürübe Göktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yumruğu hangi hareketten sonra attı alican ? Durduk yere gidip taraftarımı indirdi.

Şimdi ben bekliyorum tarafsız ( ? ) basketbol federasyonunun vereceği cezayı. Bize 5 maç vermişlerdi. Bakalım o kadar atılan şeyden sonra - oyuncuların darp edilmesnden snra ne ceza çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

maalesef bu olaylarda fener gs ayrımı diye birşey yok nerde olursa olsun bu olaylar çıkıyor amacımız bu olayları savunmak yada ''off abi adam ne güzel vurdu yaa'' tarzında olmamalıdır böyle olduğu sürece seyircisiz oynamaya sahada basket izlememeye mahkum olacağız

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Ahmet gene galatasaray konusuna müdahale etmiş yürübe Göktaş
    Asayiş Berkemal

Yaww Telegolde gösterdiler ölee Serhat dedi kadını kfasına birşey geliyor hocam diye ahmet çakara. Ordakileri diorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bir Fenerli basketçide taraftarımıza yumruk attı , valla bu olaylarım bazı şeyleri gördükten sonra normal karsılıyorum.
    Vay be senin taraftarın sahaya inecek oyuncuya şaplak atacak, oyuncuda deneme tahtası ya saf saf etrafına bakıncak. bırak bu işleri. sana biri gelip durduk yere vursun bakalım sen neler yapıyosun. az bile yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş taraftarımızla müthiş bir galibiyet aldık.Dün gelenlerin ayaklarına sağlık.Müthiş desteklediler takımımızı.
    Dün bizim açımızdan maçın yıldızları Rancik,Cemal,Murat ve Evren'di.Maçı bi ara kopartmıştık ama Fenerbahçe Ülker Ömer Onan ve uzunlarıyla maça döndü.Sonuçta kazanan biz olduk.Tebrik ediyorum takımımızı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Vay be senin taraftarın sahaya inecek oyuncuya şaplak atacak, oyuncuda deneme tahtası ya saf saf etrafına bakıncak. bırak bu işleri. sana biri gelip durduk yere vursun bakalım sen neler yapıyosun. az bile yaptı.
    Arda için öyle demiyordunuz , Baroni'ye uymucak diodunuz , noldu şimdi yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız burada konuşulanlar çok ilginç ve akla mantığa sığmıyor.Kadıköydeki derbiden sonra deyim yerindeyse ağlıyan kişiler yok o atıldı bu atıldı şöyle oldu böyle oldu.Bu maçtan sonra gelip Allah bilir ne kadar küfür yiyen bir bayanın hareketleriyle kendisini öldürmeye çalışan birine vuran Kinsey tartışılıyor.

O gün maçtan sonra tepki gösterenleri şimdi de görmek isteriz.Oyuncularımıza yumruk atıldı.O maçla ilgili hakemin maçı oynatmasına tepki gösterenleri de görmek isteriz bu maçın oynatılmasıyla ilgili.

Bir de ısrar edenler var ki lafa gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Geçen senenin son final maçını çok iyi hatırlıyorum.Durduk yere Fenerbahçe Ülker taraftarları neler yapmıştı.Başkasına laf söylemeden önce kendi takımımıza bir bakalım.Bu tür olaylar artık normalleşti.Her büyük maç birileri dayak yiyor neredeyse.Çok üzücü bir durum fakat gerçek bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet maç neden devam etti ki içeri gidildikten sonra? Kadıköy'de, üstelik stadda (sahaya müdahale daha zor salona göre) maç başlamamalıydı diyenler, şimdi nedendevam etmemeliydi demiyorlar?

Bu olaylarda yanar-döner olmaya gerek yok, çünkü 3-5 hafta sonra başka maç olacak, o maçta diğer takımın taraftarı aynı şeyleri yapacak, sonra roller değişecek, tartışma aynı devam.

Efes maçında sahaya bir Fenerbahçeli dalmıştı ve basketçiye vurmaya kalktı, iyi cesaretmiş, çünkü o vurduktan sonra karşısındaki boş durmayacak ve cevap verecek, boksörden sonra, basketçiden yumruk yemek, hayatta en son isteyeceğim şey olur.

Dün de Galatasaraylı 2-3 kişi koşarak geldiler, ilki tam vuramadı ama 2. giren muhtemelen vurdu ve Kinsey cevaıbını verdi, orada arbede yaşandı. Burada Kinsey'e yaptıkları için kızmıyorum, çünkü ona birisi vururken o boş durmazdı.

Ama içeriye girerken, oturan adama gelip yumruk atması ise bende çok kötü bir hareketti. O yumruk yiyen taraftar umarım dava açar Kinsey'e. Sahaya girenlere kızmış olabilir, madde atanlara kızmış olabilir ama orada oturan adama vurma hakkını vermez bu Kinsey'e.

Aynı şekilde, Fenerbahçeli oyuncuların koşarak içeri girmeleri de taraftarı galeyana getirir. Salonda maç izleyenler bilir, hatta oynayanlar da bilir bu tür hareketlerin seyirciyi tahrik ettiğini. Aynı şeyi Efes'li oyuncular kazandıkları maçtan sonra yapmışlardı ve o zaman da bu şekilde içeriye koşanlara kızmıştım.

Şimdi, hep Fenerbahçeli denilen Federasyon bakalım ne yapacak? Hemen hemen benzer olaylar yaşandı ve Fenerbahçe'ye 5 maç ceza verildi, bu olaydan sonra ne olacak bakalım?

Ve bu tür olaylardan sonra olan gerçek basketbol seyircisine oluyor. Ceza sona erse de salonlara gelmekten vazgeçiyorlar. Peki biz bu tür oyunu çirkenleştiren hayvanlara, sen hayvansın diyemiyoruz, nedense onları korumanın, kendi takımımızı kormak olduğunu düşünüyoruz ve bu nedenle kaybediyoruz.

Nasıl geçenlerde Kadıköy'de sahaya madde atanlar hayvanlık yaptıysa, aynı hayvanlık dün de yapıldı, haftaya da yapılacak gelecek ayda da yapılacak, gelecek sene de yapılacak. Ne zaman ki, o hayvanların etrafında oturanlar, onlara tepki gösterecek, sen hayvansın diyecek, bu taraftar olamayacak şuursuzları korumak yerine dışlayacak, o zaman belki böyle olaylar sona erer.

Ama sürü psikolojisi diye de birşey var, normalde çok sakin, efendi birisi, o ortamda kendini kaybedip, çoğunluğa uyup kendinden geçiyor, bu nasıl çözülür, uzmanı ben değilim, hgerhalde bunun üzerine kafa yoran, araştırma yapan birileri mutlaka vardır.

O mükemmel mücadele, çaba, heyecan yerine, 3-5 hayvanın yaptıklarının konuşuluyor olması da can sıkıcı. Son yıllarda, keyifle, stresle, heyecanla izlediğim en güzel derbilerden biriydi.

Tanjevic'in son hücumda bir 3'lük oyunu çizememiş olması ya da uygulatamamış olması ise bana göre olmaması gereken bir durum. Tanjevic artık bu takımı taşıyamaıyor, yönetim artık istikrar düşüncesiden vazgeçip kan değişimi yapmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aygün geçmişten örnek vermelerle olmuyo bu işler. O zaman Galatasaray taraftarıda İstanbul'a su sorunu yaratmıştı. Ama Kadıköy'de oynanan maçtan sonra ortalığı yıktılar.

Bu olayları yapana ben taraftar demem. Sadece kuluplerine zarar veriyolar. Dün maçı geç başlatan adam(?) sanki marifet yaptı. Veya o sahaya girip Kinsey'e vuran. Kinsey ağzını burnunu kırmış gerçi ama onlada kalmayacak Galatasaray kulubu ceza alacak.

Eğer basketbol federasyonu yürekli olabilirse en az 3 maç vermesi lazım. oyuncuya darp - yabancı madde atma - küfürlü tezahürat. Efes maçında olanların aynısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten üstün oynayan taraftık, kazanacağamız alenen belliyken taraftarın sinirine hakim olamaması kötü oldu. He karsı taraftan seyircinin alınmadığı maçta nasıl oluyor da 8-10 kişi içeri girip el kol hareket çekiyor taraftara o da işin diğer sorgulanması gereken yönü.

3-4 maç ceza gelecektir. Bunun yanında Kinsey de attığı yumruktan ceza alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Olaylarda tribünleri tahrik ettiği belirtilen kişinin de kulübümüzle her hangi bir alakası olmadığını ve hangi takımı tutarsa tutsun davranışının tasvip edilemez olduğunu belirtmek istiyoruz. Bu tip kişiler hakkında da gereken hukuki süreç işletilmelidir.
    Kulübümüz oyuncularımıza saldıran ve polis tarafından yakalanıp götürülenler hakkında da suç duyurusunda bulunmuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Yiğit Şardan'ın dedikleri kanımı dondurdu.3-4 hafta önce başka konuşanlar şimdi hiç bir şey yokmuş gibi konuşmuşlar.

Biz Fenerbahçe olarak o maçtan sonra kendimize yakışanı yaptık ve yabancı madde atanlar belirlendi.Ama Galatasaray bunları yapacağına resmen bunları yapan kişileri savunuyor.

İnanılır gibi değil..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Utanç verici bir maç ve utanç verici bir açıklama. Yazık,gerçekten yazık.

Bir basketbol karşılaşmasında yaşanmaması gereken olaylar. Futbol taraftarı basketbol salonuna girince böyle oluyor malesef.

Açıklama çok güzel ,bir bayan taraftar el kol hareketi yaptı sonra olaylar başladı.Fenerbahçeli basketbolcuların suçu ne? Sahaya inen kendini insan sanan bir kaç şimdi bir şey söylerdim ama isimlendiremeyeceğim tiplerin yaptıkları şeyler ne. Biraz mantıklı olun,bir şey yanlışsa illa kendi takımınız diye savunmayın.

Ha bu maçın rövanşı olsa aynısının farkı olmazdı. Çünkü bizdeki zihniyet bu ve hiç bitmez.Onlar bize şu sene şunu yapmıştı,siz bu maçta bize bunu yapmıştınız böyle sürer gider.

İnsan müsveddelerini savunmayı bırakın da artık şu acı tabloya bir bakın. Oyuncular dövülüyor, ortam öyle aciz bir durumdaki sözde bayanın tarafına koşanlar nedense basketbolcu kovalıyolar ve linç olunsalar kurtaracak kimsenin durumu yok. Çocuklar kendilerini savunuyor,bazıları sinirden kendilerini tutamıyor suç oluyor.

Yapmayın etmeyin.

Beni en çok yaralayan benim yöneticimin her şeyi tek taraflı görüp beyanat vermesi. Evet sayın Şardan o Basketbolcu tribüne çıktı da taraftar yumrukladı değil mi, yani hiç büyük bir tehlikeyle karşılaşmadı. Sadece bir bayan el hareketi yaptı,bir basketbolcu taraftara yumruk attı, olaylar böyle oldu.Yazık gerçekten çok yazık.

Bunu her büyüğün sahasında göreceğiz bir gün doğru bir yönetici ya da başkanın çıkıp da ben böyle yapan taraftarımdan utanıyorum,onlar adına herkesten özür dilerim , böyle devam ederlerse sahaya seyirci gelmesin istemiyoruz demediği sürece. Bir gün kan dökülecek öyle akılları başlarına gelecek.O zamanda gelir mi bilemiyorum.

Dünkü maçı kazandığımız için sevinmiyorum, böyle bir maçı kazandığımız için kimse sevinemez zaten. Kepazelik.

Bunların hepsi malesef taraftarların gruplaşmasıyle başladı. Yok Çarşı yok Teksas yok UA yok Genç Fenerbahçeliler. Eskiden ne kadar güzel tek taraftar vardı, şimdi işin içine bir sürü şey giriyor malesef. Gerçek taraftarlığı özlüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper yazmışsın Kaan abi.Aslında dediklerinin ilk adımı Galatasaray maçında sahaya yabancı maddeler atanların belirlenip gösterilmesiyle Fenerbahçe attı.Galatasaray'da aynı şeyleri yapmalıydı.

Nesil
    2006

Biz maç izlemeyi bilmiyoruz. Benim anlamadığım nokta, hani herhangibi bir madde alan vücuduna ve bu madde ile farkında olmadan yapsan tamam derim ama; bütün tribün bu maddeyi kulanamaz ki? Sonuçta alt tarafı bir maç her yıl iki üç defa oynanıyor. Biri yeniyor, biri kaybediyor. Bu kadar sinirlenmeye ne gerek var, kaldı ki bi adam sahaya demir para atınca ne zevk alıyor. Anlamış değilim. İlkokulda spor müsabakaları nasıl izlenir diye bir ders konması şart oldu. Eğitim şart, gerçi üniversite mezunuda bunu yapıyor ama...

Nesil
    2006

http://www.facebook.com/video/video....7777072&ref=nf

Şu görüntülere baktımda, bu maçı izleyenler basketbol seyirici değil, yazık oldu gene cezayı basketbol seyircisi alacak gene geçen yıl Fener'in başına gelenler gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O sahaya dalan holiganlar neden Tarance Kinsey den kaçtı 10 bin kişi yanında elin Amerikalısından neden korkuyorsun...

Fenerbahçe zorbalıkla kazandı,biz oynadık,hakem şu kadar gs su kadar muhabbetlerini yapanlar utanmıştır.Zaten utanmamıslarsa diyecek bir sey yok.

Keşke biraz ruhumuzu koyup maçı alsaydık yapılanlara verilecek en güzel cevap budur.
    Last edited by Sheriff : 17.Kasım.2009 at 01:23

Sheriff Misafir

Konu amacından sapıyor. Dikkat edelim saptırmayalım..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yalnız burada konuşulanlar çok ilginç ve akla mantığa sığmıyor.Kadıköydeki derbiden sonra deyim yerindeyse ağlıyan kişiler yok o atıldı bu atıldı şöyle oldu böyle oldu.Bu maçtan sonra gelip Allah bilir ne kadar küfür yiyen bir bayanın hareketleriyle kendisini öldürmeye çalışan birine vuran Kinsey tartışılıyor.

O gün maçtan sonra tepki gösterenleri şimdi de görmek isteriz.Oyuncularımıza yumruk atıldı.O maçla ilgili hakemin maçı oynatmasına tepki gösterenleri de görmek isteriz bu maçın oynatılmasıyla ilgili.

Bir de ısrar edenler var ki lafa gerek yok...
    "kadıköyde ağlayanlar nerde" lafı biraz da bana geldi zannedersem. kadıköyde her sene birisinin kafasının yarılmasına birşey demiyorsanız buna tepki koyarız. ali sami yen'de sırf takımın zararına çalışıp takımının 5 maç saha kapatılmasına yol açanlar -ki bence daha fazla ceza gelmeliydi nasıl kadıköydeki 2 maçlığı az buluyorsam bunu da az buldum- taraftar değildir.

doğru olanın yanında olmalısınız. fbnin veya gsnin yanında değil.

gs taraftarının veya fb taraftarının olay çıkartmak için bir önceki maçı referans alması çok saçma. bunu gsliler daha çok yapıyor. asy'deki su faciasından önceki kupa maçında fenerliler oyunculara su atmıştı. "su atmak öyle olmaz böyle olur" gibi saçma bir düşünce ile su atmışlardı sahaya.

burda da durum aynı bence. gsliler yine fb maçındakilere "olay öyle çıkartılmaz böyle çıkartılır" cevabını vermek için en ufak birşeyi bahane ettiler.

ve hakemler kadıköydeki gibi saçmalayarak maçı devam ettirdiler.

illa birisi ölecek öyle aklımız başına gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla şöyle bir baktımda neyi savunduğunuzu anlayamadım. O bayanın el kol hareketini mi? Kinsey'in müthiş sağ aparkatını mı? Yoksa Galatasaray taraftarının sahaya girip basketbolculara saldırmasını ve onlara tribünden maddeler atmasını mı? Garip doğrusu. Herkes birşeyleri savunuyor. Ama bence olaylar bu yüzden çıkıyor. Biraz sağduyulu olunabilse bu tarz olaylar olmayacak zaten hiç...
    I'm back...

Benim sabah açtığım konu neden kapatıldı?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81518

Sahaya giriyorsun, oyuncuya vuruyorsun, arkanda binlerce kişi var ama sonunda 2 kişiden kaçıyorsun

Utanmadan delikanlılıktan bahsediyorsun...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Benim sabah açtığım konu neden kapatıldı?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81518

Sahaya giriyorsun, oyuncuya vuruyorsun, arkanda binlerce kişi var ama sonunda 2 kişiden kaçıyorsun

Utanmadan delikanlılıktan bahsediyorsun...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80028

Burada konuşulduğu için konun kapatıldı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri