Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK - FC Sheriff | [Uefa Avrupa Ligi H Grubu 6. Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fenerbahçe SK - FC Sheriff | [Uefa Avrupa Ligi H Grubu 6. Maçı]

17 Aralık 2009 Saat: 22.05
    Türkiye
    İstanbul
    Şükrü Saracoğlu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener zaten garantilediği için maça asılmaz ama yine de 1-0 alır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gençlerden kurulu bir kadro bekliyorum

Star verecek galiba maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın herhangi bir önemi yoktu Carlos ayrılacağına açıklayana kadar. Carlos'un son maçı olacak, dolu tribünler önünde Carlos'a güzel bir veda gerçekleştirmeliyiz galibiyet alarak. Daum muhtemelen bazı oyuncuları dinlendirecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Forma bulamayan futbolcuların oynaması gerektiği maç. Maç eksiklerini bir nebze kapatırlar böylece. Olası cezalı veya sakat oyuncuların artışında panik yapmayalım sonra.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post

Vermiyor.Politikalarından şaşmıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by scar face View Post

S. Graz - Gs maçını veriyor. Bizim maçın da geniş geniş özetini veriyorlarmış.

Maçın pek bir önemi olmasa da kendi sahamızda alabileceğimiz farklı bir galibiyet hem Trabzonspor maçına moral olur hem de Avrupa istatistiklerine katkı anlamında güzel olur. Gökhan'ı, Lugano'yu, Alex'i, Cristian'ı, Mehmet'i de dinlendirmek gerek. Takımımıza başarılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın 4. maçı olacak açık kanaldan verilen, tamam Fenerbahçe taraftarı daha çok paket sattırıyor olabilir ama yine de bir eşitlik olması gerekiyor, ayıptır bu yapılan...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Galatasaray'ın 4. maçı olacak açık kanaldan verilen, tamam Fenerbahçe taraftarı daha çok paket sattırıyor olabilir ama yine de bir eşitlik olması gerekiyor, ayıptır bu yapılan...
    F.Bahçe taraftarı zengin ya. Her şeyin kazığı bize. Deplasmana maça gidicez bilet fiyatları 70 den aşağı değil iki hafta sonra aynı takıma Gs geliyor onlara misafir takım tribinü 35-40. Nedir bu F.Bahçe taraftarını yolma isteği bi anlayabilsem.

V.Babacan, Ali Bilgin, Bekir, Deniz, RC3, Selçuk, Özer, Uğur Boral, Abdülkadir, A.Santos, Semih. Şöyle bir kadro çıksa güzel olur en azından yedek oyuncularımızı da görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün başıma bir olay geldi, arkadaşlarla dolaşıyoruz, Vatan Bilgisayar'a girdik, harici harddisk fiyatları sorduk, arkadaşın üzerinde orjinal Fenerbahçe poları vardı, vatanda çalışan eleman direk, siz zengin taraftarsınız, fiyat farkını verip şunu alırsın sen diye konuya girdi. Zenginiz ama enayi değiliz diyerek almadan çıktık bizde.

Bu herkese yerleşmiş mantığı anlayamıyorum ben, hadi Kadıköy'de oturanlar engin kesim olabilir ama Fenerbahçe Türkiye'nin takımıysa herkesi düşünmek gerekir ki bunu düşünmedikleri belli yoksa geçen hafta grubun en önemli maçını açık kanaldan verirlerdi ya da adalet açısından bu hafta bizim maçı açık verirlerdi. Galatasaray'ın maçını yine vereceksen açık olarak ver ama Fenerbahçe'nin de 3 maçını vermiş ol, mutlaka tepki gösterilecektir bu karara.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sizde benim gibi Azeri kanalının şifresini kırın bu çıkarcı zihniyete pabuç bırakmayın..

Maç Carlosun uğurlanma maçı olacak.. Kazanıp ona armağan etmek lazım..

Sheriff Misafir

Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum ve Carlos'un maça asılacağını düşünüyorum.. İyi şanslar takımımıza..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gruplar bittikten sonrada kapalı kanalda mı olacak maçlar? anlamıyorum yani biz şampiyonlar liginde oynadıgımızda kurallar gereği kilitliyoruz diyolar ama o sene uefa maçları kilitlenmeden veriliyo sonra biz uefada oluyoruz bu sefer uefa maclarına kurallar gereği kilitlemek zorunda kalıyoruz diyolar bjk maçlarını dijitürkten izliyorum ben mesela bu yıl geçen yıl fenerbahce maçlarını uyduda vs kilitliyolardı şampiyonlar liginde.bu mantıgı anlamıyorum bizi aptal yerine koymaya kalkıyolar gibi geliyo bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tek kelimeyle kandırıldık bu nedir kardesım 4 maç Gsnin 2 maç bizim macımız veriliyor.Gel de isyan etme yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın birini rezil etmişlerdi Burak. Ekranı kaplayan dsmart logosu, alt-üst yazı, Emre Tilev'in her 30 saniyede bir yayın haklarının kendilerine ait olduğu uyarısı vs. Yani bizim sadece 1 maçı verdiler desek daha doğru olur. İnşallah Turkcell Süper Ligi alamazlar. Ligi alırlarsa asıl o zaman yandığımızın resmidir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Böyle basit yöntemlerle zorlamalarla aldırabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. En azından Tr de 1 kişiye hiç bir şekilde aldıramazlar o D smart denen zımbırtıyı

Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağız.Deniz,Uğur,Bekir,Ali,Volkan Babacan gibi isimler oynarlar heralde 11'de.Özer'de Alex oynamazsa gerçek mevkiisi yani forvet arkasında oynayacaktır diye düşünüyorum.Forvette de Semih oynar tahminimce..

Sahamızda ülke puanı + grubu fazla puanla bitirme açısından kazanırız diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maçın birini rezil etmişlerdi Burak. Ekranı kaplayan dsmart logosu, alt-üst yazı, Emre Tilev'in her 30 saniyede bir yayın haklarının kendilerine ait olduğu uyarısı vs. Yani bizim sadece 1 maçı verdiler desek daha doğru olur. İnşallah Turkcell Süper Ligi alamazlar. Ligi alırlarsa asıl o zaman yandığımızın resmidir.
    1-ligi alamazlar çünkü büyük ihtimalle trt türk telekomla ortaklaşa alıyor.
    2-bence 3çturda iki kez fenerin maçını verecekler.çünkü galatasaray daha çok para kazandırır diye.eskiden hep ffener kazandırırdı derdim ama bu sene gs.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Daum yeni taktik denemeye kalkarsa as oyuncularin cogunu oynatir diye düsünüyorum. Umarim Carlosada ayni v.Hooijdonk'a yaptiginin aynisini yapmaz.
    Star Tv konusunada gelince, yukarda bi arkadasin bahsettigi gibi Azeri kanallarin sifrelerini kirin gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence sıkmadan alırız maçı önemli olan R.Carlos'u güzel bir şekilde uğurlamak..

Birde Azeri kanalı yarın Bizden öncede bir maçı verecek. Sanırsam Genoa-Valencia maçı. Süper oluyor maça doyuyoruz

Nesil
    2006

Moral bulmak için kazanmamız gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

S.Bükreş'in Twente'yi mağlup etmesi, Sherrif'in de bizden 3 puan alması durumunda Sherrif Avrupa Liginde yolunda devam ediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçe: Volkan Babacan, Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, Özer, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Semih, Güiza.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bekir sol bek mi oynayacak ne oynayacak nasıl bir kadro bu
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yok solda dos santos ve uğur var sanırım Bekir sağ bek
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ajax yenilmiş hamburg yenilmiş bütün iyi takımlar 2. şuan bu kadar şansızlık olmaz yahu takımalrımıız çok şansız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Uğur gol attı. 1-0
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Güiza-Semih-Uğur üçlüsünün çabalarıyla mükemmel bir gol. Oyuncular golden sonra Carlos'a koştu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Santos çok iyi oynuyor.Böyle oynıcaksa hep biraz daha abartsın basın :

Nesil
    2006

Çok güzel oynuyoruz, Selçuk bile çalım attığına göre...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri