17 Aralık 2009 Saat: 22.05
Türkiye
İstanbul
Şükrü Saracoğlu
17 Aralık 2009 Saat: 22.05
Türkiye
İstanbul
Şükrü Saracoğlu
Fener zaten garantilediği için maça asılmaz ama yine de 1-0 alır diye düşünüyorum.
Gençlerden kurulu bir kadro bekliyorum
Star verecek galiba maçı...
Maçın herhangi bir önemi yoktu Carlos ayrılacağına açıklayana kadar. Carlos'un son maçı olacak, dolu tribünler önünde Carlos'a güzel bir veda gerçekleştirmeliyiz galibiyet alarak. Daum muhtemelen bazı oyuncuları dinlendirecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Forma bulamayan futbolcuların oynaması gerektiği maç. Maç eksiklerini bir nebze kapatırlar böylece. Olası cezalı veya sakat oyuncuların artışında panik yapmayalım sonra.
(/s)
S. Graz - Gs maçını veriyor. Bizim maçın da geniş geniş özetini veriyorlarmış.
Maçın pek bir önemi olmasa da kendi sahamızda alabileceğimiz farklı bir galibiyet hem Trabzonspor maçına moral olur hem de Avrupa istatistiklerine katkı anlamında güzel olur. Gökhan'ı, Lugano'yu, Alex'i, Cristian'ı, Mehmet'i de dinlendirmek gerek. Takımımıza başarılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray'ın 4. maçı olacak açık kanaldan verilen, tamam Fenerbahçe taraftarı daha çok paket sattırıyor olabilir ama yine de bir eşitlik olması gerekiyor, ayıptır bu yapılan...
"YÜCE ATATÜRK"
F.Bahçe taraftarı zengin ya. Her şeyin kazığı bize. Deplasmana maça gidicez bilet fiyatları 70 den aşağı değil iki hafta sonra aynı takıma Gs geliyor onlara misafir takım tribinü 35-40. Nedir bu F.Bahçe taraftarını yolma isteği bi anlayabilsem.
V.Babacan, Ali Bilgin, Bekir, Deniz, RC3, Selçuk, Özer, Uğur Boral, Abdülkadir, A.Santos, Semih. Şöyle bir kadro çıksa güzel olur en azından yedek oyuncularımızı da görebiliriz.
Dün başıma bir olay geldi, arkadaşlarla dolaşıyoruz, Vatan Bilgisayar'a girdik, harici harddisk fiyatları sorduk, arkadaşın üzerinde orjinal Fenerbahçe poları vardı, vatanda çalışan eleman direk, siz zengin taraftarsınız, fiyat farkını verip şunu alırsın sen diye konuya girdi. Zenginiz ama enayi değiliz diyerek almadan çıktık bizde.
Bu herkese yerleşmiş mantığı anlayamıyorum ben, hadi Kadıköy'de oturanlar engin kesim olabilir ama Fenerbahçe Türkiye'nin takımıysa herkesi düşünmek gerekir ki bunu düşünmedikleri belli yoksa geçen hafta grubun en önemli maçını açık kanaldan verirlerdi ya da adalet açısından bu hafta bizim maçı açık verirlerdi. Galatasaray'ın maçını yine vereceksen açık olarak ver ama Fenerbahçe'nin de 3 maçını vermiş ol, mutlaka tepki gösterilecektir bu karara.
"YÜCE ATATÜRK"
Sizde benim gibi Azeri kanalının şifresini kırın bu çıkarcı zihniyete pabuç bırakmayın..
Maç Carlosun uğurlanma maçı olacak.. Kazanıp ona armağan etmek lazım..
Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum ve Carlos'un maça asılacağını düşünüyorum.. İyi şanslar takımımıza..
gruplar bittikten sonrada kapalı kanalda mı olacak maçlar? anlamıyorum yani biz şampiyonlar liginde oynadıgımızda kurallar gereği kilitliyoruz diyolar ama o sene uefa maçları kilitlenmeden veriliyo sonra biz uefada oluyoruz bu sefer uefa maclarına kurallar gereği kilitlemek zorunda kalıyoruz diyolar bjk maçlarını dijitürkten izliyorum ben mesela bu yıl geçen yıl fenerbahce maçlarını uyduda vs kilitliyolardı şampiyonlar liginde.bu mantıgı anlamıyorum bizi aptal yerine koymaya kalkıyolar gibi geliyo bana
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tek kelimeyle kandırıldık bu nedir kardesım 4 maç Gsnin 2 maç bizim macımız veriliyor.Gel de isyan etme yahu..
Maçın birini rezil etmişlerdi Burak. Ekranı kaplayan dsmart logosu, alt-üst yazı, Emre Tilev'in her 30 saniyede bir yayın haklarının kendilerine ait olduğu uyarısı vs. Yani bizim sadece 1 maçı verdiler desek daha doğru olur. İnşallah Turkcell Süper Ligi alamazlar. Ligi alırlarsa asıl o zaman yandığımızın resmidir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Böyle basit yöntemlerle zorlamalarla aldırabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. En azından Tr de 1 kişiye hiç bir şekilde aldıramazlar o D smart denen zımbırtıyı
Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağız.Deniz,Uğur,Bekir,Ali,Volkan Babacan gibi isimler oynarlar heralde 11'de.Özer'de Alex oynamazsa gerçek mevkiisi yani forvet arkasında oynayacaktır diye düşünüyorum.Forvette de Semih oynar tahminimce..
Sahamızda ülke puanı + grubu fazla puanla bitirme açısından kazanırız diye düşünüyorum..
Daum yeni taktik denemeye kalkarsa as oyuncularin cogunu oynatir diye düsünüyorum. Umarim Carlosada ayni v.Hooijdonk'a yaptiginin aynisini yapmaz.
Star Tv konusunada gelince, yukarda bi arkadasin bahsettigi gibi Azeri kanallarin sifrelerini kirin gitsin.![]()
Bence sıkmadan alırız maçı önemli olan R.Carlos'u güzel bir şekilde uğurlamak..
Birde Azeri kanalı yarın Bizden öncede bir maçı verecek. Sanırsam Genoa-Valencia maçı. Süper oluyor maça doyuyoruz![]()
Moral bulmak için kazanmamız gerek.
S.Bükreş'in Twente'yi mağlup etmesi, Sherrif'in de bizden 3 puan alması durumunda Sherrif Avrupa Liginde yolunda devam ediyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe: Volkan Babacan, Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, Özer, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Semih, Güiza.
Bekir sol bek mi oynayacak ne oynayacak nasıl bir kadro bu![]()
Bir Dost
Hellbells
Yok solda dos santos ve uğur var sanırım Bekir sağ bek![]()
Bir Dost
Hellbells
ajax yenilmiş hamburg yenilmiş bütün iyi takımlar 2. şuan bu kadar şansızlık olmaz yahu takımalrımıız çok şansız
Uğur gol attı. 1-0
(/s)
Güiza-Semih-Uğur üçlüsünün çabalarıyla mükemmel bir gol. Oyuncular golden sonra Carlos'a koştu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Santos çok iyi oynuyor.Böyle oynıcaksa hep biraz daha abartsın basın:
Çok güzel oynuyoruz, Selçuk bile çalım attığına göre...