1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Iglesias Bursaspor'da

Default Iglesias Bursaspor'da

Bursaspor, Arjantinli santrafor Leonardo Iglesias ile 1.5 yıllık ön protokol imzaladı. Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'dan da talebesi olan Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Ankaragücü’ne transfer olmuş ve Ankaraspor'dan gelen futbolculardan sonra sözleşmesi feshedilmişti.
    Iglesias'ın hafta sonu Bursa'ya giderek antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

NTVSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan varken bence gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hava toplarında çok üstün bir oyuncu ancak son vuruşlarda yetersiz..

Tadeu'dan istenilen verimin alınamaması ve Shin'in ülkesine dönmesinin ardından forvette Sercan ve Turgay ikilisi kalmıştı. Bu yüzden forvete takviye şart hale gelmişti o yüzden böyle bir transfere gidildi. Sercan ile Iglesias'ın oyun tarzları birbirine benzemiyor. Sercan yerden oynarken Iglesias hava toplarında etkili. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Shin neden döndü ki iyiydii gayet?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Shin niye döndü?
    Bursasporun seviyesinin aLtında bir oyuncu IgLesias.MakukuLa tarzı bir oyuncu daha iyi oLurdu...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kendi isteğiyle dönmek istemedi sanırım.. Iglesias bence Bursaspor'in yetersiz bir forvet bakalım neler yapacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kısa vadede iyi bir transfer. Fakat benim beğendiğim bir topçu değil. Yinede ellerindeki adamın gitmesi kiminin formsuz olması nedeniyle ligi tanıyan bir oyuncu iyi ve akıllı bir seçim. Ama sadece kısa vadede dedim ki 1.5 yıllık protokolde uzun süreli bir şey düşünmediklerini gösteriyor..

Shin özel sebeplerinden dolayı ayrıldı. Kulüp zaten gerekli açıklamayı yaptı "Shin'e hiçbir borcumuz yoktur." diyerek. Konu FIFA'ya taşındı zaten.

Devre arası transfer döneminde yabancı ülkelerden oyuncu almak 1-2 ay gibi bir süre oyuncunun uyum süresi için harcanacak. Iglesias Türkiye Ligini tanıyor. Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor getirdiği bir oyuncu. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bende Iglessias'ı beğenmeyenlerdenim.Yinede ön yargılı yaklaşmamak lazım.Hayırlı olsun diyelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iglesias su sortunu giymeyi unutan oyuncumu Ertugrul hocanin bildigi bi futbolcu bosuna almamistir Bide bizden Gokhani alsalar ne guzel olur

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Iglesias su sortunu giymeyi unutan oyuncumu Ertugrul hocanin bildigi bi futbolcu bosuna almamistir Bide bizden Gokhani alsalar ne guzel olur
    Gökhan, Hüseyin takasına var mısın yok musun ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Iglesias'ı bir an De Nigris ile karıştırdım noluyoruz dedim. Fena oyuncu degil aslında ama sadece hava toplarından ibaret gibi geliyo bana..

Hiç beğenmediğim bir oyuncu İglesias.Sadece hava toplarında etkili bana göre.Gereksiz bir transfer diye düşünüyorum.Ama yine de erken konuşmamak lazım Ertuğrul Hoca'nın vardır bir bildiği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

transfer dönemi bitmişken forvete takviye gerekiyosa en iyi secenek sonucta sadece ankarasporlulardan alabilecekti yedek kulübesi için ideal bence çok şans bulamaz zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Gökhan, Hüseyin takasına var mısın yok musun ?
    Yok yok Huseyin sizde kalsin valla senelik ucretine ben bile katki yaparim yeterki bizden uzak dursun Ama Gokhani taniyor Ertugrul hoca bize bi kiyak yapsa verse Sercani isterseniz ustune bide Tjikuzu yu verelim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sercan'la Leo'yu karşılaştıran varmı ya : )

Leo tam bir beladır. Uzun top atarsın indirir tek meziyetide odur zaten. Bütün topları ona oynamak yapılabilecek en büyük hata Turgay'la Leo'yu benzetiyorum stil olarak ama Turgay biraz daha hareketli. Leo çok hantal.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pablo Batalla'da Arjantinli.Iglesias önde Batalla forvet arkası oynarsa daha çabuk uyum sağlayabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alternatif olarak iyi bir transfer .. Korelinin gitmesi Sercanın sakatlığı alternatifsiz bırakmıştı

Nesil
    2006

cok kotu bir oyuncu bana gore,veysel cihan daha iyi bir oyuncu.

TuNdRaLoWeR Misafir

Ben olsam bir Makukula'yı yoklardım.Sonuçta kiralık ve Benfica'nın işine yaramaz bu saatten sonra kanaatimce (aslında yarar ama Benfica kullanmaz).Kayserispor'a gelen futbolcu Bursaspor'a neden gelmesin?

Iglesias'ı da Türk futbolunca mantıklı bir isim olarak bulmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Ben olsam bir Makukula'yı yoklardım.Sonuçta kiralık ve Benfica'nın işine yaramaz bu saatten sonra kanaatimce (aslında yarar ama Benfica kullanmaz).Kayserispor'a gelen futbolcu Bursaspor'a neden gelmesin?

Iglesias'ı da Türk futbolunca mantıklı bir isim olarak bulmuyorum.
    Makukula'yı şu anda alamazki Bursa.Sezon sonuna kadar beklemesi gerekir.Iglesias macburiyetten alınmış bir isim.
    So what?
    Saike

TuNdRaLoWeR Misafir

Evet doğru yazarken aklıma gelmedi o

Aciliyette alınacak bir isim aransa dahi bu isim Iglesias olmamalıydı diye düşünüyorum ben ama hâla, ama umarım yararlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Türk futbolu iglesiastan kurtuluyo diye sevinmiştim gittiğinde şimdi geri geldi bela çok hantal ve son vuruşları 0 olan bir oyuncu sadece ilerde direk görevi yapar

Ayrıca biri makukulayı alsa demiş makukulanın opsiyonu bizde sene sonu alıyoruz tapusunu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesaj Yetkileri