Galatasaray Kazanır.
Gençlerbirliği Kazanır.
Berabere Biter.
İyi futbol oynamıyoruz. Olumsuzluklar var ama kazanmamız gereken bir maç. Aslında tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor fakat bu haftada puan kaybı yaşamamalıyız. Çünkü rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bir haftayı yaşıyoruz.
Teknik ekibe güvenemiyorum. Oyunculardan Kewell hariç güvenemiyorum. Bakalım.
Ben beraberlik yada Gençler alır diyorum. Gençlerbirliğinin hızlı hücum adamlarının Galatasaray savunmasını çok zorlayacağını düşünüyorum. Umarım Gençlerbirliği kazanır.
Umarım kazanırız ancak Burak abinin dediği gibi iyi oynayamıyoruz.
G.Birliği'nin 2 stoperi ve golcüsü Mustafa Pektemek olmadığın için iddaada handikaplı 1 oynayacağım ...
Maça gidiyorum biletimö hazır yeni acık üst
Maça gelirsek , kazanacagız tek kelime...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kaybetmeyiz
bende kazanacağımızı düşünüyorum gençlerbirliği iyi top oynamıyor.bizde hafif hafif toparlanıyoruz.bu maç bizim 3-0
Ne olursa olsun kazanıp son haftalarda Sami Yen'de kazanamama şanssızlığımızı kırmak zorundayız.
Antalya maçındaki kadro çıkarsa fazla zorlanmayız.Nonda olmaz Elano olursa gayet iyi olur.Fakat stoperde ne olursa olsun Servet-Topal oynamalı ki az pozisyon verelim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
GALATASARAY
Leo franco
Uğur
Servet
Balta
Caner
Keita
Arda
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Elano
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Mahmut
Aykut
Cem
Burhan
Kerem
Harbuzi
Hurşut
Sandro
Kahe
4-6-0 oynuyoruz sanırım.. Umarım kazanırız ya..
Kewell tek forvet oynuyor bakalım neler olucak.
Kewell eğer cem can ve aykut demir ile mücadele edecekse,maç kafadan alt biter.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Baros düzelmediği sürece bizim maçlar alt bitmeye mahkum
Caner sürekli oyunun içinde birşeyler yapmaya çalışıyor.
Ard yine harika oynuyor.Gol gelir birazdan
Galatasaray'in 2 golü iptal edildi ..
Evet son olarak Kewell in golü ofsayt nedeniyle iptal oldu
Kewell son toplarda acaip saçma yerlere vuruyo bu maçta,ya tribünlere yada farklı şekilde auta atıyor.
Bu arada hakem 2 golümüzüde vermedi.Haklı veya haksızdı onu ben bilemem
Arda'nin golünde top sadece eline carpti yani elle bir kontrol yoktu bence bariz goldü.. Kewell ise bariz ofsaytti 2. goldeki karar dogru.
Serdar'ın 2. sarıdan atılması lazımdı.Her kale vuruşu 35 saniye sürücekse yandık.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Defans yine pozisyon hataları yapıyor.
Transfer dönemini 4 gözle bekliyorum.
Ne goller kaçıyor öyle. . .
Frank Rijkaard'ın oyuna müdahele etmesi gerek yoksa büyük bir ihtimal berabere kalacağız.
dk.73 penaltı bekliyoruz ama verilmedi![]()
GoooL GooooL Keweğğğl
1-0 oldu
Elano mükemmel bir ara pasla Keita'yı kaçırdı, Keita yerden arka direğe kesti Kewell'a sadece dokunmak kaldı
katılıyorum ilk yarıda kötüydü.ikinci yarıda da o penaltı pozisyonun da kötüydü ama 2.yarı tek hatayla kapattı diyebilirim.teşekkürler aslanlarımıza yeni lider biziz.
yendik allahtanartık yarın koltuga yayıla yayıla Trabzon'u desteklicez
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hakeme selam olsun.![]()