Ankaragücü Kazanır.
Sivasspor Kazanır.
Berabere Biter.
Ben Sivasta işlerin rayına oturmaya başladığını düşünüyorum.Yeni hocalarınada alıştılar. Ankaragücü'nün halen bir hoca bulamaması da olumsuz etkileyecek takımı. Umarım Sivasspor kazanır.
1-0 Öndeyiz SedaT Bayrak
2Yİ Atmışız Galiba
Sivasspor kazanır diyecektim zaten öne geçmişler. Sivas kazanırsa eğer puanını Ankaragücü ile eşitlemiş olacak ve biraz olsun düzlüğe çıkmış olacaklar, bu nedenle onlar için çok önemli bir maç, bunun bilince hazırlandılarsa, bu Ankaragücü'nü yeneceklerdir.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok hızlı girmiş maça Sivas.
Gollerimiz Sedat Bayrak Ve İbrahim Şahinden
6 puanlık bir maç.Bu dakikadan sonra Sivasspor'un maçı bırakacağını düşünmüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlk Yarıyı Deplasmanda 2-0 Üstünlükle Kapattık
bence dönecek bu maç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Malesef Golü Yedik
1-2 Gol Metin Akan
3-2 Öndeyiz
Oh Be Kazandık Allaha Şükürler Olsun Bu Galibiyet İyi Oldu
Tebrikler Sivassporum
Sivasspor zor dönemi atlatmak üzere, devre arasına iyi bir yerde girdiler. Hocanın istediği takviyelerle yakışmadıkları yerden kurtulup ilk 10'a girerler diye düşünüyorum. Tebrikler Sivasspor.
"YÜCE ATATÜRK"
Sivasspor gibi bir takımın düşmesi hiç iyi olmazdı ligimiz açısıından. Böyle takımlara ihtiyacı var ligin.. Tebrikler. A.gücü toparlamalı artık..
Tebrikler Sivasspor.Kazanmaları gerçekten iyi oldu.Umarız 2.devre iyi bir çıkış yakalarlarda onlarda zirveye ortak olurlar en azından ilk 10.
Ankaragucu beni hic yaniltmiyorHelal olsun Sivasa maci birakmadilar