Fenerbahçe
Altay
Berabere
Şu Maç İzmir de Olsaydı ya Gitseydik Altay Tribününe![]()
Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu ilk hafta maçında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, bugün saat 18.30'da başlayacak mücadelede Altay ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Babacan, Bekir, Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Deniz, Uğur Boral, Özer, Semih.
Başarılar Fenerbahçem..
Bu ilk 11 ile fenerin rahat alması lazım![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Özer Attı..1-0
2-0 Mehmet Topuz . . .
Özer Özer Özer..3-0
1 metre geriden gelen adamı ofsayt diye kesti.olmaz bu hakemlerle.
Baştan sona rahat bir maç oldu. Zemin ve seyirci sayısı hariç olumsuz bir durum yoktu. Maçın yıldızı doğal olarak Özer, ardından Altay kalecisi Soner. Abdülkadir 82'de girdi; Daum biraz daha erken soksa daha güzel olabilirdi. Türkiye kupasında finale kadar iyi gidiyoruz ama finalde işi bitiremiyoruz. Bu sene son olsun, olmazsa da canları sağolsun. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Özer artık bu frmayı kimseye vermez. Altay kalecisi iyi kurtarşlar yaptı yoksa daha farklı olabilirdi maç. Bu arada unutmadan ve Aziz Yıldırım'a teşekkür etmeden geçmeyelim, hakemleri iyi etkilemiş yoksa yemiştik yine 1 gol, sayesinde hakemler kaldıramıyor bayrak.
Selçuk yerine Emre olmadığında Deniz oynamalı. Hatta Selçuk artık gönderilip, çok ihtiyaç olduğunda Abdülkadir oynamalı, en azından kendini geliştirebilir şans bulduğunda.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok rahat maç oldu.Maçtan önce fark bekliyordum ve tahminim doğru çıktı.Özer için çok iyi bir maçtı.Maçın yıldızıydı ve 2 gol atarak kendini çok iyi gösterdi.Çıkarkende taraftarların ayakta alkışlaması çok güzel bir görüntüydü.Mehmet de iyi bir performans sergiledi ve o da golünü attı bugün.Deniz çok iyiydi çıkana kadar.Selçuk'tan çok daha iyi oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi..Abdulkadir'i biraz daha izlesek çok iyi olacaktı.Umarım ilerleyen maçlarda daha çok izleriz Abdulkadir'i..
Tebrikler takımımıza..
Özer'in maçıydı diyebiliriz.Harika 2 gol attı çok klas bir oyuncu olduğunu kanıtladı.Daha da iyi olacak.
Keşke bu maçta Abdülkadir 11de başlasaydı keşke.
Bir yıldız doğuyor, parıl parıl parıldıyor. Özer Hurmacı #20
gerçektende öyle.galatasaray 1m euro için almamıştı bu adamı yazık oldu.
Maçı 90 dk izleyenler için, Abdulkadir hakkında yorum yapabilecek olan var mı acaba? Nasıldı vs.
(/s)
valla son 10 dk girdi sanırsam.fazla topta gelmedi galiba.
Abdülkadir 82. dakikada oyuna girdi. Top ile bir kaç kez buluştu fakat istekli gibiydi, devamlı rakibin peşinden koştu. Aslında Emre olmadığında ona güvenebilmemiz lazım fakat şu anki fizikiyle pek mümkün değil gibi, Emre'nin yerine çok cılız kalır. İlerleyen maçlarda 10'ar dakika falan şans bulsa onun içinde iyi olacaktır.
Abdulkadiri pek göremedik.. İnşallah Daum efendi gençlerin ne kadar cevher olduğunu bu maçta anlamıştırda onuda ısındırır yavaş yavaş. Bence yaşı erken değil. 20-21 deyince A takımda forma giymeli. Hatta 18-19 yaşında Avrupa maçlarında bile oynamalı.. Oynatmayınca yaşı erken olur.. Özer Hurmacı neydi bugün öyle.. 2 gol attı. İkisininde vuruş tekniği süperdi. 3. attığı golü daha çok beğendim sol ayağıyla.. Altay'ın bir pozisyonunda ofsayt yoktu bayrak yanlıştı bunuda belirtelim..
Altay teknik direktörünü de tebrik etmek lazım; 17.11.1992 doğumlu Musa Çağıran'ı Saraçoğlu'nda 90 dakika oynattı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'li oyuncular bu denli düşük bir maçda kazanma isteği ile oynaması beni sevindirdi. Çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Özer Hurmacı gerçekten kalitesini gösterdi. Attığı iki golde de ayağını çok iyi kullandı. Abdülkadir'i az sürede olsa izlemek güzeldi. Umarım artık daha fazla forma şansı bulur. Semih ise uzun süre oynamıyarak form düşüklüğü yaşıyor, bu da onu agresif yapmış. Mutlaka Türkiye Kupası maçlarında ilk onbirde başlayıp, gol bulup kendine gelmesi şart.
furkanı oynatması gerekirdi en azından 70den sonra yedeklerde var mıydı onu da bilmiyorum ama 2. lig takımıyla oynuyoruz şans verilebilirdi gençlere.denizi çok begendim selcuktan cok daha iyi zaten cristian'a da tercih ederim ben tamam topla arası cok iyi sayılmaz ama dinamizm katıyo deniz takıma sonra bugünde elinden geldigince cıktı topla fenada çıkmadı aslında yavaşlatmadı hem takımı.Musa Çağıran yani altayın 92 dogumlu oyuncusu bu arkadaşta gelecek var bence.ve özerbu adamı seviyorum yaa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Abdülkadir'i ilk onbir oynatmasını veya daha fazla şans vermesini beklerdim, umarım bir sonraki maçlarda bu imkanı verir.
Özer şahaneydi, fazla söze gerek yok.
Semih çok formsuz, bu maçta da çok kötüydü, çok basit bir golü kaçırdı ve çok etkisizdi. Açıkçası Semih bu sezon hiç iyi değil, umarım bir an önce kendisini toparlar. Verilen hiçbir fırsatı bu yıl değerlendiremedi, eski Semih'i özlüyoruz.
En ideal orta saha Özer-Emre-Cristian-Topuz dörtlüsü diye düşünüyorum, umarım Daum Kazım'ı oynatma pahasına bu mücadeleci, yaratıcı ve kaliteli dörtlüyü bozmaz.