1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kırılacaksa Bu Maçta Kırılsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kırılacaksa Bu Maçta Kırılsın

Ayak başparmağındaki ağrı yüzünden dört aydır iğne ile oynayan Hakan: Eğer parmağım kırılacaksa bu derbide kırılsın. Hakan Şükür doktorların "İdmana çıkma" uyarısını dinlemedi. Kral, Gerets'e "Ayağımı alçıya da alsanız sahadayım" dedi. Sağ ayak baş parmağında sorun olan Hakan Şükür, Gerets'e "F.Bahçe maçında oynamak istiyorum. Bu parmak kırılacaksa bu maçta kırılsın" dedi. Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte sadece dün çalışabilen Hakan Şükür, F.Bahçe derbisinde ne olursa olsun oynamak istediğini söyledi. Sağ ayak baş parmağında sorun olan ve 4 aydır iğnelerle sahaya çıkan tecrübeli golcünün ağrıları Rize maçı sonrası dayanılmaz hal aldı. Doktorlar Hakan'la ilgili çok umut vermeyince de tecrübeli yıldız soluğu Gerets'in yanında aldı ve "Bu maçta oynamam şart. Alçıyla da olsa sahada olmalıyım. Bu parmak kırılacaksa bu maçta kırılsın. Gerekirse sonra ameliyat masasına yatarım" dedi.

Gerets ise Hakan'ın bu sözleri karşısında çok duygulandı. Ardından Hakan Şükür, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Belki parmağındaki ağrılar yine dayanılmazdı ama o antrenmanı tamamladı. Belçikalı teknik adam da bu idmanın sonrasında çok rahat bir nefes aldı. Hakan Şükür, yarın büyük olasılıkla F.Bahçe karşısında forma giyecek ve ezeli rakibinin korkulu rüyası olacak.

Kaynak = webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun.

3. Default

gerçekten onurlu bir davranış...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

hiç bi futbolcunun hiç bi takıma yapmiyacağı fedakarlıkları yaptı hakan şükür.. gerçekten tam bi kral.. zaten taraftarda da onun apayrı bi yeri war daima da öyle kalacak...

karakter meselesi adam her zaman fedakar olmuştur zaten en az sakatlanan futbolcuların başında geliyor ilerlemiş yaşına rağmen ama helal olsun adam harbi galatasaraylı

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

walla helal olsun... ne diyelim işte gerçek bir kral..

umarım sağlığına bu maçta kavuşur

bizim döver-biçerlerimiz iidir kırın şu hakanın parmaklarınıda gençlerin yolunu açsın artık adam bastonla oynıcak nerdeyse

Nesil
    2006

güzel on urlu bir davranış ama bunu yapan ilk futbolcu hakan şükür değilki. birçok futbolcu gerek takımı için gerekse milli takım için bunu yapmıştır. neden sadece hakan yapınca görülüyor? fatih tekke bu sezon hep sakatlıklarla boğuştu. hatta anorthosis maçında bile sakat sakatr mücadele eti. belki o baştan beri oynasa yienilgiyi almayacaktı takımı. peki neden daha önceden ameliyat olmadıda o zamana kadar kaldı biliyormusunuz? lig sonuna doğru trabzon şampiyonlar ligi mücadelesi veriyordu ve takımını yalnız bırakmadı. sezon bitti bu kezde milli takım kampına katıldı. mili maçtan sonra anca ameliyat oldu bu yüzdende anorthosis maçına yetişemedi. tabi biröçok maçta sakatsakat oynamak zorunda kaldığı için bu sezon çok öenmli maçlarda takımdaki yerini alamadı. peki sonuç? hep eleştiri hep eleştiri. taki hakan şükürde aynı şeyi yapana kadar. aynı şekilde davranan iki kişiden biir yerden yere vurulurken diğeri hep göklere çıkarılıyor. üstelik bu örnekleri opkadar çoğaltabilirizki ben sadece birini saydım. ama bilinki bu davranış dünyada bir ilk değil.

ilk diyen oldu mu arkadaşım?? bu davranıştan öte bi davranış daha saöyliyim yine bir Galatasaraylı olan Bülent Korkmaz UEFA finalinde nasıl oynadığını biliyosundur bunu yapan başka futbolcu var mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    bizim döver-biçerlerimiz iidir kırın şu hakanın parmaklarınıda gençlerin yolunu açsın artık adam bastonla oynıcak nerdeyse

Kişi,kurum ve kuruluşlara hakaret etmeye devam ederseniz ceza alacağınızı unutmayınız.Bu kritik haftalarda ortamı geren yorumlar yapmamaya özen gösteriniz.Bu son ihtardır!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    o dediğin biçer döverdir bu bir...hakan şüküre asla laf ettirmem heryerde de söylüyorum bu iki...bastonla oynuyo diyorsun da hangi takımda böyle fedakar canını dişine takan bi adam var bu da üç...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    ilk diyen oldu mu arkadaşım??
    yazımın tamamını okumadın galiba. aynı durumda başka futbolcu olunca devamlı eleştirildini söylemiştim. orası işine gelmedimi? bu tabiki ilk değil ama yorumlara bakılınca dünya futbol tarihinde böyle bişey görülmemiş gibi. bence çok sıradan bir olay. hangi futbolcu bukadar takdir edildiki?

Quote Originally Posted by MKS_82
    yazımın tamamını okumadın galiba. aynı durumda başka futbolcu olunca devamlı eleştirildini söylemiştim. orası işine gelmedimi? bu tabiki ilk değil ama yorumlara bakılınca dünya futbol tarihinde böyle bişey görülmemiş gibi. bence çok sıradan bir olay. hangi futbolcu bukadar takdir edildiki?
    edin o zaman arkadaşım adam gelmiş kaç yaşına hala oynuyor hala gol atıyor ve ne şartlarda hala takımıyla ilk 11e çıkıp gol atmak istiyor biz takdir ederiz sende tekdir et istediğin oyuncuyu. bu takdir galiba senin işine gelmiyor

Nesil
    2006

edin o zaman arkadaşım adam gelmiş kaç yaşına hala oynuyor hala gol atıyor ve ne şartlarda hala takımıyla ilk 11e çıkıp gol atmak istiyor biz takdir ederiz sende tekdir et istediğin oyuncuyu. bu takdir galiba senin işine gelmiyor
    neden işime gelmesinki? ayrıca 5 sende 1 gol atıyor diye nesini alkışlayım. bu yaşında hala oynamaya çalışmasını benn eleştiririm. takdir edilecek nesi varki. sanki bedava oynuyor. hiç bişey beceremediği için milli takıma alınmadığında hala utnamadan hocayıo eleştiren birisini nedne takdir edeyimki? ne yani sen bağeniyorsun diye ben niye takdir edeyimki? benim kastım bu şiekilde tüm futrbıolcuların aynı muameleyi görmesi am yine işine gelmediği için konuyu doılaştırdın.

ben sana takdir etmi dedim bence önce yazdığımı anlamaya çalış... ne demişim sende takdir et istediğin oyuncuyu ben sana hakanı takdir et demedim. son hakana utanmaz gibi laflar da söyleyemezsin adam türk fubolunun yetiştirdiği en iy forvetlerdendir. beğenmeye bilirsin ama hakaret edemezsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adamdaki gs aşkına bak.kırılana kadar oynuyacak.inşallah böyle bi problem olmas.

Nesil
    2006

ben sana takdir etmi dedim bence önce yazdığımı anlamaya çalış... ne demişim sende takdir et istediğin oyuncuyu ben sana hakanı takdir et demedim. son hakana utanmaz gibi laflar da söyleyemezsin adam türk fubolunun yetiştirdiği en iy forvetlerdendir. beğenmeye bilirsin ama hakaret edemezsin
    yalnız giriş cümlen "edin ozaman" şeklinde ve ardından hakanı metedip durmuşun. sonrada ben hakandan bahsetmedim diyorsun. ayrııca hakana neden söyleyemezmişim? enazından bazıları gibi sırf benimle aynı fikirde değil diye karşımdakine hakaret etmiyorum. hakarete kızıyorsan hepsine kızacaksın. sadece hakana yapılıncamı suç oluyor?

edin ozaman dediğim başka oyuncular takdir edildi mi demişsin ona edin dedim. senle tartışamıcam bilader bi tek sana dokundu bu kimse gelip burda bu topice laf atmadı senin dışında neden bu kadar zıtsın çözemedim

Nesil
    2006

neden bu kadar zıtsın çözemedim
    kimse kimseyle aynı fikirde olacak diye bir kural yok. forum kurallarınıda okudum ve "haaknı sevmek şarttır "demiyordu. peki herkes gibi bende yorumumu yaptım. bana sadece sen cvp veridn onca kişi içinde. şimide çıkmış uğraşamam diyorsun. madem uğraşmayacaksın başlatanda sen değilmisin? bu ne zıt davranış böyle. ben hakanı sevmek zorundada değilim ama sende bana karışamazsın. yok öyle söyleme yok böyle söyleme. sa-na -ne.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

işte gerçek cimbomlu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hakanın GS ye katkısı tartışılmaz. Yine Bir fedekarlık daha yapmış tebrik etmek lazım....

Mesaj Yetkileri