1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'da

Del Piero_10 Misafir

Default Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'da

Portekiz kulübü Atletico Madrid'in Fransız golcüsünü transfer etti.

Atletico Madrid'te fazla forma şansı bulamayan Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'a transfer oldu.

Soccerway.com'da yer alan habere göre Portekiz kulübü 25 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını resmen açıkladı.

Kariyerine 2001 yılında Fransa'nın Le Havre kulübünde başlayan Pongolle, sırasıyla Liverpool, Blackburn Rovers, Recreativo Huelva ve Atletico Madrid formaları giymişti.

İspanyol devinde Forlan ve Agüero'nun alternatifi olarak transfer edilen Fransız golcü, sakatlık sorunları nedeniyle fazla şans bulamamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Portekiz kulübü Atletico Madrid'in Fransız golcüsünü transfer etti.

Atletico Madrid'te fazla forma şansı bulamayan Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'a transfer oldu.

Soccerway.com'da yer alan habere göre Portekiz kulübü 25 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını resmen açıkladı.

Kariyerine 2001 yılında Fransa'nın Le Havre kulübünde başlayan Pongolle, sırasıyla Liverpool, Blackburn Rovers, Recreativo Huelva ve Atletico Madrid formaları giymişti.

İspanyol devinde Forlan ve Agüero'nun alternatifi olarak transfer edilen Fransız golcü, sakatlık sorunları nedeniyle fazla şans bulamamıştı.
    Ntv de futbol mundial da seyretmistim bunlari cook eskilerden pongolle ve kankasi le tallec le havre da oynuyorlardi o zaman.pongolle ve le tallec de liverpool da tutanamadi.Pongolle biraz daha ust duzey isler cikardi.(bunda o muthis suratininde cok etkisi var).Le tallec fazla basarili olamadi.Simdi kardesi dortmund ta yildiz olmanin pesine dustu.

Bence pongolle ingilterede orta sira takimlarinda muthis basarili olabilir...Lizbonunu dogru bir tercih oldugunu dusunmuyorum...

TuNdRaLoWeR Misafir

En çok Galatasaray sevinmiştir bu habere.Agüero'nun gideceği söyleniyor, Pongolle gitti..

Çok kaliteli bir transfer olmuş, Türk takımları biraz şu haberleri takip etse de şöyle bir durulsa diyorum ama nerde..

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    En çok Galatasaray sevinmiştir bu habere.Agüero'nun gideceği söyleniyor, Pongolle gitti..

Çok kaliteli bir transfer olmuş, Türk takımları biraz şu haberleri takip etse de şöyle bir durulsa diyorum ama nerde..
    Ben sevinmedim sahsen pongelle gitti.Simdi aguero nun gitme sansinin ortadan kalktigini dusunuyorum...

TuNdRaLoWeR Misafir

Ama araya giren bir Abramovich, para ve hallolmamış defans kurgusu da var hani Gerçi gelecek parayla defansı sağlamlaştırırlarsa Forlan iler de tekte oynar, olumlu yanı olduğu kadar olumsuz yanı da var bu transferlerin bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chelsea'nın son transfer dönemi bu bundan sonra ki yaz transfer dönemi ve kış transfer döneminde yasakLı Chelsea o yüzden Abramovich bastıracaktır Aguero için
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Ben alacağını zannetmiyorum bu transferden sonra.Bu dediklerim atletico nun bir golcu almasiyla degisebilir ama .

Mesaj Yetkileri