1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: A-Milli Takımda Bernd Schuster Sesleri!!!

Thumbs down A-Milli Takımda Bernd Schuster Sesleri!!!

A-MİLLİ TAKIM İÇİN BİR SÜRPRİZ ADAY DAHA!!!

2010 Dünya Kupası’na katılamayan Milli Takım’da Fatih Terim’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna daha önce G.Saray'ın eski çalıştırıcıları Gerets ve Lucescu'nun isimleri gündeme gelmişti. İşte son isim:

2010 Dünya Kupası’na katılamayan Milli Takım’da Fatih Terim’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı konusundaki iddialara bir yenisi daha eklendi.

SCHUSTER'İN ADI ÖNE ÇIKTI

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim’in istifasından sonra yerli-yabancı birçok ismin ortaya atıldığı teknik direktörlük görevine şimdi de Alman Bernd Schuster’in ismi ön plana çıktığı öğrenildi.

AVRUPA DEVLERİNİ ÇALIŞTIRDI

Uluslararası tecrübesi büyük olan Schuster, daha önce Real Madrid, Barcelona, A.Madrid ve B.Leverkusen gibi önemli takımlarında forma giymiş, teknik direktörlük kariyerinde de 2007-2008 sezonunda Real Madrid’e önemli yıldızlar transfer ettirmiştir; Barcelona’dan Saviola, Chelsea’den Robben, M. United’tan Heinze, Ajax’tan Sneijder. Öte yandan Hiddink, Löw ve Klinsman gibi isimler de daha önce Milli Takım’la anılmıştı.

Haber7

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önemli yıldızlar transfer ettirmek ne zaman başarı oldu. Gelmesin. Mancini bile daha iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Rıdvan Dilmen diyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok sıktı bu haberler birisi gelse de kurtulsak.Rıdvan Dilmen'i görmeyi ben de isterim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Rıdvan Dilmen diyorum.
    +1 . Rıdvan Dilmen bundan bin kat iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Rıdvan Dilmen diyorum.

gerçekten katılıyorum.oyunu müthiş okuyan birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rıdvan Dilmen'e pek sıcak bakmıyorum ben.Bu işi kaldıracak yetenek vardır belki ama tecrübe olduğunu sanmıyorum.

Yabancı teknik adamdan yanayım ama Schuster ismide pek ilgimi çekmedi doğrusu.Daha üst düzey bir isim istiyorum..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri