Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Orduspor

2 28.57%
  • Galatasaray

5 71.43%
  • Berabere

0 0%
1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Orduspor - Galatasaray | ZTK B Grubu | 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Orduspor - Galatasaray | ZTK B Grubu | 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her türlü bizim bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bencede.Zor bir maç olmayacaktır.Kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ultraslan Uni. Giresun temsilcisi benim en yakın arkadaşım bu maça gidecektik ancak Kimya gecesi düzenlenince aynı tarihe malesef gidemeyeceğiz maça.

Galatasaray yedek ve genç ağırlıkla kadroyla sahaya çıkacakmış ancak yine de kazanır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Galatasaray
    Galatasaray, 1962-1963 sezonundan bu yana oynanan Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım konumunda. 19 kez final oynayan takımımız, bu finallerin 14’ün de mutlu sona ulaştı.
    Ziraat Türkiye Kupası 2009-2010 sezonuna Bucaspor’la oynadığı play-off eleme maçıyla başlayan Galatasaray, Bucaspor’u Ali Sami Yen’de 2-1’lik skorla geçtikten sonra B Grubu'nda Trabzonspor, Denizlispor, Orduspor ve Denizli Belediyespor ile eşleşti. Grubun ilk karşılaşmasında yine Ali Sami Yen’de Trabzonspor’u 4-3 mağlup etme başarısını gösterdi.
    galatasaray.org

Yanlış yazmışlar siteye. 2-1 yendik ilk maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Erol Yükseker atıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Komik bir kırmızı kart çıkardı Bünyamin uyurGezer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazık. öyle kasti bir harekette yok orada. sırf Arda'ya yapıldığı için kırmızı kart gördü.

Bu arada gol. 1-0,Arda Turan.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nonda attı 2-0.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Amanıın Linderoth giriyor 5 dk dayanabilirse helal olsun

Bu arada 3-0

Arda
    Nonda
    Nonda
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ah be 4-0 oluyordu Ardanın kafaya boyu yetmedi Birazda boyu uzun olsa gol olucaktı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

maç bitti 3-0

Az attık.. Kazandık.
    Nonda'nın ilk 11 başlaması gerekliydi. Ağır olsa ne olur sonuçta rakip Orduspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Caner i çok beğendim bugün çok iyi adam eksiltiyor nondanın golündede 2 kişiyi çalımladı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi oynayıp kazandık.Caner gerçekten çok iyiydi.Sol kanatta gerçekten etkili oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Caner gerçekten harika oynadı.Asist yaptı,şut attı,adam eksiltti.Bonservisini mutlaka almalı ve her zaman sol açıkta oynatmalıyız Caner'i.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    yazık. öyle kasti bir harekette yok orada. sırf Arda'ya yapıldığı için kırmızı kart gördü.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Bünyamin Gezer derken ?

Kesinlikle kırmızı kart dogru resmen taban direk dize , Caner muhtesemdi valla ..2'de 2 süper.

Tebrikler Cimbom'um...
    Last edited by Alicanfmfan : 10.Ocak.2010 at 21:17
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızıya haksız diyenler pozisyonu 129 kere daha izlesin bence. Direk dize tabanla girdi Erol. Destek ayağı olsaydı gitmişti Arda'nın dizi, Allah korudu. Zaten Erol da hakeme bir itirazda bulunmadı, suçunun farkındaydı gitti Arda'dan özür diledi çıktı oyundan.

Maça gelirsek rahat bir galibiyet oldu. ZTK maçları Caner'i gerçek yerinde oynatmak ve performansını görmek açısından iyi oldu. Sol açık oynadığı 2 maçta da -TS, Ordu- takımın en iyisiydi. Bugün Arda'ya golün pasını veren oydu. 3. golde de golün %90ı Canerindi. Ordu defansını yatıra yatıra geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Kırmızı olması için kasti olması mı gerekiyor hareketin? Hareketin niteliği sakatlayıcı, taban kalkık bir şekilde kayarak müdahele, tam kaval kemiğine... Eğer Arda'nın destek ayağı olsaydı o ayak, şu anda Arda hastanede alçıyla yatıyor olacaktı ve en iyi ihtimalle sezonu kapamış olacaktı.

Çok güzel oynamadık, ama Caner ve Arda iyi gibiydi. Ayrıca buradan bir kere daha Emre Aşık'a değinmek isterim, keşke 22 yaşında filan olsaydı da uzun süreler formamızı giyebilseydi. Haftalarca forma almayı geçtim yedek kulübesine bile giremeyip çıktığı ilk maçta canla başla mücadele eden gerçek bir profesyonel Emre Aşık gerçekten de, emeğini takdir ediyoruz, umarım bu profesyonelliğini genç nesillere de aktarabilir...

Orduspor'lu bazı oyuncuları kınamak istiyorum. Arda'yı sakatlamaya yemin etmiş gibiydiler, birçok hareketlerinin topla uzaktan yakından alakası yoktu.

Son olarak Kaptan'a seslenmek istiyorum. Basın ne derse desin, seni suçlamak için ne fırsat kollarsa kollasın arkandayız kaptan... "Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yapmayın yahu. çok sert bir hareket değil. kaç kere izledim tekrarını, normalde bu hareketlere sarı kart verilip geçiliyor. Bana göre Arda'ya yapıldı diye kırmızı kart verildi.

Bu arada Orduspor sol beki Emre Özkan'a deyinmek istiyorum, açıkcası gerçekten futbolu beni etkiledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yapma yahu Serkan direk taban ile kasti bir müdahale itiraz bile etmedi Erol ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ucuz kırmızı kart(!)

Bünyamin akıllı ol, bacak kopmadan ne kırmızı kart veriyorsun?

Mesaj Yetkileri