Orduspor
Galatasaray
Berabere
her türlü bizim bu maç
Bencede.Zor bir maç olmayacaktır.Kazanırız diye düşünüyorum.
Ultraslan Uni. Giresun temsilcisi benim en yakın arkadaşım bu maça gidecektik ancak Kimya gecesi düzenlenince aynı tarihe malesef gidemeyeceğiz maça.
Galatasaray yedek ve genç ağırlıkla kadroyla sahaya çıkacakmış ancak yine de kazanır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray
Galatasaray, 1962-1963 sezonundan bu yana oynanan Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım konumunda. 19 kez final oynayan takımımız, bu finallerin 14’ün de mutlu sona ulaştı.
Ziraat Türkiye Kupası 2009-2010 sezonuna Bucaspor’la oynadığı play-off eleme maçıyla başlayan Galatasaray, Bucaspor’u Ali Sami Yen’de 2-1’lik skorla geçtikten sonra B Grubu'nda Trabzonspor, Denizlispor, Orduspor ve Denizli Belediyespor ile eşleşti. Grubun ilk karşılaşmasında yine Ali Sami Yen’de Trabzonspor’u 4-3 mağlup etme başarısını gösterdi.
galatasaray.org
Yanlış yazmışlar siteye. 2-1 yendik ilk maçta![]()
Erol Yükseker atıldı.
Komik bir kırmızı kart çıkardı Bünyamin uyurGezer.
yazık. öyle kasti bir harekette yok orada. sırf Arda'ya yapıldığı için kırmızı kart gördü.
Bu arada gol. 1-0,Arda Turan.
Nonda attı 2-0.
Amanıın Linderoth giriyor5 dk dayanabilirse helal olsun
Bu arada 3-0
Arda
Nonda
Nonda
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah be 4-0 oluyordu Ardanın kafaya boyu yetmediBirazda boyu uzun olsa gol olucaktı
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maç bitti 3-0
Az attık.. Kazandık.
Nonda'nın ilk 11 başlaması gerekliydi. Ağır olsa ne olur sonuçta rakip Orduspor.
Caner i çok beğendim bugün çok iyi adam eksiltiyor nondanın golündede 2 kişiyi çalımladı..
İyi oynayıp kazandık.Caner gerçekten çok iyiydi.Sol kanatta gerçekten etkili oynadı.
Caner gerçekten harika oynadı.Asist yaptı,şut attı,adam eksiltti.Bonservisini mutlaka almalı ve her zaman sol açıkta oynatmalıyız Caner'i.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Last edited by Alicanfmfan : 10.Ocak.2010 at 21:17
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kırmızıya haksız diyenler pozisyonu 129 kere daha izlesin bence. Direk dize tabanla girdi Erol. Destek ayağı olsaydı gitmişti Arda'nın dizi, Allah korudu. Zaten Erol da hakeme bir itirazda bulunmadı, suçunun farkındaydı gitti Arda'dan özür diledi çıktı oyundan.
Maça gelirsek rahat bir galibiyet oldu. ZTK maçları Caner'i gerçek yerinde oynatmak ve performansını görmek açısından iyi oldu. Sol açık oynadığı 2 maçta da -TS, Ordu- takımın en iyisiydi. Bugün Arda'ya golün pasını veren oydu. 3. golde de golün %90ı Canerindi. Ordu defansını yatıra yatıra geçti.
Kırmızı olması için kasti olması mı gerekiyor hareketin? Hareketin niteliği sakatlayıcı, taban kalkık bir şekilde kayarak müdahele, tam kaval kemiğine... Eğer Arda'nın destek ayağı olsaydı o ayak, şu anda Arda hastanede alçıyla yatıyor olacaktı ve en iyi ihtimalle sezonu kapamış olacaktı.
Çok güzel oynamadık, ama Caner ve Arda iyi gibiydi. Ayrıca buradan bir kere daha Emre Aşık'a değinmek isterim, keşke 22 yaşında filan olsaydı da uzun süreler formamızı giyebilseydi. Haftalarca forma almayı geçtim yedek kulübesine bile giremeyip çıktığı ilk maçta canla başla mücadele eden gerçek bir profesyonel Emre Aşık gerçekten de, emeğini takdir ediyoruz, umarım bu profesyonelliğini genç nesillere de aktarabilir...
Orduspor'lu bazı oyuncuları kınamak istiyorum. Arda'yı sakatlamaya yemin etmiş gibiydiler, birçok hareketlerinin topla uzaktan yakından alakası yoktu.
Son olarak Kaptan'a seslenmek istiyorum. Basın ne derse desin, seni suçlamak için ne fırsat kollarsa kollasın arkandayız kaptan... "Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız..."![]()
yapmayın yahu. çok sert bir hareket değil. kaç kere izledim tekrarını, normalde bu hareketlere sarı kart verilip geçiliyor. Bana göre Arda'ya yapıldı diye kırmızı kart verildi.
Bu arada Orduspor sol beki Emre Özkan'a deyinmek istiyorum, açıkcası gerçekten futbolu beni etkiledi.
Yapma yahu Serkan direk taban ile kasti bir müdahale itiraz bile etmedi Erol ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ucuz kırmızı kart(!)
Bünyamin akıllı ol, bacak kopmadan ne kırmızı kart veriyorsun?