Giresunspor
Buraspor
Berabere
Ligde olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da hedefler büyük Bursaspor açısından.Zor geçebilir fakat Bursaspor 3 puanı alan taraf olur..
Hakan Keleş antrenör galiba.
Özellikle bu maçta Halil'in oynamasını bekliyorum. Ertuğrul hocaya kendini göstermek isteyecektir.
Bursaspor tam kadro gelmiş, bizde de Fabiano ve Pedriel cezalarını tamamladılar. Bu maçta sahada olacaklar.
Bülent Bölükbaşı'nın ise cezalı olduğunu hatırlatayım.
Zevkli ve güzel bir maç olacak. Tam da LAB.'ımın olduğu an'a denk geliyor maç. Bir kulp bulup gitmeyi istiyorum maça.
Kardeş sayılacak iki takım ; Bursa'da oynanan Giresun - Adana Demir finalinde Bursa'lı kardeşlerimiz bize gereken ilgi alakayı göstermişlerdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok zor bir maç geçecek bugün sahada ama Giresunspor'un sağı solu belli olmaz forvetlerimiz de döndü iyi oynayıp kazanacağımıza inanmıyorum ama kontra ya da karambolden bir gol atıp kazanabiliriz
dk 13 Bursaspor 2-0 önde.Batalla attı golü ama kalecinin hatası vardı sanırım, çok öndeydi.
kalecinin hatası yoktu özgür bayer pas vermesini bilmediği için kötü pas attı Bursalı oyuncuya gitti pas o da ustunden aşırttı. Bu defansla Giresun'un iş yapması çok çok zor.
Fabiano attı 2-1 oldu![]()
Ali Tandoğan atıldı.Çıkarkan bide küfür ediyo.
Pedriel itmiş Tuna'yı tamam kırmızı olursa hakem verir atar.Bursaspor'lu oyuncularda Pedrilel'in üzerine yürüyor.Kırmıız kart bence çok haklı doğru bir karar.
Rezil bir maçtı.Kazandık ama 2 kırmızı kart kötü oldu.Ali'nin gördüğü kartta Ali bu kadar itiraz ettiyse gerçekten haksızlığı uğradığını düşünüyorum.
İlk yarım saat dışında hatta 15 dakika dışında oyun tamamen hakimiyetimizdeydi.
Maça bocalayarak başladık ve savunma hatasından 2 gol yedik.
Ardından oyunun kontrolünü aldık. İlk yarı da bir kaç tane posizyonu değerlendirebilsek çok daha farklı olabilirdi ama olmadı. İkinci yarıda daha da atak oynamaya devam ettik golü de bulduk. Ali Tandoğan'ın her iki sarı kartı da çok yerindeydi. Artı hakeme yönelik tavırları da hiç hoş değildi. Pedriel faul yaptı Tuna'ya ve Tuna 'da kalkıp onu ittirdi. Kırmızı kart ve sarı kartlar da o posizyonda tamamen doğruydu.
Zaten son 10-15 dakika Bursaspor'dan Sercan dışında kendi ceza sahası dışında oyuncusu yoktu. Ancak bir türlü beraberlik golünü atamadık. Öte yandan İvankov'da müthiş zaman geçirdi maçta.
Güzel ve taraftarlar açısından da dostça bir maç oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
giresun taraftarı ilk yarım saat boyunca falan beşiktaş bestelerini söylediler![]()
Hangisinden bahsediyorsun Ali. Ben de Lab.dan kaçıp maça gittim söyle bakayım![]()
Koreografinin açıklamasına gelince; boydan boya hayatın başlayıp bittiğini belirten kalp grafisi,net olarak belli olmasada sonuna doğru hayatın bittiğini gösteren uzun çizgi var.Tam maraton ortada kapşonlu,yumruğunu hazırlamış bir boksör ve altında ''since 1980'' yazısı.Yani Genç Çotanakların kurulduğu yıl.Tellerde ise ''ilk nefesten son nefese genç çotanaklar hep seninle !'' pankartı. Tam koreografiye başlarken stad hoparlöründen Sezen Aksu-Tutuklu şarkısı.
![]()
Giresun gol gol gol, Ali bunu herkes söylüyor ne Beşiktaş'ın bestesi yahu
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hafta içi olmasına rağmen ve bilet fiyatlarına rağmen iyi derecede seyirci vardı.