Öncelikle selam.
Beşiktaş takımımda Bobo Türk olmak için gerekli 1825 gün sayısını çoktan doldurdu hatta 100 gün bile geçti. Fakat personele bastığımda uyrukların yanında "Türkçe dilini konuşamıyor!" yazıyor. Bobo'yuTürk
yapmak için napmam gerek ??
![]()
Öncelikle selam.
Beşiktaş takımımda Bobo Türk olmak için gerekli 1825 gün sayısını çoktan doldurdu hatta 100 gün bile geçti. Fakat personele bastığımda uyrukların yanında "Türkçe dilini konuşamıyor!" yazıyor. Bobo'yuTürk
yapmak için napmam gerek ??
![]()
Türkçeyi Öğretmen LazımŞaka Maka Bobo Türk Vatandaşlığına Geçemiyor.
Aslında Bir Çözümü Var İlla Boboyu Türk Yapmak İçin Uğraşacaksan Oyuncular Hep Türk Olsun Gurbetçilerde Olabilir. Ama Tek Yabancı Bobo Olsun O Zaman Türkçeyi Konuşur Konuşmak Zorunda Kalacaktır![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
güzel çözüm fakat etkili olurmu bilinmez
![]()
kayda almadım boboyugignac geldi çnkü
satsam i.toraman sinirlenir çnkü favori personeli bobo
![]()
ibrahim toramanı öv onunla iyi geçin boboyu kov farketmez bile![]()
bobo benım oyunumda hep türk vatandasi olup milli takımda oynuyor
Andre Moritz'i al geçen 1-3'lük malum maçın ardından benden iyi Türkçe konuştuğuna şahit oldum kendilerinin![]()
Bobo Türk olmak isterse olur, bunun için herhangibi bir işem yapamassın. Türkçe dili içinde söyleyebileceğim birşey yok. Ya Bobo öğrenmek istemiyor, ya da bir bug.
bencede sat boboyu gitsin
satıcam zaten listede ve gereksiz zaten kayda almamıştım saygu duymam gerektiğini düşünüyomuş ********Asıl sen menajerine saygılı ol
![]()
fm 2008'de türk oluyordu :/
Bende de Harry Kewell ve Michael Owen türkçeyi konuşamıyordu Anelka geldi 10 günde türk olduDaha sonra Kewell da türk oldu eninde sonunda oluyolar yani . Bu arada bu oyuncular AKSARAYSPORa geldiler
eklyiim dedim