Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 75.00%
  • Denizlispor

2 16.67%
  • Beraberlik

1 8.33%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Denizlispor [ 18. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe - Denizlispor [ 18. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex, Gökhan Gönül cezalı. Emre, Lugano, Cristian, Güiza, Santos kart sınırında. Bu 5 oyuncu dikkatli olmalı; önümüzdeki hafta Sivas deplasmanında bu oyunculardan mahrum kalmamalıyız. Ayrıca bu maçta Özer, Cristian ve Güiza'nın durumu net değilmiş, bugün belli olacak oynayıp, oynayamayacakları.

Sakatlıkların durumuna göre Daum 4-4-1-1 veya 4-4-2 şeklinde çıkaracak takımı. Eğer Özer yetişirse, muhtemelen Fenerbahçe'nin klasik dizilişinde Alex yerine Özer, ilerde de Güiza oynar, Güiza yetişemezse Gökhan Ünal oynar. Sağ bekte de Bekir oynayacak. Bekir'den yine iyi bir maç bekliyorum.

İkinci devrenin ilk maçı olması nedeniyle farklı bir skor, ikinci yarıya iyi bir giriş bekliyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Alex ve Gökhan'ın cezalı olması bizi etkileyecektir ama sahamızda eksikler ne olursa olsun ikinci yarıya iyi başlamamız şart.Kolay bir maç olacaktır diye düşünüyorum.Fark olursada şaşırmam

İkinci yarıya iyi başlamak dileğiyle..Başarılar takımımıza..

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarı ilk maçında Denizlispor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Bekir, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Baroni, Vederson, Semih, Güiza

Fenerbahce.org

Yedekler:

Mert Günok
    Ali Bilgin
    Selçuk Şahin
    Özer Hurmacı
    Uğur Boral
    Deniz Barış
    Gökhan Ünal

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fenerbahçe:3 Denizlispor:1

Santos,Özer,Güiza..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sarı kart rekoru kırıldı sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Adam gibi oyun oynayan 11 oyuncumuzu tebrik ediyorum.Youla'yı daha erken alabilirdi Hakan Kutlu.2.golde Bajic'i indirdikten sonra devam etmek umarım takımın kimliğini yansıtmıyordur-ki bence yansıtmıyor -.Emre ve Ahmet Cebe çok agresif ve çirkefti bu maçta.Engin'i çok beğendim,böyle oynayacaksak düşsek bile en azından lige renk katarız.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Geçmiş olsun Oğuz77 dakika dayanıp ilk golü yedikten sonra da hemen beraberliği bulmak iyi ama Denizli bu sene küme düşer söyliyimFM 2011'de Bank Asya'dan başlarsın artık

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Geçmiş olsun Oğuz77 dakika dayanıp ilk golü yedikten sonra da hemen beraberliği bulmak iyi ama Denizli bu sene küme düşer söyliyimFM 2011'de Bank Asya'dan başlarsın artık
    İnancım sürüyor ümit benim hala.Sen benim kafadansın ÖMden msnini atar mısın .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu zeminde ve hava şartlarında bulunabilecek kadar pozisyon bulduk. Bugün bir aksilik olsaydı da haketmediğimiz bir beraberlik alsak dahi oyuncularımızı kutlardım. Çünkü sahada büyük mücadele vardı; Denizlispor'dan ziyade zemin ve hava şartlarına karşıydı. Yanılmıyorsam Denizlispor'un kaleyi bulan tek şutu 81'de gol oldu. Buna rağmen takım baskısını sürdürdü ve çıkışta olan Özer bir nevi 3 puanı getirdi. Son golde de Gökhan'ın güzel tek vuruşu ve dönen topta gelen Güiza'nın golü maça son noktayı koydu.

İlk yarıda Semih çok durgundu ama ikinci yarı birçok pozisyonda duvar olarak pozisyon yakalamamızı sağladı. Kaçırdığı golü de atsa belki daha rahat maç olacaktı. Andre Santos'u da beğendim, fizik olarak sağlam olduğu zaman çok önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Emre'ye ayrı parantez açmak lazım, ortasahada mükemmeldi. Güiza 1 tane attı 1 tane attırdı, umarım gollerine devam eder ve krallıkta üst basamaklara çıkar.

Maçtan önce 5 oyuncumuzun dikkatli olmasını ve sarı kart görmemesini temenni etmiştim ama 4 tanesi cezalı duruma düştü.

Sonuna kadar hakettiğimiz bir maçı zor şartlarda 3 puanla tamamladık. Takımımızı tebrik ediyorum. Denizlispor'un işi çok zor, yüksek ihtimalle Bank Asya'ya yolculuk yapıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mücadeleye hayran kaldım,hep böyle mücadele etmemiz lazım. Forvetlerimizin 3 ünü de çok beğendim Aman nazar değmesin

Öncelikle bu saha ve hava şartlarında müthiş mücadele gösteren takımımı kutluyorum.1-1'den sonra müthiş bir baskı vardı ve bu baskının sonucunda galibiyet golünü Özer ile bulduk.Özer'in taraftara koşması gerçekten çok güzel bir görüntüydü 2. golden sonra Denizlispor iyice çöktü ve ardından 3. golüde attık.3. golde Gökhan'ın büyük bir payı var onuda belirtmek lazım..

Maçı hakederek kazandık ve ikinci yarıya iyi başladık.Tebrikler takımımıza..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santos,Baroni,Emre,Lugano haftaya Sivas deplasmanında cezalı.Çok zor bir hafta olucak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre'nin olmaması çok kötü olucak. Bile bile kart görüp Sivas deplasmanına gitmeyi tercih etmeyen Baroni,Lugano ve Santos'a sevgilerimi yolluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçı kazanamasak sürpriz olurdu ama kazanamayabilirdik hatta bu sahada kaybedebilirdik de.

Güiza ve Santos fiziki açıdan kendilerini geliştirmişler. Semih, 2. forvet gibi oynayıp, iyi toplar indirdi. Maçı oyuncuların bırakmaması olumlu gelişme takım için. Emre, Güiza, Santos ve Mhemet'i beğendim, Özer girdiğinde golü attı. Haftaya zor maç olacak ama alternetifli bir kadromuz var, Selçuk'a güvenemiyorum, diğer oynayacak oyuncular ellerinden geleni yapacaklardır deplasmanda.

Bu sahada böyle mücadele eden 2 tarafı da kutlamak gerek, Fenerbahçe'ye de tebrikler. Daum'un hamleleri olumlu yansıdı ve 3 puanı alarak iyi başlangıç yaptık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortasahaya bak haftaya Selçuk ve Deniz mi oynayacak şimdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet-Özer-Selçuk ve Uğur şeklinde bir orta saha bekliyorum. Vederson beke geçer, Alex ve ileride Güiza ile oynarız. Defansta da Gökhan-Bekir-Bilica oynar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

2 bidon nasıl top çıkaracak :S Bari ortadaki ikiliden biri ya Özer ya da Topuz olsa.

Lugano, Santos ve Christian'ın pozisyonlarına hakem kırmızı kart gösterse kimse birşey diyemez. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle takımı beğendiğimi söyleyip 3 tane oyuncuyu kınıyorum. Bu kadar net olarak kart görülmez. 3 ü anlaşmış gibi alakasız pozisyonlarda rakibi öldürürcesine dalıyorlar. Christian hadi neyse ama diğer iki pozisyon çok tehlikeliydi. Bence Sivas maçına götürüp reklam panolarının arkasında koşturmalıyız. Orada antrenör ile birlikte ısınma yapmalılar. Yok öyle 3 kuruşa beş köfte..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mücadele harikaydı çok heyecanlandım maçta 3-1 alıp 40 puana yükselmek güzel.Lugano,Santos ve Cristian a yakışmadı gerçekten.Takım zorlu bir maça çıkacak onlar yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Denizlispor gibi bir takim ve H.Kutlu gibi bir antrenor bu lige hic yakismiyor.
    Senin 0 galibiyetin var, FB deplasmaninda oynuyorsun, rakipte Alex ve G.Gonul yok, takimin topu uzun vurmaktan baska birsey yapamiyor, sahada her an bir top sekebilir ve sen 80 dakika Youla'yi yaninda oturtuyorsun. Ustelik tam FB savunmasi acik vermisken ve iyi oynuyor iken sen en iyi forvetini cikarip (Angelov) bir orta alan oyuncusu aliyorsun ve takimini geriye yasliyorsun.
    Insallah Denizli kume duser, bu tarz korkak, cesaretsiz, kotu takimlar bu ligde olmayi haketmiyor. Bu tip antrenorleri ve takimlari gorunce Yilmaz Vural, Abdullah Avci, Ertugrul Saglam gibi antrenorlere olan saygim artiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Denizlispor gibi bir takim ve H.Kutlu gibi bir antrenor bu lige hic yakismiyor.
    Senin 0 galibiyetin var, FB deplasmaninda oynuyorsun, rakipte Alex ve G.Gonul yok, takimin topu uzun vurmaktan baska birsey yapamiyor, sahada her an bir top sekebilir ve sen 80 dakika Youla'yi yaninda oturtuyorsun. Ustelik tam FB savunmasi acik vermisken ve iyi oynuyor iken sen en iyi forvetini cikarip (Angelov) bir orta alan oyuncusu aliyorsun ve takimini geriye yasliyorsun.
    Insallah Denizli kume duser, bu tarz korkak, cesaretsiz, kotu takimlar bu ligde olmayi haketmiyor. Bu tip antrenorleri ve takimlari gorunce Yilmaz Vural, Abdullah Avci, Ertugrul Saglam gibi antrenorlere olan saygim artiyor.
    DenizLispor'u oynatmasını bilene iyi takım.Bursa maçında Bursa'ya karşı sadece ilk yarı 6 net gol pozisyonuna giren takıma sadece youla'yı ekleyeceksin kardeşim ya.Hakan Kutlu'yu zaten seven yok Nurullah Sağlam takımın başında kalmalıydı.2.gol zaten komedi.Teknik adamımız değişsin iddaa ediyorum ki lige renk katacağız.Ligde kalamayabiliriz ancak Lige renk katacağız en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    DenizLispor'u oynatmasını bilene iyi takım.Bursa maçında Bursa'ya karşı sadece ilk yarı 6 net gol pozisyonuna giren takıma sadece youla'yı ekleyeceksin kardeşim ya.Hakan Kutlu'yu zaten seven yok Nurullah Sağlam takımın başında kalmalıydı.2.gol zaten komedi.Teknik adamımız değişsin iddaa ediyorum ki lige renk katacağız.Ligde kalamayabiliriz ancak Lige renk katacağız en azından.
    Amaç lige renk katmaz olamaz hiç bir zaman. Ya ligde kalırsın, ya da ligden düşersin. Youla'da öyle gol atamaz başka, umutlanmayın diye söylüyorum. Sonuç olarak Denizlispor artık sadece maç kazanarak ligde kalabilecek. Beraberliklerde yetmeyecek artık...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Amaç lige renk katmaz olamaz hiç bir zaman. Ya ligde kalırsın, ya da ligden düşersin. Youla'da öyle gol atamaz başka, umutlanmayın diye söylüyorum. Sonuç olarak Denizlispor artık sadece maç kazanarak ligde kalabilecek. Beraberliklerde yetmeyecek artık...
    Zaten amacımız kümede kalmak,buna uğraşırkende lige renk katarız .Sen böyle söyle abi her dediğinde o adam gol atacak gibi geliyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben o macin ikinci yarisini seyrettim ve Denizli sandigimdan cok daha iyiydi. Bende Okan Koc ve Youla gibi 2 oyuncunun kenarda oturmasina hic anlam veremedim. Ayrica bu korku nedir hic anlam veremiyorum. Antalya cikti korkmadan oynayip 4 tane atti, Kasimpasa geldi bize evimzide 3 tane atti, Fener'e de 3 tane salladi Kadikoy'de. Okan Koc girdikten sonra 2-3 kere tehlike yaratti, Youla girer girmez gol atti zaten. Sen bu maca Okan-Youla-Angelov-Roberts ile baslayacak cesareti gosteremiyorsan antrenor olma zaten, cikin kalenizin onunde bekleyini herkes yapar zaten.
    Hos, suc antrenorde degil zaten. Nurullah Saglam gibi kariyeri ve kalitesi belli bir hocayi gonderip H.Kutlu gibi hicbir basarisi olmayan vasat bir antrenoru takima getiren yonetimde.....

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ben maçı izlemedim ama 80 dakika Youla kenarda oturuyorsa Denizlispor zaten maça 2-0 yenik başlıyo .Youla gibi adam ne koşulda olursa olsun böyle maçta yedek mi bırakılır.Denizlispor bu sene zor kümede kalacak gibi.Puan 7 çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Santos!a kırmızı kart vermedi adam gol attı daha neler neler hatalar devam ediyor.İnşallah bunlar düzelir.

Özer yine beni üzdü .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    O maçla bu maçı karıştırma Oğuzcan. O maçta İlk yarıda Güray'a çok boş alan bıraktılar pres yapmadılar. Bu maçta topla Dribbling yapamazdı zaten Güray. Top zeminde gidemiyodu sudan. Ki o bölgede Bekir oynadı full defans Adam ne yapsın söylermisiniz. Adamın elindeki kadronun hepsi bu kadar. Ne yapsın şapkadan tavşanmı çıkarsın.

Maçta çok iyi mücadele etti Fenerbahçe ortasahası. Cristian - Emre bütün maç koştular. İleride Gûiza çok etkiliydi. Özden olmasa maç 5-6 olurdu herhalde. Gökhan Ünal girdikten sonra takım daha etkiliydi. Gollerde zaten bu dakikadan sonra geldi.

Hakem Hakem diyosunuzda ilk yarıda bir pozisyon var kestiği off off Emre'ye çıkardığı sarı kart komedi. Lugano'nun pozisyonunda biraz zeminin azizliği var ama Andre çok sert girdi rakibine.

Tek söz var bu maçla ilgili söylenecek '' Next to King # 20 Özer Hurmaci ''

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri