Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
1. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

1 100.00%
  • Manisaspor

0 0%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Manisaspor [ 18. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Eskişehirspor - Manisaspor [ 18. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adem'in 69. dakikada attığı golle Manisaspor'u 1-0 mağlup ettik. Caner Celep son derece iyi oynadı ilk maçı olmasına rağmen. Erkan Zengin'de gayet iyiydi. Mehmet Yılmaz sakatlıktan döndüğünü hissettirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçtan geldikten sonra uyudum ve kendime geldim. Maçta bütün futbolcular ilgili yorumlarımı yazayım;

Vanja İvesa: Pek iş düşmedi diyebilirim. Son dakikalarda Mehmet Nas'ın pozisyonunda top üstüne gelmesine rağmen son derece iyi çıkardı topu.

Koray Arslan: İstikrar sembolü. Bu maçta görevi fazla ileri çıkmamaktı. İleri çıktığı 2 pozisyonda etkili oldu. İlk pozisyonda vuruşu pek etkili olmadı 2. pozisyonda asistini yaptı. Koray şu an takımın en iyisi.

Safet Nadarevic: İsaac'i bu kadar iyi tutabileceğini düşünmemiştim. Hemen hemen hiç hata yapmadı. Birde pas atmayı öğrenebilse...

Sezgin Coşkun: Maçın başında Ersen Martin'i tutma görevi ondaydı. Başarılıda oldu. Yaser girince biraz zorlandı. Pas yapmak istiyor ama başarılı olamıyor. Vucko'yu kesmiş gibi görünüyor. Bakalım daha ne kadar 11'de kalabilecek...

Volkan Yaman: Bu maçta pek ortalıkta yoktu. Simpson'ı zor olsada savunmayı başardı.

Erkan Zengin: Fenerbahçe maçında sonradan oyuna girdikten sonra çok endişelenmiştim hiç koşmuyor bu adam diye. Ama bugün gayet iyi oynadı. Koştu, ver kaç yaptı, orta açtı. Bir pozisyonda yaptığı hata pahalıya mal olabilirdi. Genel olarak iyiydi beğendim Erkan'ı.

Alper Potuk: Uzun aradan sonra altyapıdan gelecek vaad eden bir oyuncu çıktı. Alper'den çok umutluyum. Hafta içi U19 milli takımı ile İtalya karşısında 90 dakika forma giydi. Bugün 80 dakika oynadı. Oyunu iki yönlü oldukça iyi oynuyo. Artık pozisyona girmeyede başladı. Alper'e dikkatinizi çekmek istiyorum. Alper'e bundan sonra dikkat edin...

Ragıp Başdağ: İyi yerlere pas atmaya çalışıyor ama bugün pek başarılı olamadı. Kaybettiği toplar bizi delirtti zaman zaman. Ama yinede ileriyi düşünmesi çok önemli. Fahri'nin gelmesi ile kadroya girmesi dahada zorlaşacaktır.

Bülent Kocabey: Bugün çok agresifti. Oldukça hareketliydi. Caner'in gelmesi etki etmiş anlaşılan. Daha çok koştu bugün Kocabey...

Mehmet Yılmaz: Bu adam 10 numara hakikaten. Sezon başında transfer olduğunda bu kadarını beklemiyordum. Ama her maçta beni şaşırtıyor. Mücadeleci ve yıkılmayan yapısı ile taraftarın gönlünde taht kurdu. Terinin son damlasına kadar savaşıyor. Milli takıma neden gitmesin...

Ümit Karan: Kendisininde dediği gibi bu sistemle gol atması çok zor. Görevini en iyi şekilde yerini getiriyor. Orta sahaya kadar gelip top alıyor. Oyun kuruyor. Sezer'in gelmesi onun işine yarayacaktır. Bundan sonra gol yollarında daha etkili bir Ümit Karan izleyebiliriz.

Adem Sarı: Golün ismi. Oyun yapısını beğenmiyorum. Beni hep utandırıyor. Gol pozisyonunda topu köşeye iyi attı. Dönen topu güzel tamamladı. Gol sevinci ise ayrı bir güzeldi.

Caner Celep: Duran toplarda çok iyi. Bileklerine çok hakim. 28 numaralı formasıyla oyuna hareketlilik kazandırdı. Ortaları oldukça iyi.

Veysel Sarı: Rıza Hoca ve ekibine helal olsun. Beylerbeyi'nden aldılar getirdiler Veysel'i. Uzun boyuna rağmen bileklerine hakim. Stoper, sağ bek, sol bek, ön libero, orta sahanın ortası. Nereye koyarsanız koyun oynar. Hava toplarında son derece iyi. Topa karşı sert oynuyor. Performansının devamını diliyorum.

Rıza Çalımbay: 60. dakikada Erkan Zengin'i çıkarıp Adem'i, 65. dakikada Bülent'i çıkarıp Caner'i aldı. Oyundan düşen iki oyuncuyu çıkarıp hareketli iki oyuncu alarak oyunun kaderini etkiledi. 1.5 senedir Rıza Hoca'ya güvenim tam. Tebrikler Rıza Çalımbay.

Manisaspor: 4 forvetle (İsaac-Simpson-Ergin-Ersen Martin) ile maça başladı Mesut Bakkal. Cesaretinden dolayı tebrik ederim...

Taraftar: Soğuk ve karlı bir hava olmasına rağmen taraftar iyiydi. Ayaklarım daha yeni kendine geliyor.

Saygılar...

Mesaj Yetkileri