1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: [17.Hafta]Kardemir D.Ç. Karabükspor-Adanaspor A.Ş.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Default [17.Hafta]Kardemir D.Ç. Karabükspor-Adanaspor A.Ş.

KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR-ADANASPOR A.Ş.
    Tarih :
    21.12.2009 20:00

MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU(Hakem)
    ERDEM BAYIK(1. Yardımcı Hakem)
    GÖKMEN OLGAÇ(2. Yardımcı Hakem)
    CİHAN BURGAN(Dördüncü Hakem)

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Kemal Kılıç geldikten sonra 9 maçtır kaybetmiyoruz.Son iki haftadada 6 puan çıkarttık ve bu hafta liderin evine gidiyoruz.Zor bir maç olacak.Her sonuç olabilir.Devreyi her iki takımda 3 puanla kapatmak istiyor.Bana biraz beraberlik kokusu geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

maçı 1-0 kaybetmişiz.izleyemedim maçı okuldaydım. o yüzden yorum yapamayacağım nasıl oynadığımız hakkında.

edit:maça giden arkadaşlardan aldığım bilgilere göre adanaspor ilk yarı çok güzel oynamış.ikinci yarı silinmiş sahadan.Üstelik onur Demirtaş ard arda iki satrı kartla takımı 10 kii bırakmış.Bu onurun ilk vukuatı değil.Arkadaşlar çıldırmış kırmızı kartı yediğinde.Onur için pekte iyi şeyler olacak gibi görünmüyor.
    Last edited by ToRoSKaPLaNı : 22.Aralık.2009 at 01:21

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyuncular bu hafta liderle oynamanın stresini üstünden atamadı ki heralde istediğimiz oyunu sergileyemedik, ilk yarı Fevzi'nin sağ taraftan süper götürdüğü bir pozisyon vardı emre yarım vole şeklinde güzel vuruş yaptı ama bülent şansıda biraz yanındaydı suratına çarptı kurtardı.

2. yarı Karabükspor baya bastırdı Burak akdiş % 100 karşı karşıya vurdu Tolgahan parmaklarının ucunla dokundu direkde patladı zaten Onur sağolsun 2 dakikada 2 sarıdan atılınca umudum kalmadı Emre aktaş tek forvet oynuyor, top geliyor geldiği gibi geri Karabük atağı olarak tek başına kaldı ne orta sahadan adam geldi ne kanatlardan arada Mbilla birşeyler yapmaya çalıştı olmadı 2. yarı Mbilla'nında güzel bir gol pozisyonu vardı Bülent iyi kapadı çıkarttı.

Karabükspor'un böyle giderse Süper Lige çıkacağını düşünüyom ama Adanaya Orta saha şart dün akşam ki maçda orta saha çok ezikdi hemen geliyordu Karabükspor.

Devreyi 3 puanla kapatmayı çok istediydim ama kısmet olmadı.
    Artık 2. Devrede Süper Ligde olmak daha zevk verir heralde..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

yalnız yediğimiz golde yine Tolgahan ın büyük payı var.Ne oldu bu kaleciye ya.geçen senelerde böyle değildi.Bu sene iyice saçma sapan oynamaya başladı.Her oynadığı maçta abuk subuk hatalar yapıyor.Zülküf bence bu maçtada kalede olmalıydı.Önceki maçlarda çok güzel performanslar göstermişti.Tabi genç olduğu için oda hatalar yapıyordu ama tolgahan kadar maç sonucunu etkileyecek hatalar değildi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tolgahan'ınında yapacağı pek bir şeyi yoktu, düzgün sert vuruş yaptı hemen hemen çoğu kaleci çıkartamazdı, ki Tolgahan baya iyiydi bu maçta ben beğendim.

bende şikayetciydim aslında ama bu maç belkide stoperler dışında 3. en iyiydi

Aldık maçı

Mesaj Yetkileri