1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Wonderkid

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Default Wonderkid

Bu wonderkid denen naneyi birçok konuşmada gördüm de bir türlü oyunda rastlayamadım, bir regenin wonderkid olduğunu nerden anlayacağız böyle birşey yazıyor mu yoksa özelliklerinden "aa bu wonderkidmiş" mi diyeceğiz? Herhalde ikinci değil..

Birde kendi imkanımızla wonderkid damgası yemiş bir oyuncu yaratabilir miyiz, potansiyeli olan regenlerle tabi

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Wonderkid oyuncunun personelinde o adının yazdığı bölümde yazar..Regenlerı yaşı küçükken alıp yada altyapıdan çıkmış olan regenlerın antreman sisteminle gelişirse wonderkid olur 19 yaşlarında tabi potansiyelli olanları...

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Wonderkid oyuncunun personelinde o adının yazdığı bölümde yazar..Regenlerı yaşı küçükken alıp yada altyapıdan çıkmış olan regenlerın antreman sisteminle gelişirse wonderkid olur 19 yaşlarında tabi potansiyelli olanları...
    Hmm o zaman oyunda benim şansıma hiç rastlayamadım wonderkid olayına.. Peki gerçekte, regen olmayan oyunculardan var mı böyle bir örnek?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Hmm o zaman oyunda benim şansıma hiç rastlayamadım wonderkid olayına.. Peki gerçekte, regen olmayan oyunculardan var mı böyle bir örnek?
    Mario Balotelli.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Carlos Vela

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Peki sonradan çıkan regenlerin wonderkid olduğunu anlamak için kısa bir yöntem var mı?Yoksa tek tek profillerinimi gezeceğiz.Veya tek tek gözlem raporumu alacağız.

arkadaşlar adem ljajic'i beşiktaştan 2 sene üst üste ispanya kiraya verdim.ispanyadaki profilinde 2 sene boyunca kira başladığı anda wonderkid yazdığı halde tr her gelişinde profilde midfield yazıyordu...bunun sebebi nedir??memleketlerin havasından mıdır suyundanmıdır??)

Altay'dan wonderkid çıkması biraz zor Barcelona'yı al, Bojan'a bak.

Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
    arkadaşlar adem ljajic'i beşiktaştan 2 sene üst üste ispanya kiraya verdim.ispanyadaki profilinde 2 sene boyunca kira başladığı anda wonderkid yazdığı halde tr her gelişinde profilde midfield yazıyordu...bunun sebebi nedir??memleketlerin havasından mıdır suyundanmıdır??)
    Yaşından hocam, çocukluktan çıkmıştır o iki sene sonra.

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Altay'dan wonderkid çıkması biraz zor Barcelona'yı al, Bojan'a bak.

Yaşından hocam, çocukluktan çıkmıştır o iki sene sonra.

yaştan değil kardeş...ilk gönderdiğim sene ispanyada wonderkid oldu tr ye geri döndü midfield oldu...2 sene tekrar gönderdim yine wonderkid oldu...kısaca kirladığım takımın kadrosuna geçtiği anda wonderkid geri geldiğinde midfield oluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam yanar döner yani Hangi takıma yolladın peki ?

kadro kailtesi, tanınırlık büyük ihtimal etki ediyordur bence. antreman olayı filan belkide.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Adam yanar döner yani Hangi takıma yolladın peki ?
    sorma tam üçkağıtçı...

ilk sene ispanya değildi özür dilerim italyada torino , 2 sene ispanya recreativo...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pato'da wonderkid 20 yaş ve altı genç yıldızların hepsi wonderkid kısaca
    Screw you guys, I'm goin' home

Genelde 19 ya da 20 yaşındaki futbolcularda yazıyor.

Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
    yaştan değil kardeş...ilk gönderdiğim sene ispanyada wonderkid oldu tr ye geri döndü midfield oldu...2 sene tekrar gönderdim yine wonderkid oldu...kısaca kirladığım takımın kadrosuna geçtiği anda wonderkid geri geldiğinde midfield oluyor...
    Anladım hocam, ben de zamanında bir wonderkid almıştım ve geldiğinde yaşından dolayı silindiğini düşünmüştüm. Demek ki lig/takım kalitesi etkiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

potansiyeli ve itibarı iyi, yaşı da 20 veya daha aşağı ise wonderkid olur.

Peki sonradan çıkan regenlerin wonderkid olduğunu anlamak için kısa bir yöntem var mı?Yoksa tek tek profillerinimi gezeceğiz.Veya tek tek gözlem raporumu alacağız.
    ya gezecen arkadaşım yada genie scout ile potansiyeli 180 üstüleri arıycan

ya bence yaşla alakalı. mesela ben keşansporu yönetiyorum amatör bir klüp. gençlerbirliği altyapıdan ramazan aksayou kiraladım 12 maçta 22 golü var bu wonderkid mi şimdi değil tabii yaşla alakalıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Bu wonderkid denen naneyi birçok konuşmada gördüm de bir türlü oyunda rastlayamadım, bir regenin wonderkid olduğunu nerden anlayacağız böyle birşey yazıyor mu yoksa özelliklerinden "aa bu wonderkidmiş" mi diyeceğiz? Herhalde ikinci değil..

Birde kendi imkanımızla wonderkid damgası yemiş bir oyuncu yaratabilir miyiz, potansiyeli olan regenlerle tabi
    İşaretlediğim yerde yazar

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    potansiyeli ve itibarı iyi, yaşı da 20 veya daha aşağı ise wonderkid olur.

bendeki elamanın problemi sanırım bu) ülke futbolunun itibarı da wonderkid olayını etkiiyebiliyor.Türkiye genel olarak henüz İtalya ve İspanya düzeyinde değil...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Antreman'a karşı verdiği olumlu tepkilerde önemli, mesela bir oyuncunun PA'sı -9, CA: 100diyelim, eğer gelişebilme/ilerleme oranı yüksekse , CA, PA değerine eşit olacak şekilde gelişebiliyor ( örneği Marco Verratti, PA: -9 ama CA: 90'larda başlıyor oyuna, sabit bir rakam var ama kaç olduğunu hatırlamıyorum ) ancak bu gelişebilme/ilerleme oranı düşükse tam olarak gelişemiyor. ( Örneği: bilmiyorum ) Hatta verdiğimiz CA: 130 olsun, yine PA değerine eşdeğer olamaz.

İşte biz tam gelişebilenlere wonderkid deriz.

Mesaj Yetkileri