Trabzonspor
Orduspor
Beraberlik
(/s)
Karadeniz Derbisi Niteliğinde Bir Maç Ordu Trabzona İyi Bilenirse Puan Alabilir. Ama Trabzon Çok Pozisyonlara Giren Takım Allah Ordu'nun Yardımcısı Olsun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maç 1-1 bitti ilk yarısı..
TRT 3 maçı canlı olarak vericekti fakat TBMM den canlı yayın var şuan resmen rezalet
hesapta olmayan bi durum...TBMM oturumu uzayınca mecbur kaldılar. orada milletvekilleri Türkiye konularını tartışıyorlar onu kesip maçı vermeleri daha abes olurdubir an önce bitmesini dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok
![]()
TRT Spor kanalının gerekliliğini bir kez daha gösteren durum. Ya da TRT'nin 3. kanalında bir sorun olursa TRT 2'nin orada niye durduğunu bize anlatan durum.
TRT 2 de Anonsunu Vermişlerdi Ama Trt 2de de Yok. Saçmalığa Bak Yav![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Avni Aker'inde çimler tarla gibi![]()
Bugün izlediğim kadarıyla Bursaspor'un çimleri çok iyiydi. Spikerde dedi. Tr'deki en iyi çimler Bursa'da var galiba..
Denizlispor, en iyisi orada, halı gibi saha. İstedikten sonra her stad böyle olabilir ama neden buna gereken önem verilmiyor yıllardır anlamıyorum bir türlü.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında Avni Aker'in çimleri bu kadar kötü olmazdı hiçbir zaman ama maça yetişmesi için sahadaki karları dozerlerle temizlemişler ve sonuç ortada..Bu haftasonu deplasmana gidiyoruz önümüzdeki haftaya kadarda çimleri eski haline getirirler.Gerçi beni çimlerden çok Umut'un son 4 maçta gol atması şaşırttı.
Şenol Güneş'in maçtan sonraki açıklamaları. Sanırım bu sezon böyle geçecek. . .Maçı kazandık ama sahayı kaybettik. Bundan sonra bu sahada iyi futbol olacağını sanmıyorum.
Bu sahada top felan oynanmazdi neden oynatilarki.
Oyun felan kuramadi Trabzon, sadece mucadele vardi. Manisa macina kadar oynancak seviyeye gelir Trabzonda hava duzeliyor![]()