Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 73.91%
  • Bursaspor

4 17.39%
  • Berabere

2 8.70%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor | ZTK Çeyrek Final İlk Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fenerbahçe - Bursaspor | ZTK Çeyrek Final İlk Karşılaşması

Last edited by goosfraba : 03.Şubat.2010 at 23:20

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kadıkoy deplasmanından avantajlı bir skorla döneriz umarım.Bursaspor çok kaliteli top oynuyor.İnşalah turu Kadıköyde bitireceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi evimizde 2 farklı skor elde etmez isek Bursada işimiz daha zor olur.
    Bu sene Türkiye Kupasındaki şansımızı inşallah yeneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2 takımda formda.Çok zorlu ve keyifli bir maç olacak.Tahminde bulunmak zor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu maçın galibi final oynar. Kadıköyde gol atarsak final oynarız

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce artik almasi lazim bu kupayi en azindan bi final daha oynasin

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

migrostayım biletimi aldım kupa için saldır Fenerbahçe!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bizim tribündeyim, maçı kazanacağımızı ve turu geçeceğimizi düşünüyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok zevkli maç olacak. Bursaspor'un kazanmasını bekliyorum her iki takımada başarılar. Televizyon başında oturulup izlenecek bir maç olduğu kesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım saha zemini düzgün olur ve inşallah yağmur yağar

Bursaspor ile final havasında 2 maç oynayacağız.Bursa'da zorlanmamak için 2 ve üstü farkla kazanmamız gerekiyor.Zor bir maç olacak.

Cezali oyuncularimiz bu macta takima donuyorlar.Kazanacagimizi dusunuyorum.Takim cok formda.2 farkli skorla kazaniriz bence..Ama gol yemememiz lazim tabii..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

3-1 geçiyor içimden. İnşallah kazanırız.

http://www.bursasportv.com/index/vid...aspor_Esintisi

Fenerbahçe - Bursaspor maçı öncesinde BursasporTV ekibi çok güzel bir muhabbete denk gelmiş. Amcalar çok güzel konuşuyorlar. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hava şiddetli kar'a döndürürse iptal olma şansı var, he iptal olmazsada o hava şartlarında o zeminde ne kadar top oynanır orasıda artık topçulara kalmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu ligde ciddiye alıpta kaybedeceğimiz maç olduğunu düşünmüyorum yani kazanamayız o ayrı bişey ama fenerbahçe büyük maçları kaybetmez o yüzden bu maç kazandığımız takdirde bursa'da yenilmeyip turu geçeriz.zemin çok önemli şiddetli yağmur vardı burda kara döndü bi ara ama sonra ben acıbadem'e geçtim bilmiyorum açıkcası saraçoglunun oraları zemin bu kadar yağış varken zemin düzelmemiştir.iki takımı da fazlasıyla zorluycak zemin
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fenerbahçe ikili maçlarda çok daha başarılı bir ekip.Bunu eşeşme sona erince göreceksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maç saati yaklaştıkça daha da eminim ki kazanacağız. Bizim tribüne gelecek olanlar varsa görüşürüz isterlerse.

Tek tereddütlü olduğum konu zemin ama onunda önlemi alınmıştır diye düşünüyorum. Çok ağır bir zemin olursa zevkli bir maç izlemek zor olur.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alınan önlem yok, kar da yağdıysa Denizli maçından daha beter zemin olabilir, ha belki kar ve soğuk olması daha iyi olur ama, en azından su birikintileri olmaz, sert zemin olur. Her türlü zemin problemi olacak yani.

Mart sonuna kadar çimlere yeni getirilen sistemle bakım yapılacak, 1-1,5 ay daha daha iyiyye giderek ama hala istenilen seviyede olmayan şekilde oynanacak maçlar.

Maça gelirsek, Fenerbahçe içeride kaybetmez, Bursa ciddi bir rakip ve bu nedenle maçı ciddiye alacaklar. 4 oyuncu haftasonu oynamadı ve dinç durumdalar. Maçı kazanmanın önemli olduğunu düşünüyorum, 2 fark olması önemli değil çünkü içeride kazanırsak deplasmanda da en kötü beraberlik alıp turu geçeriz, bu nedenle ilk maçı kazanalım da skor ne olursa olsun önemli değil benim için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bende Kadıköyde kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum..En kötü olmaz ya belki berabere biter..Finale kadar sorunsuz gideceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Zor maç olarak gözüküyor.Fakat bir o kadar'da rahat bir maç çıkarabiliriz.Umarım kazanan taraf oluruz fakat 2 devreli bir maç olduğu için güzel bir skor almamız lazım turu geçmek istiyorsak.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kağıt üstünde göründüğü kadar zor bir tur olacağını düşünmüyorum. Denizlispor ve Sivasspor maçında kazanılan puanlar kadar önemli olan bir şey vardı; oyuncuların hırslı, istekli oluşları. Taraftar desteğini de arkasına alacak olan takımımız gerekli skoru umarım alacaktır. Güzel 2 maç bizi bekliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yağmurda Beşiktaşı yendik, karda Feneri yeneriz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bundan sonra konuların ilk mesajına maçın saat kaçta ve hangi tarihte olduğu yazılsa çok iyi olur.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

"Kupaya çok önem veriyoruz"

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile yapacakları çeyrek final ilk maçında, avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Emre, FB TV'ye yaptığı açıklamada, yarın karşılaşacakları rakipleri Bursaspor'un güçlü bir ekip olduğuna dikkati çekerken, ''Kupa bizim için büyük önem taşıyor. Bursaspor güçlü ve iyi futbol oynayan bir ekip, ama biz de bu maç için iyi hazırlandık. Takım olarak bu zorlu maça motive olmuş durumdayız. Taraftarımızın da desteğiyle, sahadan galibiyetle ve tur için avantaj elde edebileceğimiz bir sonuçla ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Bursaspor ile bu ay içinde 3 kez karşılaşacaklarını hatırlatan Emre, şöyle devam etti: ''Rakibiniz kim olursa olsun, onu bir ay içinde 3 kez yenmeniz o kadar kolay değil. Bursaspor, çağdaş futbolu sahaya yansıtmaya çalışan, oyunun her iki yönünü de iyi oynayan, takım olarak sahada hareket edebilen güçlü bir ekip. Özellikle Ertuğrul Sağlam takımın başına geldikten sonra oluşturulan kadro ve oynanan futbol, Bursaspor'u ligde üst sıralara taşıdı. Bursaspor'un kadrosunda çok değerli oyuncular var. Teknik heyetimiz rakibimizi iyi analiz etti ve hocamız da antrenmanlarda Bursaspor maçının taktik provasını bize yaptırıyor. Her şeyden önce konsantrasyonumuz üst düzeyde olmalı, defansta çok dikkatli ve hücumda da çok etkili olmalıyız. Amacımız final ve dolayısıyla kupayı almak olduğuna göre, bu turu geçmek için sahaya çıkacağız.''

Şubat ayı içinde zorlu bir maç trafiği yaşayacaklarını kaydeden Emre, maçlara en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve takım olarak maksimum performans sergileyeceklerini ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam Bursaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Özer, Emre, Cristian, Uğur Boral, Alex, Semih.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Andre Dos Santos 1-0

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maç güzel başladı.