1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Avrupa deneyimi

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Default Avrupa deneyimi

Takımım profilde de gördüğünüz gibi Altay. Süper Lig'e çıkardıktan sonra bir sene aktarmalı ligde dört senedir şampiyonum, TR kupasına da ambargo koydum. Şu anda rekorumu da kırmak üzereyim, ligde 85 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyorum..

Fakat bu performansı Avrupa maçlarına bir türlü yansıtamıyorum, yani haftasonu Samiyen'de GS'ye sahayı dar etmişken haftaiçi olan maçta Milan'a evimde ağır bir maçla boyun eğmem gerçekten sinir bozucu.. Acaba bunun takımın avrupada tanınması olayıyla ilgisi var mı? Tecrübe olayı yani..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başka bir nedeni olamaz diye düşünüyorum.Ya da Avrupa'daki takımların daha üst düzey olmasındandır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belkide kondisyonlarıda etkiliyordur..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Eğer rastgele bir puan çıkarabiliyorsam gerçekten şansıma gülmeliyim, bir de şöyle bir şey oldu. Juve'den dört yedikten () iki hafta sonra Dynamo Kiev'i deplasmanda yendim sonra kendi evimde de yendim.. Kiev biraz daha eşdeğer bir takım sanırım.

Bazı kariyerlerde görüyorum Bank Asya'dan çıkardığı takımları bir senede Chelsea'yi deplasmanda devirecek hale getirmişler. Böyle bir örnek olmasa gam yemeyeceğim ama kariyer sahibi arkadaşların ne yaptıklarını gerçekten merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Fm 09'da 12-13 sezonda SL'yı almışdım galiba tam hatırlamıyorum biraz uzun sürüyor tecrübe kazanması

Mesaj Yetkileri