1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Avrupa Klüpler Siralamasi Sacmaligi

Nesil
    2007
    Yer
    Footbal Manager 10

Default Avrupa Klüpler Siralamasi Sacmaligi

St. Pauli takimiyla 09/10 sezonunda 1. lige ciktim 12/13'de de UEFA kupasini aldim. Ancak ben diger sezonlarda 4-5 bin kusur puan almisim besiktas ise 3 bin küsür puan almis hayatinda hic avrupa da oynamamis takim 2. lig deyken nasil oluyorda 4 bin puan aliyor :S . Birde bir keresinde Transfer haberi vardi bir gazetenin haberi oyuncuma € 15,500,000 mark önermis gibisinden bir haber ver mark ne oluyor orda cözemedim yani oyunda cok hata var sanki acele yapilmis

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tek tek cevap vereyim:

Eğer o takım son 10 senede bir kere Avrupa'da oynamışsa, diğer sezonlarda oynamasa bile ÜLKE PUANI'ndan gelen puanları kendi hanesine yazdırır Mesela şu an Avrupa klüpler listesinde Kayseri Erciyes bile vardır ve geçen sene 3 civarı puan aldı ülke puanı nedeniyle

Oradaki "mark" da para olan mark değil İngilizce'niz varsa ne olduğunu anlayabilirsiniz. Bilmiyorsanız tercüme edebilirim.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Tek tek cevap vereyim:

Eğer o takım son 10 senede bir kere Avrupa'da oynamışsa, diğer sezonlarda oynamasa bile ÜLKE PUANI'ndan gelen puanları kendi hanesine yazdırır Mesela şu an Avrupa klüpler listesinde Kayseri Erciyes bile vardır ve geçen sene 3 civarı puan aldı ülke puanı nedeniyle

Oradaki "mark" da para olan mark değil İngilizce'niz varsa ne olduğunu anlayabilirsiniz. Bilmiyorsanız tercüme edebilirim.
    bravo tespitlerin için kardeşim evet arkadaşım orda euro işreti var. mark ın başka bir anlamı var

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hally View Post
    bravo tespitlerin için kardeşim evet arkadaşım orda euro işreti var. mark ın başka bir anlamı var
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Footbal Manager 10

anlasilmistir

Buradaki "mark" grade anlamında sanırım; İngilizler mark, Amerikanlar grade kullanıyormuş; derecelendirme yapıyor. Türkçesi "15 milyon euro civarı olarak derecelendirilmiş" gibi diyebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Buradaki "mark" grade anlamında sanırım; İngilizler mark, Amerikanlar grade kullanıyormuş; derecelendirme yapıyor. Türkçesi "15 milyon euro civarı olarak derecelendirilmiş" gibi diyebiliriz.

Arkadaşıma Katılıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    "15 milyon civarı öngörülüyor"

Mesaj Yetkileri