1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Takım Çöktü

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Takım Çöktü

Arkadşlar oyun açtım ilk sezondan daha tüm tabancıları sattım bjk ile. Kadroyu baştan kurdum diyebilirim.

Nuri- Montolivo- Gökhan inler- mandzukic- milevskiy - ochoa - Gago- Ömer toprak aldım.

Squad harmony %50 şuanda, sezon başlarında çok iyi giden takım son 1-2 aydır kasımpaşadan bile 4-5 yer oldu. Deplasmanda kopenhag sahayı dar etti 33 şut attı , 12 poziyona girdi , bn ise sadece 2 şut atabildim.

Önüne gelen yeniyor takımı , hemde kadrom bu kadar kaliteli ve güçlüyken. Squad harmony diceksiniz am %50 yani bir düşüş yok. Takımda herkes birbirinden özel ders alıyor , uyum sorunu yok ama olmuyor nedense.

Taktikde de sorun yok kullandııgm taktik tüm oyunlarımda kullandıgım ingiliz bi arkadşın yaptıgı taktik. Orjinal kadro ile cl'de lider çıkıyordum bu taktikle bjk ile ancak bu kez kasımpaşa bile 4-5 tane atıyor.

Sorun ne olabilir acilen toparlamam lazım takımı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kadro uyumu.
    Rotasyon yapmıyor olman.
    Taktiğinin artık işlememesi.
    Talimatlarının sürekli aynı olması

vs vs.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kadro uyumu %50 lerde demiştim. Düşük değil yani ondan olması imkansız.
    Rotasyon sadece cezalı ve sakatlık oldugunda yapıyorum.
    Taktiğin işlememesi gibi bişe söz konusu değil. Oyuna yeni başladım çünkü , ve bu taktile önceki oyunlarımda 3 sene hiç değiştirmeden kullanıyordum ve 7-8 gol atıyordum çoğu maçta.

Talimatları ise oyuncuların maç sonu ratingine göre söylüyorum 7.5.-8 arası ise did well , 8-10 arası delighted.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Harmony nin %50 olup olmaması farketmez. Bende kendi takımıma yaklaşık 15 kişi transfer ettim. Harmony %75 ti ama takım kötü oynuyordu. Oyuncular oynadıkça, yani birbirlerine alıştıkça herşey düzeliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Böle kasımpaşalardan manisalardan 5 yemeye devam edersek alıştıkları dönemi göremeyeceğim

taktiğini daha disiplinli hale getir, rigid/very rigid şeklinde dene bakalım. Birde morali yüksek olan oyunculara kadroda yer ver bir süreliğine. Takım toparlansın.

Oyuncular yüzünden diyeceğim ama ben Bucaspor ile Süper Lige çıktığımda Ağustos'a kadar 15, Şubata kadar da 9 oyuncu alarak. Bir senede tam 24 transfer yaptım ve bununla birlikte şampiyon oldum. Sendeki sorunu çözemedim, taktiğini değiştirebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

transfer ettiğin oyuncular Türkçe bilmiyor ondan olabilir
    kaptanın kim, yeni birini kaptan yaptıysan olabilir.
    takım konuşmasını herkese aynı yapma.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

neyse sağolun arkadşlar gerek kalmadı zaten sildim oyunu. Hermaç 2 sakat en az , ve 1 kırmızı kart. Trabzonsporu zaten trabzonda yenmek imkansız.

Sildim oyunu uzuuunca bir süre ara vereceğim. Turksportalada bir süreliğine ara verebilirim belki fmyi iyice unutmak için.

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    neyse sağolun arkadşlar gerek kalmadı zaten sildim oyunu. Hermaç 2 sakat en az , ve 1 kırmızı kart. Trabzonsporu zaten trabzonda yenmek imkansız.

Sildim oyunu uzuuunca bir süre ara vereceğim. Turksportalada bir süreliğine ara verebilirim belki fmyi iyice unutmak için.
    Sana önerim 10.3 ile bir daha dene çünkü cidden saçma sapan işler var 10.2'de.

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post

Bu sözü şuana kadarki her versiyonda dudum

Quote Originally Posted by burakaksoy90 View Post
    Bu sözü şuana kadarki her versiyonda dudum
    Ben de her versiyonda kendime söylerim, haklısın.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Şu seri malubiyet olayına bende sinir oluyorum.Lige göre üst seviyede bir takımım var.Hiçbir sorun yokken 4-5 maç ard arda yeniliyorum.Ondan sonra da moral tamamen çöküyor ne denesem de düzelmiyor.Allah bu sigamesin belasını versin

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Şu seri malubiyet olayına bende sinir oluyorum.Lige göre üst seviyede bir takımım var.Hiçbir sorun yokken 4-5 maç ard arda yeniliyorum.Ondan sonra da moral tamamen çöküyor ne denesem de düzelmiyor.Allah bu sigamesin belasını versin
    Yavaş arkadaşım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunda squad harmany ilk 6 ay %50 gözüküyor, belki daha düşük olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by nikootinn View Post

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Oyuncularla birebir görüşmelere özen göster.. Sen ne kadar uyum sorunu yok desen de o uyum sorunu 3-4 ay hep olur.. Ben de baştan yaratılmış bir takım çıkardım bende de olmuştu... Sadece sabret herşey düzelir.. İlk sene sana zor gelecektir.. Rotasyona uğrayan her takım için ilk sene çoğunlukla alışma dönemi olarak geçer.. Sadece sabret..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Benim takımda çok dengesiz. Fener'e 5 atıyorum sonra D.Bakır'la berabere kalıyorum şut çekmeden. Bir de ilk sezonda az daha şampiyonluğu 8 puandan veriyordum. Deplasmanda D.Bakır'a 2-1 mağlup oldum sonra neyse ki Manisa'yı 7-0 yendim.

arkadaş belki sabredebilir ama Yıldırım Demirören? patience özelliği 1

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    10.3 çıktı mı ya da ne zaman çıkacak bir bilgi verildi mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çıkmadı.. Ama bu haftalarda çıkması bekleniyor..

bir bakarsın 14 şubat'ta çıkar
    Sentugo.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    10.3 çıktı mı ya da ne zaman çıkacak bir bilgi verildi mi?
    Şubat sonu yada Mart başı.

Mesaj Yetkileri