1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Tekliflerin Kabul Edilmemesi

Nesil
    2006
    Yer
    bandırma

Default Tekliflerin Kabul Edilmemesi

Selam arkadaşlar.Fm 2010 2.0 patchinde (yanlış yazmış olabilirim) Galatasaray ile oynuyorum.Takımlara astronomik fiyatlar versem bile hiçbir takım tekliflerimi kabul etmiyor.etmeleri için taktikleri söyler misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvet alıyorsan 50 lig golü sonra astronomik fiyatlar verip örn : 46 M € 49. golden sonra satıp bedavaya forvet alabilirsin. Yada 50 maç sonra 45 m € verip bütün adamları alabilirsin istedigin sonra o aldıgın adamları iyi paralara satıp yeni adamlar alıp hem zengin hemde başarılı olabilirsin. Hileye giriyor biraz ama işe yarayan bir yöntemdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

transfer teklifine yanıt süresi koyma o zaman kabul ediyolar bana da olmuştu aynısı.başka takımın teklifini kabul ediyolar ben yapıyorum aynısını etmiyolar

Nesil
    2006
    Yer
    bandırma

çok sağolun ben ikinizin önerisini de deneyeceğim.süre koyuyordum evet şimdi deneyeyim olacak mı

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by allen197 View Post
    çok sağolun ben ikinizin önerisini de deneyeceğim.süre koyuyordum evet şimdi deneyeyim olacak mı
    Süre koyarsan iyi adamları alma şansın %5'dir.. Büyük ihtimal de sorun o zaten

Mesaj Yetkileri