Selam arkadaşlar.Fm 2010 2.0 patchinde (yanlış yazmış olabilirim) Galatasaray ile oynuyorum.Takımlara astronomik fiyatlar versem bile hiçbir takım tekliflerimi kabul etmiyor.etmeleri için taktikleri söyler misiniz?
Selam arkadaşlar.Fm 2010 2.0 patchinde (yanlış yazmış olabilirim) Galatasaray ile oynuyorum.Takımlara astronomik fiyatlar versem bile hiçbir takım tekliflerimi kabul etmiyor.etmeleri için taktikleri söyler misiniz?
Forvet alıyorsan 50 lig golü sonra astronomik fiyatlar verip örn : 46 M € 49. golden sonra satıp bedavaya forvet alabilirsin. Yada 50 maç sonra 45 m € verip bütün adamları alabilirsin istedigin sonra o aldıgın adamları iyi paralara satıp yeni adamlar alıp hem zengin hemde başarılı olabilirsin. Hileye giriyor biraz ama işe yarayan bir yöntemdir.
transfer teklifine yanıt süresi koyma o zaman kabul ediyolar bana da olmuştu aynısı.başka takımın teklifini kabul ediyolar ben yapıyorum aynısını etmiyolar![]()
çok sağolun ben ikinizin önerisini de deneyeceğim.süre koyuyordum evet şimdi deneyeyim olacak mı![]()