1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Hayrettin Demirbaş Futbola Geri Döndü !

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Hayrettin Demirbaş Futbola Geri Döndü !

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Hayrettin Demirbaş, 47 yaşında tekrar yeşil sahalara döndü. Futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olarak çalışan Hayrettin, 51 Niğdespor'da oynamaya başladı.

Hayrettin'in, 3. Lig'e çıkmak için mücadele veren Niğdespor'a transferinde, Acun Ilıcıla'nın "Devler Ligi" adlı televizyon programında yayınlanan maçlar önemli rol oynadı. Bu kararı vermesinde 51 Niğdespor Başkanı İdris Turgut ve Teknik Direktör Cevdet Sancaklı'nın etkili olduğunu söyleyen Demirbaş, "Cevdet hoca kaleci bulamayınca, 'Sen benim eski arkadaşımsın. Rahat oynarsın.' dedi. Ben zaten her gün sporun içindeyim, tenis oynuyorum. Gençlere örnek olur düşüncesiyle teklifi kabul ettim. Bu yaşta bu mutluluğu yaşamak çok güzel." şeklinde konuştu. Hayrettin, yeşil çimlerin kokusunu özlediğini, hayatında son defa bu mutluluğu yaşamanın tarif edilmez bir duygu olduğunu söyledi. Yeni takımıyla 10 gündür Antalya'da kampta olan Hayrettin, bu ay Niğde'de iki maça çıkacak. Bunları kazandıkları takdirde takım olarak 3. Lig'e yükselme mücadelesine katılacaklar.

Hayrettin Demirbaş, 1980 ile 1985 yılları arasında Altay'da oynadıktan sonra adını, Galatasaray tarihine "Ostrava Panteri" olarak yazdırdı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la iki defa lig şampiyonluğu yaşayan Demirbaş, daha sonra Vanspor, Zeytinburnu ve Ağrıspor'da top koşturdu. Kaleci antrenörü ve teknik direktör olarak ise Bucaspor, Erzurumspor, Nazilli Belediye ve Belediye Bingölspor'da çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ntv'de ki röportajında, " Benden sonra Türk futbolunda iyi kaleci çıkmadı bu eksiği tekrar kapatmaya geliyorum " dedi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Buca'da kaç tane evi var..

Mezara mı götürecek acaba parasını.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adamın en büyük hobisi gol yemekmiş kopabilir mi hiç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok büyük risk Performansını merakla bekliyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayrettin Abimiz döndüyse bende dönerim arkadaş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fmde yeni kalecim kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

"Uzak mesafe! Hayrettin yapmaa! Hayrettin yapma!" Ne günlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hayrettin o yaşta kaleci olursa bende prof olmaya calıscam baslıyorum idmanlara

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

G.Antep'ten 18 tane gol yemişti bir maçta hiç unutmuyorum (penaltılarla birlikte, sanırım en çok penaltı atılan maçtı Türk futbolunda ) Bir de ceza alanı dışına çıkıp topu almak isterken topun yerden sekip üstünden aşarak gol olması 100 yılın en komik gollerinden biridir, sanırım Fenerbahçe maçıydı. Bazen çok iyiydi bazen de berbat.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yürüü Hayrettin önün açık Devler Liginde izlemiştim adamın refleksler bitmiş artık

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Refleksler 4

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hayrettin ölmüş, gömmemişler, bu!

Mesaj Yetkileri